Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)
Raspunsuri - Pagina 15
pogonici1977 spune:
era o chestie foarte banala...si a iesit o discutie interminabila...ma durut enorm de mult ca a suparato pe mama mea..ff tare..de ii venea sa plece inapoi acasa....din cauza ei mama mea mia vb urat....cine stie ce prostii ia spus ..CEL MAI TARE MA DURUT CA TOATA ACEASTA POVESTE SA INTAMPLAT LA BISERICA IN TIMPUL BOTEZULUIIIIII FETITEI MELE..PE CARE miam dorito atat de mult...
sa stiti ca plang...credetima cand va scriu aceste cuvinte...ptr imi doream un botez cu zambetul pe buze..si nu trista sa vin acasa cu lacrimi in ochi...
in timp ce preotul servea un suc..etc...ea se mandrea cu a fcaut..unde sa plimbat..OARE ASTA II SPUI PREOTULUI..DESPRE MANDRIE SI FALA...LAUDA??????????
eu voi posti in continuare..ca stiu ca astea sunt ispitele....de la cel rau...dar MA DURUT ENORM..
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
ankcta spune:
Draga pogoniciincearca sa uiti partea urata si aminteste-ti doar lucrul minunat care s-a infaptuit- Increstinarea fetitei voastre dragi IOana Nectaria
Ancuta , in curand 
Lili_g spune:
Draga mea,
Ce mare bucurie s-a intamplat, fetita ta a primit inger pazitor care sa o pazeasca si sa o ocrotesca.
Aseara am avut o discutie cu o prietena, mi se pare ca se potriveste sa-ti spun si tie. Nu te gandi si nu intoarce pe toate fetele ce a spus soacra ta caci asta se numeste judecata, ficare din noi vom da socoteala pentru ceea ce facem si nu pentru ce fac altii.
Daca ai constientizat ca este vrasmasul care "si-a bagat coada" atunci e bine...e o mare lupta sa nu judecam aproapele...tu straduieste-te sa nu te mahnesti si sa o ierti caci are si ea patimile si slabiciunile ei...sa vezi doar frumusetea si bucuria ce vi s-a intamplat la taina botezului si sa nu tii minte gresala pe care a facut-o ea fiindca ai sa te amarasti de fiecare daca cand iti vei aminti iar vrasmasul se va bucura fiindca iti va aduce veninul rautatii in inima de fiecare data.
Iertand aproapele nadajduim si noi in iertarea pacatelor noastre. Mai ales in post trebuie sa ne straduim mai mult sa iertam si sa fim ingaduitori.
Sa stergi lacrima de tristete...aminteste-ti doar de lacrimile de bucurie pe care le-ai varsat si dai slava DOmnului pentru toate.
Te imbratisez pe tine si pe micuta ta.
Lili
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 era o chestie foarte banala...si a iesit o discutie interminabila...ma durut enorm de mult ca a suparato pe mama mea..ff tare..de ii venea sa plece inapoi acasa....din cauza ei mama mea mia vb urat....cine stie ce prostii ia spus ..CEL MAI TARE MA DURUT CA TOATA ACEASTA POVESTE SA INTAMPLAT LA BISERICA IN TIMPUL BOTEZULUIIIIII FETITEI MELE..PE CARE miam dorito atat de mult... sa stiti ca plang...credetima cand va scriu aceste cuvinte...ptr imi doream un botez cu zambetul pe buze..si nu trista sa vin acasa cu lacrimi in ochi... in timp ce preotul servea un suc..etc...ea se mandrea cu a fcaut..unde sa plimbat..OARE ASTA II SPUI PREOTULUI..DESPRE MANDRIE SI FALA...LAUDA?????????? eu voi posti in continuare..ca stiu ca astea sunt ispitele....de la cel rau...dar MA DURUT ENORM.. o mamica fericita de IOANA NECTARIAhttp://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png |
oanka80 spune:
happymum esti o draguta 
si eu ma minunez cat de repede zboara timpul, anul trecut pe vremea asta fluturasul meu era in burtica si avea activitate mare acolo, azi are actvitate mare prin casa si ne umple inimile sa o vedem asa energica
, stiu sigur ca veti avea parte si voi de aceste bucurii, dar numai cand va fi vremea potrivita. pup si credinta multa! 
suart ma simt onorata pt frumoasa ta urare, esti un om special pt mine cu un suflet deosebit. fetele s-ar bucura daca ai aparea mai des aici, si multe alte fete ce erau active odata...mi-e dor de atmosfera de anul trecut... iti urez si tie multa sanatate si putere sa ne ducem crucea vietii 

pogonici e o zi mult prea importanta pt tine si puiul tau ca sa fii trista. necazuri si ispite avem in fiecare zi, putere iti doresc si tie sa iti cresti copilul si restul e praf si pulbere. o imbratisare primesti si de la mine si alunga tristetea 
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
Livsy spune:
Buna seara si
LA MULTI ANI! tuturor care astazi sarbatoresc ziua numelui!!! Bunul Dumnezeu sa va pazeasca si Sfantul Nicolae sa mijloceasca pentru voi muuulte minuni!
Oana, e ziua ta? LA MULTI ANI!!! 

Ce frumos... te-ai nascut chiar de Sfantul Nicolae? Nu stiu daca am inteles bine, sper sa nu fac vreo gafa

Oana_B, multumim mult pentru cont!! Tu ce mai faaaaaci???? 

Theiuta, ce frumooooooos!!! LA MULTI ANI lui Nicholas!!! Sa iti traiasca si sa va aduca bucurie! Doamne ajuta! 

pup cu mult drag toate fetele!!!! Imi cer iertare ca nu scriu fiecareia, dar sa stiti ca la toate ma gandesc cu mare drag si cu speranta la vesti frumoase!!!
Virginia, multumim mult! 

Pogonici, alunga tristetea, nu merita...! unii oameni se bucura sa faca asa cateva rautati, din pacate... dar acei oameni sunt cei mai nefericiti si trebuie sa ne rugam pentru ei. Iarta-ma ca am indraznit sa iti dau un "sfat", te imbratisez cu drag si iti doresc sa te linistesti si sa fii din nou fff fericita! Uite cate fete sunt aici care se gandesc cu drag si bucurie la voi si care va doresc tot binele! 

Sfantul Nicolae sa va aduca bucurie si implinire!
Doamne ajuta!
ainigriv spune:
Fetelor,cu mare drag si sper si mare folos am trimis acatistul Sf.Nicolae,insa,eu,nevrednica m-am mahniat/maniat chiar azi in zi sfanta,din cauza acestor diavoli care ne conduc si de care nu mai scapam,ca ne iau de langa pruncutii nostri la 1 an.Oare stiu ei cat de mult i-am dorit si cat de mult ii asteptam,de ani de zile,de-si permit sa-si bata joc?!Intrebare retorica!!!Sper sa nu ne lase Dumnezeu,sa ne intareasca mai mult aceste mizerii,in credinta si rabdare si sa avem puterea,cum spunea Lili sa nu-i judecam,desi...tare greu!!!
Pogonici,intr-adevar,mare ispita,pentru ca nici gestul vostru nu a fost putin lucru,sa increstinati o fetita,care practic s-a nascut ieri a doua oara.Deci,cum iti spunea parintele vostru,de acum incolo contati doar voi trei si trebuie sa va bucurati de minunea voastra,inseamna ca nu au inteles nimic din asteptarea voastra de pana acum si atunci nu merita sa te consumi.Doamne ajuta si putere mare sufleteasca sa ai.

tuturor,v-am scris pt ca ma calmez cand vorbesc cu voi,sunteti pansament pentru suflet!!!
Lili_g spune:
„Omule, invata smerenia lui Hristos si Domnul iti va da sa gusti dulceata rugaciunii. Daca vrei rugaciunea curata, atunci fii smerit, infranat, spovedeste-te cu sinceritate, si rugaciunea te va iubi. Fii ascultator, supune-te cu buna constiinta stapanirilor randuite, fii multumit de toate si atunci inima ta se va curata de gandurile desarte. Adu-ti aminte ca Domnul te vede si teme-te sa nu intristezi cumva pe fratele tau; nu-l judeca si nu-l dispretui nici macar cu o privire, si Duhul Sfant te va iubi si te va ajuta El Insusi intru toate.” - Sf. Siluan
Lili_g spune:
Cand cineva se hotaraste sa-I urmeze lui Dumnezeu, atunci vine în contradictie cu diavolul, iar acesta, la randul lui, ii ridica impotriva pe toti aceia care ii fac voia. Diavolul nu ii lupta pe ai sai, pe cei care traiesc o viata pacatoasa, pe cei care s-au lepadat de Hristos, pe cei care au cazut in erezie sau in schisme. De acestia nu este interesat, pentru ca ii are în mân#259;. Ii lupta pe aceia care pasesc pe drumul lui Dumnezeu, pe drumul virtutilor si al pocaintei.
Cuvântul Înaltpreasfin#355;itului Mitropolit Panteleimon de Antinoe la pomenirea Sfântului Nectarie al Eghinei
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarte numele Sfantului Ierarh Nicolae!
Oana_B multumim! 
Fetelor, o sa va trimit parola cat si adresa de mail comuna. Cine se pricepe sa deschida capitol nou/ sa modifice in lista, atunci cand nu voi putea eu.
pogoncii imi pare rau, ca ai fost trista la botez. ![]()
Bucura-te ca ai increstinat fetita si uita ce s-a intamplat.
A explicat foarte frumos Lili_g. 

Sa-i fie de bine increstinarea si sa fiti fericiti cu totii!
Si, ca sa va inselesc', am la semnatura, ' blogul fetelor', acolo gasiti pozele de azi. 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!