Prietene la bine si la greu - 81
Raspunsuri - Pagina 6
Ancutza_Bro spune:
salut fete dragi
Lyly imi pare rau sa aud de toate necazurile, sanatate multa sotului, sa se faca bine...ii urez asemenea si bunicului, iar tie multa putere sa treci peste zilele astea grele
Monis ma jur ca exact asta vroiam si eu sa va spun, ca Sabina nu mai vrea sa stea in scaunel sa manance, mai nou taica'su ia castronelul cu mancare in living, ea se invarte toata casa, mai vine la taica'su sa ia o lingurita de mancare, iar pleaca, cand termina din gurita iar vine...mie mi se ridica parul pe cap cand vad cam cum a ajuns sa manance mandruta ...aaa, si nu mai sunt bune linguritele din silicon sau cele din plastic, neaparat vrea cu lingurita de'a noastra, de inox
imi pare rau de prietena ta, m-a intristat povestea
bai, vad ca le cam place la fulgusori borcanelul care contine curcan, eu sincer mereu ii luam cu pui, si mereu il aruncam ca nu-i placea deloc, poate am mai multa sansa de reusita cu curcanul asta
Andre dupa cum am spus in comentariu, tortul arata (si sigur e) mniam-mniam
miany eu iti spun sincer ca imi place sa citesc cum incepe David sa vorbeasca si sa imite toate cuvintele , nu mai spune te rog ca exagerezi
Cory te inteleg perfect cu caldura in apartament, sa stii ca si eu o tineam pe Sabina in maneca scurta in primavara, cand ceilalti doi copilasi din casa erau super infofoliti, se uitau la mine ca la o ciudata , dar era atat de cald in camera noastra ca nu puteam sa o vad transpirata toata...acum, depinde cat e de cald/rece in apartament si o las doar intr-o bluzita de corp peste body, daca simt ca e rece mai pun un cardigan ceva cu nasturei sau fermoar pe ea, la picioruse o mai tin cand numai in ciorapei, cand ii mai pun o pereche de pantaloni peste...concluzia, ii imbracam in functie de temperatura in casa...eu zic ca e foarte bine sa stea in body cu maneca scurta la 25 de grade, nu-ti bate capul cu ce zic altii
Lumi C te cred ca esti obosita, dar nici nu se compara torturile din magazine cu torturile facute acasa, sunt convinsa ca vor fi apreciate
Simino las' ca ai tu timp sa recuperezi, cred ca mi-ar prinde bine o pauza de net fortata, ca prea sunt dependenta
Dymomo poate ne sincronizam totusi joi sa va mai vad si eu putin
Lumi R sper ca Annebelle nu e racita si ca sunteti bine , sanatoase, asteptam pozici de la Monica sa vedem fete frumoase la joaca ...aaa, si legat de servitul berii, nici nu iti dai seama ce a fost la gura mea dupa aia...oricum instinctul de moment a fost sa tip: NUUUUUUU, dar nu stiu de unde am avut rabdare sa ma calmez, iar efectul a fost neasteptat de bun [:-)]
Dozz ma bucur ca micuta Ana doarme bine, dar 45-90 de min ca sa adoarma???
Ralu_Seby, hai mamica frumoasa, baga nasul si pe la noi si zi-ne daca sunteti bine
vai, Tina, Geo face si de'astea? "La 2 lucruri e "nu" clar:cand baga mana in gura/jucaria si si-o impinge pe gat."
Smara ce ma bucur ca aveti locuri de joaca curate si fara excremente de animale, chistoace si alte bazaconii pe care in Romania le gasesti in fiecare parc
week-end placut la mamici, tatici, pitici
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dymomo77 spune:
Lyly multa sanatate si sotzului si socrului.
Monis ma bucur mult ca a papat Iulian. Danut de obicei nu papa linistit in scaunel asa ca decat sa plang langa el ma plimb sau cel mai adesea ma joc cu el.
Pun si eu o intrebare care pentru unele dintre voi poate parea cretina dar azi iar m-am lovit de problema asta. Cum reactioneaza puiutii vostri cand ii strigati? Imi tot sta pe creier faptul ca Danut daca e preocupat de ceva nu reactioneaza in nici un fel cand il strig si parca nu mi se pare ok. Pot sa il strig de sa ragusesc ca nici macar nu tresare. Oare e normal?
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 ohoho Monis, eu cate am bifat la categoria'eu cand o sa am copii n-o sa'' |
mai, eu n-am bifat asa de multe pana acuma, dar am asa o impresie ca abia acuma incep
citat din mesajul lui Ancutza_Bro ...aaa, si nu mai sunt bune linguritele din silicon sau cele din plastic, neaparat vrea cu lingurita de'a noastra, de inox bai, vad ca le cam place la fulgusori borcanelul care contine curcan, eu sincer mereu ii luam cu pui, si mereu il aruncam ca nu-i placea deloc, poate am mai multa sansa de reusita cu curcanul asta |
aaa, la lingurita de inox am trecut de multa vreme , pe alea de plastic le tin pe cand o incerca el singurel. Si furculita e in program, ca in fata exotismului ei mai deschide gura .
Din ce stiu, carnea de curcan este mult mai safe din cauza metodei de sacrificare a lor (si poate si a cresterii, dar despre asta nu stiu sigur). Oricum carnea de pui a devenit de nemancat, are un miros si un gust... aoleo si vai de mine .
Dymomo nu stiu ce sa zic cu raspunsul la nume, ar cam trebui s-o faca. Dar se intampla frecvent ce zici tu? Ca si la Iulian se mai intampla, daca incepe sa fie ocupat cu ceva interesant. Dar daca merge prin casa sau ceva si-l strig, intoarce capul....
Dozz vroiam neaparat sa-ti spun ca-mi place teribil buburuza ta
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monica_80 spune:
Buna ziua fete dragi
Greu cu timpul asta...nu mai ajunge niciodata. nu reusesc sa tin pasul cu voi mai deloc.
Vreau sa urez LA MULTI ANI IULIA SI CALIN!!!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Diana ma tin demult sa-ti spun doua vorbe. ma bucur mult si in ace4lasi timp am emotii pentru voi, stiu cat e de greu, dar mai stiu si ca va fi mult mai bine atat pentru voi cat si pentru copii care se vor adapta si vor avea sansa la o viata normala. spor la pregatiri si aspetam vesti.
Lumi promit sa ma mobilizez sa pun pozici
Lyly multa sanatate sotului si bunicului!
Sa va zic cate ceva si despre noi. Mariuta a a vut o super raceala cu care ne-am chinuit ceva, dupa care a ramas cu o tuse enervanta. am facut toate analizele pentru ca nu mai stiam ce sa mai facem, atat eu cat si pediatra si de fapt tusea este pe un fond usor alergic, mostenire genetica de la tati (mostenitoarea lu mama), de la care a mostenit multe alte alergii, dintre care am descoperit pana acum alergie la ficat si la peste, dar cu siguranta sunt si la polen, mucegai (pe care le are taica-su)dar nu sunt inca probate, in consecinta facem un tratament antialergic si mai nou bagam sirop de ridiche cu miere (Raluci).
In rest printesa mea este vesela, foarte atasata de mine si de tatzi (pe care o vrea de 20 ori pe zi si de n-spe ori pe noapte si mi-o cere spunand sas sau pur si simplu imi ridica tricoul si baga gurita pana o gaseste). Asteptam cu nerabdare sa vina tati acasa, are bilet pe 5 dec si eu am mari emotii cand ma gandesc la ce reactie va avea printesa si nu am de gand sa-i spun ca vine tati pentru ca vreau sa vad cum il percepe ea (mai nou cand vorbesc cu tati vine repede si striga la laptop tita-tita)
Cam atat despre noi, as avea multe sa va spun dar nu-mi ajunge timpul, sper sa ma mobilizez si sa mai intru din cand in cand.
Pupici tuturor mamicilor si fulgusorilor
de scump Maria 13.12.2009
miany75 spune:
in primul rand,Dymomo si eu aveam obsesia asta la un moment dat (david avea in jur de 11luni spre 1an)si ai mei ziceau ca-s nebuna...acu le dau dreptate...de obicei,reactioneaza si imi arunca un "glance" sau alteori vine la mine ..deci toate la vremea lor..
monis,ancutza se pare ca avem copii 'mofturosi' sau "cu personalitate"...cred ca ne vom bifa multe din categoria 'eu nu voi face asa.."...am eu o vorba "never say never"...acu ramane sa ne stabilim limitele pana la care putem tolera unele "probleme de comportament"...
Lyly sanatate tuturor!! tinem pumnii ptr.eco..are calculi?!
mai era ceva?..
simina_kin spune:
Buuunnn......ora 16:45.....incep mesajul.
Cory "tzitzi la abur"...cel mai tare meniu
citat din mesajul lui lumi_calin chiar m-am uitat ieri in patiserie dupa cozonac si am vazut 22 lei/kg. anul trecut am luat de la cineva facut in casa -cu oua de tara, cacao nu stiu de care si am dat 35 lei /kg , cozonacul avand vreo 2 kg, deci m-a rupt de bani, dar a meritat- SUPR BUN. |
Exact asa le-am zis si eu vecinelor....ar junge cam la 40 ron.......cine vrea bine,cine nu nu...Si, da
, chiar se merita sa dai 40-45 ron pe un asa cozonac
Krelia daca ai vb serios astept pm.Eu nu ma prind cand este o chestie reala sau doar virtuala............asa am facut la odisee, era nunta unei fete (scuze, nu mai stiu care), si-i zic sotului :"daca ai stii cate fete au zis ca se duc la nunta ei, daca le cunosteam mai din timp aveam si noi nunta mai mare"
Sa nu radeti da asta-i realitatea..mea
Smara nici noi nu ne-am cumparat inca olita
Lyly imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa necazuri
Lumi imi pare bine ca nu esti supi pe mine.Ma bucur ca a inceput sa mai manance pitica (mai multe nu spun ca citesc din cap 79)
o ora.................
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
floricik spune:
citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]me, me, me Flo, aici m-ai prins. Si eu sunt in totala lipsa de inspiratie. Hazband nu mananca orice (pe motiv de stomac sensibil si de ciufosenie )...asa ca, cele cateva feluri de papa pe care le mananca cu placere (si pe care, intre noi fie vorba, stiu eu sa le gatesc ), le rotesc mai mereu. Uite ca ciorba radauteana n-am facut ever. O sa caut si eu reteta. Sa-ti traiasca mama bio! |
Uite www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/ciorba-radauteana-16.html" target="_blank">asta este reteta. Sotul a fost incantat. A zis ca l-am servit ca la restaurant.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
simina_kin spune:
Dankutza si Ramo am ras cu lacrimi cand am vazut mesajele voastre despre kg
Ramo uite d'asta ma bucur cand scrii
Anctutzule 3 masele
Floricik mie mi-e dor de perioada cand statea fimea agatata de pantalonii mei.Acum sta suspendata pe portita......are o mare placereee
MA LAS PAGUBASA CU SCRISUL DIN CAP TRECUT........nici 79 nu l-am terminat,da o sa ciesc tot ca vad subiecte fff interesante
Votati, va rog ,www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=25" target="_blank">sim1 si www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=26" target="_blank">sim2
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Citeam acum cum se chinuie unele fete noaptea (Lili, Ancutz,Dym..etc).Eu am gasitsolutia perfecta , bineee, nu ca pana acum nu dormea bine, dar se mai intampla sa se trezeasca 1/noapte si cel mai mult ma deranja ca treiera patul toata noaptea pana ajungeam sa o iau cu minein patul mare
Acum nu se mai plimba prin patut si nici nu se mai trezeste.12 ORE DOARME TUN. Cum asa???...Am taiat o patura de-a mea, i-am facut 2 paturici pe masura ei, i le-am imbracat in cearsaf, am mai imputinat gradele in camera, iar fimea este suuuper incantata ca doarme invelita.Sincer si mie imiplace asa.mi-era dor sa dorm cu pilota pe mine
simina_kin spune:
Aoleeeoooo Alinus, trezire la ora 6????????......si eu trag de ea la 10:30 sa se scoale....era ei de trezire este cam la 11 (culcata de la 22-23)
sa nu va mirati de mine ca sriu ata de mult, da sta sotul cu fata