Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Tina eu folosesc persil sensitive....da nu imi scoate petele de suc de morcov ...oare as putea sa folosesc vanish?GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010) poze Antonia www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul |
eu folosesc vanish pe orice pata...indiferent ale cui sunt hainutele...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
noi ne-am trezit 4 in pat de dimineata!! pe Isa nu stiu cand am luat-o, probabil a papat candva
, si mai era si motanelul cuibarit intre tati si Isa, asa tare torceeaaa... dar ea inca doarme, in bunul spirit al ultimelor zile 
ooana, felicitari ptr dintisor!
eladea, asa e, aici tarziu in noapte incepe lumea sa se anime, terasele inca sunt pline... si daca eu as culca-o pe Isa la 8-9, am fi legati de maini si de picioare... tati ajunge acasa pe la 6.30, un dus, cina si ar insemna sa ne punem repede la somn... dar nici nu ne e somn asa devreme, oricum pe la 6 incepe doar sa se insereze acuma. si programul Mariei de somn e de la 10.30 la 8, sa avem si noi timp de o vizita, o iesire in oras, sau o joaca prin casa... si Isa se impaca de minune cu programul asta. acuma nu ma mir ca ia in greutate atata, ca doar mananca si doarme bine, iar productia de lapte e suficienta...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
bucata de menisc rupta a fost scosa, recuperarea dureaza 2s, adica acum pot sa pun piciorul jos...sa ma sprijin in el pot sa il indoi max 60 grade, dar nu ff tare, ma doare capul si coloana de la anestezie rahie, m-am desmortit la 8 ore dupa operatie..
lapticul si-a pierdut consistenta se separa adica ramane apos jos si se sedimenteaza deasupra...sa vedem cum reluam alaptarea...
Maria de 2 zile a papat numai bibita!

detergent folosesc sano si balsam alb sau roz!
scaun auto nu am cu izofix ca nici loganul nostru nu are sistem pt astfel de scaun...am un primi pasi trebuie sa il montam in masina!
racusor2010 spune:
Neata si de la noi
BLUMBLEEBLEE sanatate sotului, dar si voua, sa nu se ia
TINA, CRIS, GEORGIA
off, voi tot cu multe treziri, noi stam mult mai bine, cu o trezire in jur de 4 sau 5 dimineata si apoi pe la 7-7.30...
si avem de fapt 6 mese pe zi. doar seara primeste completare lp, dar mai mult de 130 ml nu vrea sa pape, ceea ce e bine ![]()
OANA felicitari pentru dintisor!!! ce usor i-a iesit
soacra e de minune
girafa e ok, o roade...si e tare comic cum se chinuie sa ii roada cornitele sau copitele ![]()
![]()
CRIS2010 cum a fost la Dansez pentru tine? 
RODI , andreiutul mic o pupa dulce pe iza frumusica 
![]()
Andrei iar cred ca raceste putin 
nu stiu ce sa ii dau de imunitate, ca e alergic la Imuno baby, sa o intreb pe pediatra. ori a luat de la tati, ori l-am tinut eu cam dezbracat in casa 
l-am auzit tusind de dimineata si s-a trezit cu mucisori 
papa, era vesel cand s-a trezit (acum e cam marait
),, respira totusi bine...offf, acum o luna a avut viroza, cam des mi se pare 
i-am dat oscilo si i-am aspirat nasucul, sa vedem daca e doar asa usor sau iar avem o saptamana cu mucisori 

fug sa il imbrac sa mergem la Biserica. 
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
giorgia23 spune:
Eladea ms de raspuns
...am sa folosesc si eu
As fi vrut si eu sa ma duc cu pitica la biserica dar e o ceata de abia se vede
Racusor
-ici lu Andrei sa nu raceasca iar...noi stam bine la capitolul asta, adica nu am racit deloc pana acum...sper sa nu raceasca nici de acum in colo
carla_2008 spune:
Tina si eu tot persil sensitive folosesc!inca nu stiu cum e cu petele de morcovel,marut,ca noi peste o luna incepem diversificarea!
Giorgia Vanish cred ca poti folosi,insa sa dai clatire suplimentara apoi
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
katalina spune:
| citat din mesajul lui tina_80 Neata! Fetele, v-am intrebat si eu zilele trecute....ce detergent de copii mai folositi? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Noi folosim ARIEL lichid pentru toata familia, doar hainele lui Victor le sapar, si Lenor sensitive.Detergentul granule nu se dizolva 100% la temperatura mica, si spal cu lichid.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 RODI , andreiutul mic o pupa dulce pe iza frumusica ![]() |
si isa mititica il pupa pe andrei frumuselul, sa nu raceasca

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Si noi Ariel lichid sau persil, clatire cu balsam, spal hainele ei separat pun si vanish daca e cazul. Are pielea predispusa alergiilor dar nu s-a iritat niciodata de la hainute.
La inceput am cumparat special pt prima spalare si pe urma nu am mai gasit.
Racusor, si Leti are mucisori des aspir in fiecare dimineata, nu imi fac griji atata timp cat e vesela si fara febra, ea e maraita cand ii este somn asa ca o pun in patut cu muzicuta doarme 30 min si pe urma e vesela, nu i-am dat decat o singura data dupa nastere panadol baby si mi-a parut rau ca nu avea neaparata nevoie iar de plante niciun medicament inca, sper sa nici nu fie cazul pana la un an.