Ce cred amantele?
Pe scurt povestea mea: m-am casatorit dintr-o maaare imprudenta, el magar, eu iubit magarul... o vreme. Facut copil, stat cu el pt copil, desi dupa cativa ani mi-era din ce in ce mai greu sa il suport langa mine. Dupa o alta vreme am hotarat ca tre sa ma implic mai mult daca vreau sa mai ramanem impreuna, asa ca m-am straduit, a fost ceva mai bine si - pentru ca ceasul biologic ticaia intre timp... am mai facut un copil. Dar el to magar, mare magar. Iar eu m-am straduit in continuare sa rezist in casnicia noastra, gandindu-ma la copilasi.
Acu, de 2 saptamani mi se confirma ca are pe cineva - cu care merge la cafea dimineata, inainte de servici, de cate ori poate, cu care se mai intalneste si peste zi, iar seara isi scriu mesaje (ca asa i-am prins). El zice ca e doar... o amica si altceva nimic intre ei. Ea, cand am sunat-o sa o iau la rost... zice la fel.
Si ma intreb de-atunci mereu: mai, ce-o fi in capul amantelor?
Cred ele ca barbatii altora sunt mai buni ca ai lor? Cred ele ca asa tare sunt iubite - pai daca le-ar iubi asa de tare de ce ar mai minti ca e vorba despre amicitie si nimic mai mult?
Cred ele ca asa de barbati sunt barbatii pe care au pus mana? (Atunci de ce nu au curajul sa recunoasca, sa ia decizii, sa isi asume relatiile respective...)
Cred oare ca barbatii astia nu se mai culca cu sotiile lor? Sau ca se culca, bietii de ei, din "obligatie"? (eu una cred ca majoritetea continua sa se culce cu nevestele lor, pana cand acestea se prind de faza si ii resping ele pe ei... )
Cred oare amantele toate exagerarile si minciunile pe care li le spun barbatii despre nevestele lor? (ca sunt musai niste proaste, zgripturoaice sau frigide)?
Asa sunt de curioasa - ce o fi in capul lor?
Raspunsuri
ladyJ spune:
Witeflower, dar sincer, de ce te intereseaza ce e in capul amantei sotului tau? El e un magar din cate zici, inteleg ca nu-l mai iubesti, ca stai cu el pentru copii.
Asadar, mai bine te-ai intreba ce o fi in capul unei sotii care sta cu sotul magar doar pentru copii si care, asa magar cum e sotul, se enerveaza ca aceste isi bea cafeaua cu alta femeie.
Poate se si culca cu ea.
De ce te intereseaza? Din ce spui, el nu mai e demult sotul tau, iubirea nu mai e..asa ca nu vad unde e problema, sincer.Ba tu chiar te chinui sa stai in casnicie, sub umbrela´´o fac pentru copii´´. Sa fie oare dna asta sfarsitul chinurilor tale?
Intelegi, Witeflower?
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
Deus spune:
witeflower - ceea ce ne spui tu noua in cateva cuvinte cred ca ascunde multe drame si certuri, ani de suferinta...si copilasii ce vad? ce invata? asta-i normalitatea? o viata de sacrificiu, fara iubire si daca se poate cu certuri si cu cu ura?
la ei te gandesti cand stai intr-o casa fara iubire? sau la tine dar ti-e frica sa te rupi si sa-ti repari viata?
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
violetan spune:
De acord cu voi ca nu e in regula sa ramai intr-o casnicie care scartaie rau.
Dar hai sa raspundem la subiect, adica "ce cred amantele?" Cred ca asta vrea whiteflower sa auda, altfel intreba cum sa iasa dintr-o casnicie nefericta. Sau poate gresesc eu si mesajul era, de fapt, altul...
Ce cred amantele e simplu si "ancestral", de fapt...same old, same old, dar nu toate la un loc:
- "eu sunt mai altfel decat sotia care nu-si intelege barbatul"
- "daca as fi fost eu cu el ar fi fost diferit"
- "nu e decat o relatie pasagera, deci de ce sa imi fac probleme?"
- "nu cred nimic pentru ca refuz sa aprofundez subiectul"
- "ce-mi pasa mie de una pe care nici n-o cunosc?"
- "cu ce-s io vinovata ca aia n-a stiut sa-si pastreze barbatul?"
- "aia a facut copii doar ca sa-l pastreze pe barba-su', deci e vina ei"
- "il iubesc, asta e, nu poti sa-ti programezi asta"
- "a inceput ca o amicitie si a evoluat, n-am crezut ca se va ajunge aici"
- "lucrurile astea se intampla de cand lumea, ce-o fi asa nou?"
etc etc etc, lista continua...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Anca Wish spune:
Iarta-ma, dar e atat de putin important ce crede amanta...
Alta-i buba: De ce ai facut 2 copii cu un magar si de ce continui sa stai cu el? Asta cu "stau pentru copii" e un apanaj al lasitatii.
espiritu spune:
foarte corect!
cand vezi ca magarul e magar il trmiti la dracu unde ii e locul.
ca nici copiii nu beneficiaza de tata,nici tu de sot.iar atmosfera incordata si trista nu aduce nici un beneficiu nimanui.
crezi ca disparitia amantei va face magarul un pur sange?
Dahriana spune:
Daca era asa magar , pt ce ai mai facut al doilea copil ? Ceasul biologic ...Ticaie la cati ani pt fiecare copil ?
Amantele ce cred ?!
Ca nevestele de genul tau sunt niste disperate care nu-s fericite cu sotul , dar nici nu-l lasa sa fie fericit cu alta.
..Dahri...
daiana_raluk spune:
Ce cred amantele? Nu cred nimic,nu le intereseaza pur si simplu de familia amantului,de copii si de situatie in general
davlena spune:
E prea putin important pentru tine ce cred amantele, daca era una mai cu tupeu care sa recunoasca ca au o relatie, ca se iubesc sau ca se intalnesc doar de dragul sexului, iti era tie mai usor?
Eu una nu am reusit sa prin magarul asupra faptului pentru ca la inceput eram gravida, apoi preocupata de copil sa ma mai afecteze una sau alta, ca de a lungul timpului au fost mai multe fufe. la mine hotararea definitiva a venit din indiferenta lui fata de mine si de copil, poate si pentru ca din ambitie putine femei cedeaza renunta in favoarea amntei.
Depinde de tine ce hotarare iei, poate urmatoarea nu o sa mai nege, atunci ce vei face?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anca Wish Alta-i buba: De ce ai facut 2 copii cu un magar si de ce continui sa stai cu el? Asta cu "stau pentru copii" e un apanaj al lasitatii. |
Ei bine, incearca sa raspunzi la intrebarea asta, singura, in liniste.
Ce naiba conteaza ce cred altii? Tot asteptand raspunsul asta, te pomenesti luata la suturi. De magar si amanta.
Si, atunci, nu vei mai pricepe nimic.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
justmeawoman spune:
As vrea sa faci o definitie a amantei, sunt convinsa ca mi se va sari in cap dar in urma cu cateva zile mi s-a spus " Secretul unei casnicii de durata este amanta/amantul". Nu spun ca as fi deacord, nu spun ca sunrt deacord cu amantele, dar consider ca nu dopar barbatii respectiv femeile care au amanti sunt de vina. Eu cred ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc, de ce o persoana merge sa caute pe alcineva? Raspuns: pentru ca acasa nu i se ofera ce ii poate oferi alcineva.
eu zic sa nu mai dati atata in amante, si ele au suflet , si daca mai sunt si imature.....uneori inimii nu ii poti comanda.
Aici ma refer la un tip de amanate, nu cele de lux, nu cele doar pentru sex, nu n si n alte cazuri.