e normal?

e normal? | Autor: davlena

Link direct la acest mesaj

eu una pana de curand nu am avut o perioada destul de lunga acces la calculator.
prospat despartita de un nebun caruia nu i pasa de copilul lui, am reusit sa mi iau calculator, sa am acces la internet.
bucurie mare ca pot sa aflu cam tot ce ma intereseaza, baiatul meu vede cam ce desene vrea, mare inventie calculatorul asta.
si ce credeam eu ca acum o sa apuc sa stau mai mult de vorba cu cele doua prietene ale mele, maritate, cu copii, dar stupoare...........
ele nu prea pot vorbi, motivul? este sotul acasa, sot care umbla in voie pe net, dar care e de parere(scandal, nu gluma) ca sotia nu e indreptatita sa aiba atata libertate.
mai exista asa ceva?
de ce suporta femeile asa ingradire?
pe mine ma depaseste!
ma puteti lamuri?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Sigur nu dau ele vina pe soti?
Ca eu recunosc ca asa fac uneori cand vreau sa ma descotrosesc de cineva: "as veni dar m-a rugat sotul sa...te rog sa ma scuzi, inchid ca trebuie sa mergem nu stiu unde..."

Pe de alta parte o anuita categorie de barbati (de obicei nesiguri pe ei si nu foarte educati ) isi feresc consoartele de femei proaspat divortate mai ceva ca de don Juani. Nu stiu de ce. Se tem sa nu se ia?

Sincer nu cred ca acela e motivul (sotul considera ca n-are voie nevasta pe net).
Unul din cei doi te evita pe tine. Acu care-o fi...ramane sa afli.

25 +
Panicoasa undercover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Si totusi, da, exista inca destule cazuri cand sotii restrictioneaza libertatea sotiilor lor in cele mai diferite moduri.
Si am auzit multe cazuri in care le controleaza strict telefonul mobil, le verifica mailurile (si implicit au grija ca sotia sa nu stea prea mult la calc sau telefon, pt a nu invata cum sa se descurce si sa se ascunda). De ex am intalnit femei care nu stiu sa isi stearga din memoria telefonului apelurile sau mesajele si nu pot vorbi in voie cu prietenele sau rudele, chiar daca sunt sunate, deci fara a cheltui din banii "sotului". Ele au telefon mai mult pt a putea fi sunate de sot (a se citi "verificate") - si trebie sa rasounda instant cand acesta suna, altfel se lasa cu scandal.

Sau femei care nu au acces destul la claculator cat sa invete cum sa-si faca o adresa de e-mail, o folosesc pe cea facuta de sot, care, evident, stie parola...
Asta in contextul in care sotul are telefon la care vorbeste cand vrea, cu cine vrea, navigheaza pe net nestingherit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Eu sunt directa:"Prostu-si merita soarta"
Sunt destul de multe femei controlate 100% de partenerul de viata,dar ce-au facut ele sa schimbe aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mianda, abia ai venit; chiar vrei sa primeseti avertisment? Mai indulceste-o si tu!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianda spune:

Stai ca-s mai inceata si nu pricep!
Pentru ce sa primesc avertisment? Nu am lezat vre-o persoana de pe acest forum.
Si pana la urma e o vorba din popor cu mult adevar in ea.

...sau asa sunt primite noile membre pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mianda, bine ai venit; chiar suna urat ce ai spus, asta e tot. Jignirea e jignire, chiar si asa, subtil de-ti sare-n ochi...
Lucrurile nu sunt intotdeauna albe sau negre, stii?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davlena spune:

de evitat ma evita ele cand sunt domnii in preajma, ca n restul timplui vorbim in voie la telefon, timp prea mult de inatalniri nu avem, pentru ca eu ziua lucrez, iar seara sunt dansii acasa si nu se poate.
deci nu e vorba de evitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kahyla spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianda

Stai ca-s mai inceata si nu pricep!
Pentru ce sa primesc avertisment? Nu am lezat vre-o persoana de pe acest forum.
Si pana la urma e o vorba din popor cu mult adevar in ea.

...sau asa sunt primite noile membre pe aici?

Si mai sunt vorbe de genul nu arata cu degetul catre un om, ca trei degete sunt indreptate spre tine si unul iti va scoate ochii sau sa arunce arunce piatra primul care este indreptatit sa o faca...

eu am trait o asemenea poveste , poate mai rea, poate mai buna...nu din prostie, inainte sa fii pusa in situatia respectiva, nu mai jigni oamenii...parerea mea...daca traim dupa principiul "prostu isi merita soarta" cred ca toti suntem prosti, viata nu este in alb si negru.

Mergi la inceput