Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
raluk16 spune:
Ma bucur ca printesa e bine! si sper sa te mai linistesti si tu.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
suede spune:
Uka cat ma bucur ca este bine Carinuka,off doamne nasol rau cu cazaturile astea.
Moni imi dau seama cum te-ai simtit cand l-ai vazut alergand cu cutitul....,bine ca l-ai prins in timp util si nu s-a intamplat nimic nedorit!
Mami si puiul asteapta
monica_dicut spune:
Oh, Doamne, Uka, am citit cu sufletul la gura paginile astea de unde ai scris de cazatura. Doamne cred ca ma infigeam in gatul aluia. PE Dragos l-au impins niste copii mari in parc, prima data a urlat juma de ora intr-una ca am crezut ca si-a rupt mana. Mah, si o facuse special ca nu s-a dat din drumul lui. EU l-am intrebat pe copil cu cine este in parc si m-am dus la parinte si i-am batut obrazul... nu stiu dar cred ca in locul tau, fiind vorba de om mare si nu copil , nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi fost la gura mea... Doamne DUmnezeule, bine ca e Carinu bine si vesela.
Cum ti-a spus toata lumea, urmareste-o si daca nu varsa sau nu-i apatica nu cred ca e musai sa faci radio
Sunt socata, mor pe oamenii care sunt NESIMTITI!!!
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
monica_dicut spune:
Dumnezeule, afara tuna si sunt vreo 18 grade... si cica poimaine va fi lapovita... varzaaaa, varza am zis.
bia, sunt incolora. Vreau sa ninga
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Monica exact asta am vrut eu sa zic...ca afara e super cald si ploo cu tunete si fulgere....si nu imi vine sa cred ca miercuri va fi lapovita...eu nu suport vremea asta schimbatoare, ma ucide, nici nu ma mira ca sunt atatea raceli si virusi care bantuie. Ba mai era sa ma prinda si ploaia afara cu cea mica de mana, venind agale de la farmacie cu o mega punga de pampersi in brate...ceva deosebit.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Buna fetele mele dragi!
uka asa de mult ma bucur ca totul e bine cu printesuca ta frumoaså.Am stat cu sufletul la gura si mi-am imaginat ce as fi facut in locul tau si cred ca nu m-as fi putut controla nicicum.
Suede felicitari pt mergaret!emotii, emotii!!Va pupåm!
Va pup dulce!Må pregatesc de munci.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
mary_07 spune:
ce faceti ?.....
2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Mos Craciun exista !
Vine barza cu bb3 !!!