Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
michelle1981 spune:
Sebastian Petru Andrei, de Lalala13 
Felicitari pt cel de-al II lea ditisor! Multa sanatate!
Stefan Andrei, de cristina97
Oana felicitari pt 
Carmen vazut pozele, Leti e o scumpete! Ce fain e scaunul si ce fain ca il poti folosi de pe acum
Noi am avut-o pe mama in vizita si a fost tare bine, a facut bunatati, a adus bunatati
Cu dieta, nu stiu care dintre noi o mai poate tine
.. eu exclus! Am o pofta nebuna de dulciuri si nu ma pot abtine.
Partea buna e ca azi aveam exact aceeasi greutate si aceleasi dimensiuni ca acum o luna.
Am inceput sa iau si eu spirulina.
Biencuta mea papa putin si des, ieri a mancat de 9 ori.
Azi a mancat 100g pe la 9 si dupa aprox. 2.5 ore iar 100g. Nu o pot invata sa manance mai mult la o masa, si mai rar. Ideal pt mine sunt 5 mese, 4 nici nu incape vorba!!
Noaptea mananca 1-2 ori (de la 22 la 9).
Daca are cineva o solutieee.... 

Eladea tu stiai un site/ blog despre alaptare cu sfaturi?
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
bumblebee spune:
Victo, te lucri Stefan, nu gluma... ce nu face ca sa capteze atentia... 

Racusor, V. mai stranuta, f rar o tuse, un mucalete razlet, dar nu-i dau decat un capacel de oscillo pe sapt. Temperatura a fost de la vacccin. Sotul si el e mai bine, nu a mai facut febra.
Dar acum incep eu 
Aseara, minune mare, mi-a adormit piciul la 22:30, am zis ca bag un somn... ma dureau rinichii de cateva ore, cand m-am bagat in pat am simtit-o cat de accentuata era... pe la 23:30 sting tembelizorul si credeam ca o sa atipesc, eiii, gagiul mic s-a apucat de plans, am mers, bagat suzi in gurita, i-am spus rugaciunea (uitasem sa-l inchin, ca adormise prea repede
) si inapoi in pat, nu am reusit sa adorm de durere pana la 1:45 (atunci m-am uitat ultima data la ceas). LA 6 , gagiul mic a dat trezirea si na, se duse noaptea... ca sa nu zic ca vecinii de deasupra au un pat care scartaieeee, iar eu cum sunt atenta si la pasul de furnica, inca un motiv sa adorm greu...
Incerc acum cu ceai de merisor si de matasa de porumb, mirosul e horror...
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Otiliav spune:
Michelle eu tocmai mi-am bagat dimensiunile in tabel. Saptamana aceasta nu prea m-am tinut de regim si doar la bazin ce sunt imbunatatiri, probabil s-au mai strans oasele deci nu-i meritul meu.
Iulia ma dispera, suge a nu stiu cata oara, nici n-am apucat sa ma schimb de pijamele, sa ma cantaresc.
La mine incep petrecerile saptamana aceasta. Avem pe 3, 4, 6, 9, 14, 18, Craciunul si ziua mea. Daca am tot 67 de kg la 1 ianuarie este excelent.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
bumblebee spune:
Exista posibilitatea sa fi urcat infectia urinara la rinichi? Abia respir de durere...
Alina
Mamica fericita de
Luna 4
bumblebee spune:
Bre', deci nu-i corect
, ca deja am mancat
, ce masuratori sa fac, pt mine fiecare 0-,5 cm/kg conteaza. Maine vin cu cele oficiale, acum aveam 57 kg, e bine, tinand cont cat de aiurea am mancat in we.
Alina
Mamica fericita de
Luna 4
crispro spune:
Michelle, 2 site-uri : http://www.alaptare.home.ro/ sau http://www.laptematern.ro/cms/front_content.php. 
Ochidut, e atat de dulce Larisa! O imbraci tare fain! Iar cu caciula alba e bestiala...

Bumblebee, draga de tine...
incearca ceai de cozi de cirese- bun pt rinichi, si mai ok la gust. Dar ce ai patit de te dor rinichii? ai nisip?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Crisulica
, am avut si pietricele si n-am avut dureri asa horror cand le-am eliminat, sapt trecuta am fost maiumflatica (de la retentia de apa) dar acum cu diureza e in regula... off, cred ca de dr nu scap

Alina
Mamica fericita de
Luna 4
katalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo aha..deci tanti si voi patimiti... bamboleta, voi cum sunteti? katalina, Victor cum mai e? asa si noi..ne ocupam totusi mult si de Stefan, nu va inchipuiti ca nu..dar el vrea TOT timpul..bai frate, da vreau sa mai respir si eu. ioi..aseara i-a ars o palma la asta mic..ca m-am dus si i-am facut baie in cada (vanita am pus-o in cada), pana acum ii faceam in dormitor. ca aia e baia lui!!!..tii..si numa se invartea pe acolo, zapacit..eu nu m-am gandit ca ar fi vreo problema si nu l-am avertizat dinainte..si nu s-a lasat pana nu l-a plesnit pe asta mic..:( no..pai asa nu-mi place... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Victo, nu te supara pe Stefan te rog,tu stii ce schimbare majora e in viata lui, venirea lui Mihai!Nici el nu stie cum sa-ti atraga atentia, ce sa faca sa fie pe locul I ca inainte.La noi a fost la fel cu Roby, desi are 6 ani se comporta ca unul de 2 ani,se urca in leagan,in patut, ii lua suzeta, tipa,si cel mai rau era ca il trezea pe Victor cind vedea ca doarme, facea gzomot cum putea el mai tare.Si noi ne mai suparam pe el atunci pe moment,dar apoi il intelegeam si vorbeam cu el,ii explicam.Nu l-a lovit niciodata, il iubeste ,il pupa, el facea lucrurile astea sa ne atraga NOUA parintilor atentia,si l-am integrat si pe el tot timpul, sa ma ajute la baita, la schimbat pampersul,etc. De o luna este perfect,si-a revenit, nici Victor nu ma mai solicita tot timpul, a crescut si se joaca cu cei mari.Avantajul lui Roby este ca are un frate mai mare, si avea cu cine sa mai vorbeasca cind eu eram mai ocupata.In concluzie, e normala reactia copilasilor mai mari, e f important sa nu ne suparam pe ei, sa-i intelegem, pt ca va trece perioada asta, sa vorbim cu ei, sa le explicam ca pina la urma "intrusul" care le-a rapit pe mami este fratele lui.Am un finut care si acum la 5 ani maninca bataie de la fratele mai mare de 9 ani, n-a suportat sa-i fie luat locul I

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
eladea2005 spune:
michelle, vad ca ti-a raspuns cristinuta...e f prompta si bine documentata...![]()

piciul meu se joaca pe salteluta de activitati de aproape o ora, timp in care eu mi-am pus ceva mancarica la cuptor...![]()
o intrebare: voi le si piliti unghiutele dupa ce le taiati? ca eu nu, insa se zgarie f tare...
mai ales pe frunte....cred ca va trebui sa i le si pilesc....
otilia, asa suntem si noi in decembrie...zile peste zile...![]()
al meu saracu zice ca luna decembrie il falimenteaza...
e mos Nicolae, ziua lui Eric, ziua mea, ziua unui baietel din gashca, mos Craciun...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...