Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Uauu, Mely, mi s-au pus niste fluturasi la stomac de emotie cand am citit vestea. Felicitari!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Bia la semnatura vazusem, ultimul rand. Doar acum ca ai zis am observat si titulatura. Parca vad ca se va schimba peste ani in "soacra cu trei nurori"

Iupiiii din nou!!! Cred ca nu o sa poti dormi la noapte!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Melyyyyyyyy FELICITARI din toata inima!!!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mely la puterea a 3-a!!!

Deci esti cea mai tare!! Adica .. sunteti, felicitari si taticului! Stiu ca iti doresti tot , sa va ajute Dumnezeu sa fie totul perfect!!

Felicitari multe! Inca o frumoasa!!

Ce seara frumoasa!

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

MELY

sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, sa duci sarcina cu bine la termen, baietii tai sa aiba grija de tine! si nu in ultimul rand sa fie ceea ce va doriti!

Suede felicitari lui Mihnea pentru primii pasi, emotii sunt mari, dar vor fi si mai si cu trecerea timpului

Uka, cum e Carina? sper ca la fel de vesela cum o stim, si doar cu un cucui trecator; pupam fotomodelul nostru si mamica din dotare, ti-ai mai revenit din soc?

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna seara,

Andre la multi ani si bine ai revenit !

Uka bine ca s-a terminat cu bine. Si Andreea a cazut la mare de pe pat pe gresie direct cu capul in jos si a avut un cucui timp de o saptamana dar a fost OK. Oricum ceea ce mi se pare aiurea este modul in care s-a intamplat la voi, ce oameni domnule.

Mely felicitari. Sa indraznesc sa iti urez o fetita? Esti super, super mamica.

Luto sper ca sunteti mai bine,

Manga tu ai ajuns acasa? Nu ne mai dai nici un semn?

Noi inca nu am scapat de tot de toate bolile, mai e Andreina cu tuse.
Va mai las niste poze:

http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/Toamna2010?authkey=Gv1sRgCMnEhv2D7J7vIg#5539049381762016738

Va pupesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Monica, ! Nu ma simt demna de atatea lucruri bune si frumoase.
De cum va fi cu cezariana si perioada dintre ele mi-e si mie putin frica sper sa ajung sapt asta la dr.
Si referitor la curaj....daca la nici 18 ani am avut un pui,asta de la 22 va fi floare la ureche (fac si eu pe dura...ma rog doar sa fie sanatos si sa-i pot creste frumos pe toti 3 )

Va pup dulce pe toate si va multumesc pentru ca-mi sunteti alaturi!

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Vine barza cu bb3 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mai vroiam sa-i spun Ukai ca ma bucur din suflet ca e bine Carinuta .

2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !

Mos Craciun exista !

Vine barza cu bb3 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Meliiiiiiiii, felicitaaaaaaaaaaaaaari!!!!!!!
Ce veste frumoasa, sa inceapa petrecereeeeeaaaaa!!!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29Andrecluj, noi n-am apucat sa comunicam prea mult, dar imi aduc aminte ceva de retetele nemaipomenite de care ne povesteai pe forum. SI am tras cu ochiul la niste fotografii de printesa dulce si la niste cozonaci inflorati de mi s-a udat tastatura.
Draga mea, eu am "comunicat" cu tine la fiecare postare de-a ta, pentru ca le-am citit pe paine calda. Eu eram aia cu retetele, iti amintesti bine, la dispozitie si acum!Multumesc pentru aprecierile la adresa printesei, insa cozonaci n-am facut in viata mea, habar n-am cum se fac. Cum pot face sa iti cumpar cartea? Uka Eram sigura ca nu e grav, dar pe nenea ala tot l-as strange de gat! Mary Primesti o doza de admiratie si din partea mea? Monica Multumesc frumos! Hai ca incet incet imi reintru in ritm cu voi. Va pup, noapte buna! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput