Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

maria81.Sper sa-l convingi si pe sotul tau ca fara brad nu e Craciun.
caciantoni multumim!

Doamne fa si pentru noi o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Neata dragutele!
Sigur va rasari soarele si pe strada noastra si anul viitor vom si si noi mai multi in jurul bradului!
toate fetele

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Cat despre brad an de an avem de dus munk de lamurire... pana in seara de ajun nu-l vad. Cik asa e traditia si de fapt atunci il luam mult mai ieftin.
Eu voiam unul artificial , mare mare si frumos, dar nici sa nu auda. Cik mai bine il impodobim pe cel din curte k e mai frumos

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

Pogo ,acum am vazut de treaba cu baita...nu trebuie sa-ti fie frica,nimeni nu a fost invatat si noi am fost stangaci la inceput...deci,noi ii faceam baie in fiecare seara intr-o cadita normala,fara forme,in care puneam un scutecel sa nu alunece,apa fiarta si racita in care statea un timp un saculet cu tarate si marar,asta pentru ca am venit cu o piodermita din spital,pe urma nu ne induram sa intrerupem SPA-ul ca-i facea pielea tare catifelata.Sotul o tinea sub gatulet cat eu o spalam pe capsor,apoi o intorcea pe burtica si eu masam spatele si piciorusele.Ei nu sunt asa de fragili pe cat par,totul este sa-i tii putin,sa aiba sentimentul de siguranta,sa nu se dezechilibreze in apa,ca de-aia capata frica,apoi totul devine o joaca si o placere.
Succes si baita placuta!!!
si noi la fel procedam, eu inca ii mai fac lui Nectarie baita in fiecare seara pentru ca ii place mult, se rasfata, acum punem apa mai multa, complatam cu fiebinte in timp ce il spalam ( il ridicam un pic din cadita si uniformizam temperatura apei) in plus, de la doua luni jumate noi nu mai facem in camera, ii punem cadita in cada, si acolo ii spalam, poate sa dea din minute si picioruse cat vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Hai ca mai dau eu o ca poate ne animam putin.
La noi a inceput sausor dar cred ca se inteteste.
Eu sunt putin ca am inceput ziua prost: cu doua decese.Un coleg de servici si unchiul sotului meu.Ambii cu cancer in faze terminale si ambii de 61 de ani. de azi dimineata si nu am nici un chef de nimic. Cu adevarat trebuie sa ne facem comori in ceruri ca aici pe pamant suntem trecatori.Dumnezeu sa-i ierte!

Doamne fa si pentru noi o minune!

Mergi la inceput

Dumnezeu sa-i ierte!
Ma bag si eu la o dak mai ai
La noi nu mai ploua , iar de zapada nici nu se pune problema! E senin cerul. Si 15 grade pe deasupra

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Doamne ajuta!
multumim pentru sfaturi!, ne-am reglat cu scaunul, acum suntem bine!a durat cam mult, probabil ca este si de la dintisori!
Si pentru noi este primul craciun in trei, de fapt in cinci ca stam in aceeasi casa cu parintii mei dar cu intrari separate!
Nectarie Cosmin ne uimeste pe zi ce trece!Este cuminte, se joaca si zambeste mereu! Este tare curios, si ii place tare mult sa se joace pe burtica sau sa il tii in fundulet.Din fundulet se ridica direct in picioruse, bineinteles tinut si face pasi!Dragul de el, ce fericit este cand venim acasa de la servici! Ne ia cu manutele de gat si se lipeste de noi!(simtim ca ne topim si multumin Bunului Dumnezeu pentru ce ne-a daruit)
timp de alceva nu mai avem, de calcat sau facut mancare este deja istorie, calcam ce imbracam, facem ceva rapid de mancare sau ne gateste mama!Curatenie se face la 2 saptamani cand sunt libera, si atunci cu tot scos afara,( tatii se ocupa mai mult, eu mai putin ca stau cu bebe) v-am zis ca Nectarie are o alegie si evitam pe cat putem aspiratul, suntem cateodata ff obositi, obositi dar foarte fericiti!Dupa atata zbucium ne-am gasit echilibrul!Va dorim din tot sufletul la toate sa aveti parte de minuni si sa va tineti in brate copilasii!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

buna cafeaua[cafea, multumesc frumos! Sunt la servici! La noi este ff urat, frig, burniteaza, cer inchis,bate vintul cred ca o da in zapada daca mai scade temperatura!
de abia astept sa plec acasa la bebe!Este cu tatii acasa, si mama doar mai vine din cand in cand pe la ei! Saraca a ramas cu atata treba in urma, stand la casa, sunt multe de facut in curte si nu numai. Sa fim sanatosi, si intelegere sa avem, ca restul se rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

vvvvv ma bucur tare mult pt tine si pt celellalte fete care aveti bebei, eu ma simt asa de neimplinita, ma rog la bunul D-zeu sa ma binecuvanteze si pe mine cu un sufletel

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

pinuta pana la urma o sa il conving dar imi este asa mila de el ca at simte cel mai mult lipsa unui bebe, mereu zice ca iar impodobim bradul singuri

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit

Mergi la inceput