Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

am dezbracat-o la pielicica goala si pe mine la fel...si am pus-o pe burtica mea piele pe piele....a plans a obosit a luat titi a papat putintel si acum doarme....trebuie sa ii recastig increderea!

sper sa mearga asa1

sarumana de sfaturi...e mai greu din cauza ca sunt nauca de la durerea de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Riana Maria de cristina_serban
Buna fetele!!! Ce harnicute sunteti!! Noi suntem la Arges, la bunici, e tare frig aici si ploua, azi noapte chiar a inghetat apa.
Tina multumesc de info. Si eu am inceput azi sa-I dau suculet de morcov. I-am dat vreo 5 lingurite si daca a inghitit de 2 ori, restul l-a scuipat afara. Maine incercam din nou, si de sapt viitoare incepem cu suculet de mar, apoi le combiman si mai vedem. Vad ca tu ai inceput cu mar, a avut vreo reactie ceva???
Larissa, multumesc. Si eu am inceput de ieri sa iau spirulina, la fel ca tine, cu juma de ora inainte de masa, dar inca nu se vede nici o schimbare.
Katalina multumesc, sper sa fie ok si sa nu ma enerveze prea tare socrella, cu toate ca nu vreau sa o vad, e inevitatbil lucrul acesta ca stam pe aceeasi strada, cat despre blog, nu este al meu ci al nasicii noastre. E tare talentata la desen, eu sunt cam un antitalent.
Crispro, de unde ai comandat vacuta nebuna??? Vreau si eu sa comand dar nu stiu de unde.
Anca, iti doresc sanatate multa.
Si noi la fel ca si Rodika, vrem un scaunel cat mai simplu, nu vrem sa investim o gramada de bani in el si dupa 3 ani sa-l aruncam undeva intr-un colt. Se gasesc si chestii ieftine si de calitate, mie astea scumpe deja mi se pare o fita, dar asta e, fiecare cu parerea lui. Acum nu aruncati cu rosii.
Tina, dar ce fel de ceai ii dai lui Raducu?? Si de ce ii dai?? Dar nu-I mai dai san?? Ca parca tu aveai LM, nu-I daduserai completare, sau ma insel?? Eu folosesc Dalin lichid, si e tare bun.
Bumblebee, si tu, la fel ca si Tina ii dai ceai lui Victor??
Pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Coteasca, io de aici am luat vacuta/magarusul- e cel mai ieftin, din ce m-am uitat...

Tina ii da ceai ca sa nu ii ofere sanul la fiecare scancet, si cumva sa se invete Raducu sa nu se mai trezeasca asa des pt un amarat de ceai... ca el se trezeste din 2 in 2 ore noaptea, si numai cu titi in gura ii place. Iar de Rev vrea sa mearga Tina cu sotu, sa il lase pe Raducu cu mama ei... si atunci tre sa gaseasca altceva in loc de titi. Cred ca am zis bine, nu, Tina?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, ce memorie ai, mai fata!asa eram si eu candva..retineam toate cele..acu uit si de ce ma duc undeva..sau..de 2 ani de zile, uit sa duc la vaccinare si carnetul copilului!
bey, deci pe mine stefan ma scoate din minti. eu mai stau un pic, si duc copilu asta la psiholog, ca zici ca-i dus de-acasa..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, ce memorie ai, mai fata!asa eram si eu candva..retineam toate cele..acu uit si de ce ma duc undeva..sau..de 2 ani de zile, uit sa duc la vaccinare si carnetul copilului!
bey, deci pe mine stefan ma scoate din minti. eu mai stau un pic, si duc copilu asta la psiholog, ca zici ca-i dus de-acasa..

dar Paula dar ce are Stefan?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Riana Maria de cristina_serban
Buna fetele!!! Ce harnicute sunteti!! Noi suntem la Arges, la bunici, e tare frig aici si ploua, azi noapte chiar a inghetat apa.
Tina multumesc de info. Si eu am inceput azi sa-I dau suculet de morcov. I-am dat vreo 5 lingurite si daca a inghitit de 2 ori, restul l-a scuipat afara. Maine incercam din nou, si de sapt viitoare incepem cu suculet de mar, apoi le combiman si mai vedem. Vad ca tu ai inceput cu mar, a avut vreo reactie ceva???
Larissa, multumesc. Si eu am inceput de ieri sa iau spirulina, la fel ca tine, cu juma de ora inainte de masa, dar inca nu se vede nici o schimbare.
Katalina multumesc, sper sa fie ok si sa nu ma enerveze prea tare socrella, cu toate ca nu vreau sa o vad, e inevitatbil lucrul acesta ca stam pe aceeasi strada, cat despre blog, nu este al meu ci al nasicii noastre. E tare talentata la desen, eu sunt cam un antitalent.
Crispro, de unde ai comandat vacuta nebuna??? Vreau si eu sa comand dar nu stiu de unde.
Anca, iti doresc sanatate multa.
Si noi la fel ca si Rodika, vrem un scaunel cat mai simplu, nu vrem sa investim o gramada de bani in el si dupa 3 ani sa-l aruncam undeva intr-un colt. Se gasesc si chestii ieftine si de calitate, mie astea scumpe deja mi se pare o fita, dar asta e, fiecare cu parerea lui. Acum nu aruncati cu rosii.
Tina, dar ce fel de ceai ii dai lui Raducu?? Si de ce ii dai?? Dar nu-I mai dai san?? Ca parca tu aveai LM, nu-I daduserai completare, sau ma insel?? Eu folosesc Dalin lichid, si e tare bun.
Bumblebee, si tu, la fel ca si Tina ii dai ceai lui Victor??
Pupici

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

eu am inceput sa si mananc mai bine ca inainte....mai mereu rontai cate ceva plus beau f multe lichide. inainte sa merg sa alaptez beau o cana de apa plata putin mai rece decat temperatura camerei. la mine se vad rezultate ca iar am lapte de se inneaca. dar vaz ca asa e el cel mai fericit. daca nu scoate sanul din gura si inca mai rontaie e semn ca nu mai am asa mult lapte si ori mai vrea ori ma tine de suzeta. cand se satura lasa sanul si cere suzeta daca ii e somn. nasol e ca nu mai accepta bibe de nici o culoare si nu mai pot pleca de acasa decat cu el...ori nu mai stie sa traga la biberon ori nu mai vrea. am incercat si cand era flamand si nimic. eu as fi vrut ca era o solutie sa mai ies si eu fara el macar din cand in cand. asa e mai complicat...uffff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata

nu merge prea bine netul asa ca nu am reusit sa intru, suntem la socrii la Arges dar trebuie sa va dau o veste: avem un dintisor!!!
si de 2 zile dormim de la 9 seara la 9 dimineata cu mancare la ora 23 si dimineata la trezire
in schimb maraim tare cand scapam suzeta pe care o rontaim intruna

fug sa citesc putin dinn urma si revin mai tarziu

nu mai stiu cine zicea, dar mi-a zis si mie soacra-mea de faza cu scosul copilului din cadita de cap ca sa se lungesca ...i-am spus direct ca mi se pare o prostie asa ca am taiat conversatia inainte de a incepe furtunos

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

felicitari pentru dintisor!!!!!

ce program super fain aveti

de soacra nici nu mai zic nimic

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

dar ce s-a intamplat cu Stefan?
si Bianca face pozne toata ziua si se face ca nu aude, iar daca ii spun sa faca ceva face fix pe dos, mai tipa la mine sau da cu palmuta....si muuuulte altele...cred ca este varsta de vina

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata mamici
Oana am luat maxi cosi pearl, care este urmatorul pentru ca pot folosi acelasi isofix si nu mai trebuie sa cumpar altul, as fi vrut cu spatele la sensul de mers, aici nu au, am fost si la viena si nu am gasit... asa ca am luat cu fata, mi-au zis ca se gasesc in tarile nordice dar leti nu mai incape in scaunul ei asa ca am luat pana la urma pe mov cum este cel prezentat de Eladea!

La sondajul cu scaunele nu ma pricep prea bine, important este zic eu protectie laterala, coloana si pozitia de somn pt drumul lung. Daca nu am dreptate sa imi spuneti!

Eu am mers la scaune de la inceput pe sfatul Otiliei si pe review-urile de pe internet ca la preturi nu am vazut diferente. Primul scaum 160 euro al doilea 190 euro.

Noi de o sapt papam la 6.30 pm, dormim la 8.00 pm si ne mai trezim dimineata la 8. Avem 4 mese pe zi!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

uauuuuu ce fain e si programul vostru, super!!!!! si 4 mese pe zi, asta da realizare

offf numai a mea tot fomista ramane, tipa ca din gura de sarpe cand ii e foame, nici nu stiu cum am putea ajunge si noi la 4 mese

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ooff..pai nici nu stiu cu ce sa incep..ccl e ca mi-e tare greu cu el..week-endurile in loc sa fie prilej de bucurie, sunt un dezastru..
el nu vrea nimic, orice ii propunem totul se lasa cu crize si istericale, de la un simplu...hai sa schimbam pijamaua..hai sa ne imbracam ca tre sa plecam...nu vrea sa iesim la parc...toata ziua suge degetu' si sta cu plusul in mana...la gradi deja in fiec zi se lasa cu pedeapsa ca a facut nu stiu ce....nu mai vb de nemancat si nedormit...aseara s-a culcat la 22, dim la 6 era sus...
si tot asa, la fiecare 5-10 minute cate ceva...nu mai zic de stricat jucarii , ca cica ar fi si normal..ma rog..am facut joi ordine cu fata aia, cd a venit de la gradi a inceput sa arunce absolut tot,sa rastoarne toate cutiile., sa arunce toate cartile de pe rafturi.. si in 5 minute a facut camera vraiste..bine, pe seara am strans impreuna, dar ca idee...
ma epuizeaza..
a venit mama..numa urla, tipa..nici nu vrea sa mearga cu ea, sa se joace sau ceva...
m-am certat si cu ea, ca eu il hraneam pe mihai si ea era cu stefan la masa si l-a lasat sa faca ce vrea el.,.dc el a zis nu vreau..ea, bine...a mancat 2 lg de ciorba si un castravete murat..si acu ea se ruga de el sa manance eugenii..
si aici am intervenit eu si am zis un nu categoric si va dati seama ce scandal a iesit.
la mine e simplu. nu mananci, nu primesti desert, oricat ar urla.
in afara de calculator si tv nimic nu il mai intereseaza.

Mergi la inceput