Prietene la bine si la greu - 81

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

La multi ani Ariana!

La multi ani Maia!

La multi ani Chiara!

La multi ani Dankutza!

Dymomo, Floricik si Andra plange noaptea dupa biberonul cu lapte..am incercat sa-l fac mai diluat dar a plans dupa 3 ore si nu dupa 4... aseara i-am pus ceva cereale in lapte si s-a trezit dupa 5 ore... si a mancat doar jumate de biberon... o sa incerc si la noapte tot asa sa vad ce rezultate avem. Dak gasiti vre-o metoda va rog sa imi spuneti.
Noi am avut musafiri in weekend... si tare obosita ma mai simt... si maine am o groaza de treaba... abia astept sa culc fata si sa ma odihnesc si eu.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Dymomo, Strumfy, vad ca noi suntem pe aici cu copii mancaciosi noaptea.
Ema bea lapte numai noaptea. Ziua deloc. Eu diluez doar laptele de la 3-4 noaptea. Strumfy, eu aia 400ml ii dau cu cereale. Dupa 4 ore e in picioare. Cine stie...poate reusim sa scoatem si masa asta.

Licurici, nu fii supi. Eu cand am ramas gravi(nu stiam inca), aveam simptome exact ca la menstruatie.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna seara!

La multi ani Dankutza
La multi ani CHIARA
La multi ani ARIANA
La multi ani MAIA

vad ca numai fete sarbatorite azi sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!!!
s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Steph in pare rau de necazul cu burticile. Sanatate familionului si pup lui mami incercata

Simina tare creata motata
Laurairina nu fi suparata ca va fi cu liniute acum sau luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

CHIARA

MAYA

ARIANA

LA multi ani fericiti, la multi ani impliniti!!! Sa cresteti mari, printeselor, sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata, si sa fiti mereu bucuria si mandria parintilor vostri!

Bravo, mamicilor care acum un an ati facut very good job, ati adus pe lume niste margaritare scumpe.

LA MULTI ANI, dankutza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si eu,si eu am una bucata mucos papacios de bibe noaptea...

seara la culcare primeste 7 masuri LP+ 2 masuri cereale....la 3 noaptea trezirea si ii dau doar un bibe mic de 4 masuri Lp,il rade pe tot dar ii dau repede un pic de apa in continuare si gata,il culc...pana pe la 6 cand papa alte 6 masuri LP

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Buna seara fete dragi, in primul rand va multumim pentru urari.

LA MULTI ANI CHIARA
LA MULTI ANI ARIANA
LA MULTI ANI MAMICA DE AMAZOANA
LA MULTI ANI TUTUROR pe care nu am reusit sa ii felicit la timp,din pacate noi am avut o luna nu prea grozava, o groaza de maraieli, mucisori, roseola si tot asa, acum din fericire suntem bine, am putut petrece azi

Asa ca va invitam la tort

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

CHIARA ADA

ARIANA

MAYA TEODORA

Sa cresteti mari sanatoase, sa fiti fericite si sa aveti numai satisfactii in viata.

MAMI DANKUTZA

Suntem nerecuperati, dar daca ma apuc sa citesc, nu-mi mai ramane timpul ptr. felicitari.

Noi suntem bine, snatosi, facem o multime de nazdravanii, dar..... noaptea ma termina. Se trezeste de "n" ori. Am momente cand simt ca NU MAI POTTTTTTTTTTTTTTTT. Dar incerc sa ma calmez si sa sper ca va veni o zi cand va dormi si el mai bine. Ziua nu prea mancam tzitzi dar noaptea aproape non stop. Din cauza asta de multe ori zic sa-l intarc, dar nu ma simt nici eu pregatita pentru asta. La nervi o zic dar apoi imi trece.

La capitolul dintisori avem 3 pana acum. As mai povesti dar trebuie sa-i pregatesc mancarea lui Matteo. Daca reusesc mai intru daca nu iertati-ne .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Vad ca pitica mai doarme asa ca mai bantui si eu pe aici.
Stephy insanatosire grabnica.
Referitor la pusul pe olita si noi ca si Dy am avut probleme cu constipatia si am fost nevoita sa o pun de la 10 luni pe olita, acum se cere singura cand face kk (are mama fetita mare ce sa mai vb )
Simina, Laurici sa dea Domnu sa va mearga afacerile cat mai bine, si pe mine ma bate gandu daca tot e moda sa ma apuc de tortalit ce ziceti? sau mai bine ma las de meserie (tortul a fost facut fara ustensile speciale doar ce am gasit prin bucatarie)
A sa nu uit un mare pentru mamicile cu pitici nemancaciosi dupa roseola ne-am confruntat si noi cu cateva zile in care totul era cahh, doar lapticul era bun din fericire, ca si asa cu greutatea suntem in categoria pana, 8,300 kg (din greii odiseei)
Am vazut ca ati discutat si despre LP vs LV, din pacate la noi Maia a refuzat tot ce e LP si a acceptat doar laptele UHT, asa ca pe langa titi suntem prietene si cu vacuta
fugsi revin mai tarziu ca s-a trezit si ma striga

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

BIara - e fabulos tortul tu si cu Andre puteti pune de-o afacere cu dulciuri, in caz ca nu va mai place sa faceti ce faceti acum...
ca tot veni vorba de afaceri, am sa-i propun bunicii sa faca mai multe julfe, sa vedem daca o intereseaza afacerea. pelinci nu vreti?

licu - da ti-au venit uratii sau numai "semne"? ca daca e sa fie numai semne, nu e sigur. asa si eu la inceputul sarcinii aveam niste dureri de burta de ziceam ca acum imi vine, insa era cu oki.
si daca te-ai laudat ce? nici o problema. sau iti pare rau ca deocamdata n-ai castigat locul I pentru prima de la odisee? lasand-o la o parte pe lavi, daca n-a fost sa fie...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput