Prietene la bine si la greu - 81
Raspunsuri - Pagina 12
gabitza35 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 gabitza despre ce set vorbesti?!...cred ca s-a pus link la un moment dat,dar as usual ,mi-a scapat...frumoase cadouri au primit mucosii!!! miany fericita mami de DAVID ANDREI |
unul e asta www.librarie.net/carti/105616/PRIMELE-MELE-CARTI-EDITIE-BILINGVA" target="_blank">asta si celalalt e www.edituragama.ro/povesti/povesti-pentru-cei-foarte-mici.html#Gentuta-cu-povesti-si-CD-1" target="_blank">aici cel verde
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Pentru ca e o zi speciala, sa incepem cu sarbatoritii:
CHIARA! (care are o mamica extraordinara)
ARIANA!
MAYA!
si un special pentru DANKUTZA! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!
Ana Maria are inca M, dar ne tratam Am fost si eu la bayexpo special pentru jucarii dar din pacate am plecat cu mana goala si la intoarcere am trecut prin real si am luat fetii pentru ziua ei o masinuta de la disney, cu bordul plin de chestii interactive (99 ron).
Bineinteles ca nu am rezistat si i-am dat-o deja.
Lyly, nastere usoara si ii doresc sotului tau multa rabdare ca tare dureroase sunt pacatoasele astea de pietre.
Andre, m-a da gata ratusca ta, i-am aratat-o si sotului care a fost incantat.
Stephy, multa multa sanatate la toti va doresc. Aveti idee cum v-ati molipsit cu uraciunea asta? Ne-am luptat si noi in vara cu asa ceva, iar Ana a ramas si acum cu intoleranta la lactoza din cauza ei.
Lumi_R, multa sanatate si voua. DIn cauza Mm s-ar putea si la bibe sa ai probleme, ca doar ce trecem si noi prin asta. Sper la Annabelle sa nu fie probleme
Multi pentru toate fetele.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
miany75 spune:
gabitza multu
mi-a scapat..scz
LA MULTI ANI,MAYA!! SA FII SANATOASA,VESELA SI IUBITA!!!
padi spune:
Laura, poate de inspiri de aici pentru brose: http://picasaweb.google.com/tanilu576/BMgFnE#
Adriana de Laura (08.12.2009)
grigore_tina spune:
La multi ani fetelor scumpe:Maya,Chiara,Dana si Ariana! sa aveti parte de tot ce-i mai frumos.
Geo a dormit mai bine azi noapte.E inca super marait,nu papa decat tzitzti.De dimi a gustat putina branzica si putin ou fiert.Suntem in continuare pe Stodal si Tantum.
Krelia nu stiu daca am spus,daca da,ma repet.Borcanelele Bl au consistenta de piure cele de 4,6 luni.Cele de la 8 luni,parca si 10 luni au piure cu bucatele,iar cele 12 luni nu stiu.Am 2 in casa dar inca nu le-am testat.Vezi ca au si piure de carne simplu.Nici asta nu e testat,dar nici cumparat.
Dankutza pastrav somonat am gasit in Carrefour.Mie mi se pare ca e somon,dar nu e atat de gras.Nu stiu cum sa ma exprim.
In Auchan aveau cod alb.Vreau sa il incerc.Pretul 60 ron/kg.Nu e prea mult in comparatie cu salaul:50 ron/kg.
Lyly,Shtephy imi pare rau de problemele de sanatate pe care le au sotul,bunicul,copii.
Simina si eu vroiam cozonaci daca se opera soacra.Dar cum a amanat pana dupa sarbatori face dumneaei cozonaci dementiali.
Cam atat.Sper ca nu am uitat pe nimeni.
P.S. Dozz si Krelia eu notam si cati ml de apa bea,intre mese cate crantanele(orez expandat,biscuite)papa,daca bea suc cat,daca a gustat ceva ce anume,cate kaki facea,siropurile,Vigantolul si vitamine(cand lua Fe).Pipi si nani nu tineam evidenta.Mesele de lm le treceam si eu ,inclusiv cele de noapte.
Oricum premiul cred ca e pentru Dozz care trecea si somnicul.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
krelia spune:
La multi ani Chiara, scumpa mea nora!
La multi ani Ariana!
La multi ani Maia!
La multi ani Dankutza!
Sa fiti sanatoase si sa va dea DD tot ce
e mai frumos in lume!
Repejor, ca asteptam vizite...
Stephy, imi pare rau de vestile pe care ni le dai. Insanatosire grabnica!
Dankutza, felicitari pt rezultatele de la concursuri! (am vz si eu site-ul cu cercelusi, tare frumos este )
Fetele, ce de cadouri primirati...Super, sa le floseasca puiutii din plin!
Lumi, sa treaca raceala repede!
Miany, si la voi sa treaca mofturosii, repede!
Ramonik, daca pui de afacere cu julfa.....io iau 2 ....ca nu am mai mancat de...nici nu mai stiu cand...numai cand ma gandesc la "painicile" alea coapte pe soba...
Licurix, ne bagam, da?...poate asa invata si Ramoniku sa faca turte...ca sa nu mi apeleze la biata bunica a sotului ...ca s-o putem "stresa" si cand or fi copii mai maricei, sa ne faca..tuuuurteeee .
Piua. Revin.
PS. cine se mai baga la trofeu?...So, Dozz, Tina, Lumi, eu...si..si?
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
grigore_tina spune:
Licurici ai PM.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
dana n. spune:
Chiara, Ariana, Maya
Sa cresteti mari, sanatoase si sa le aduceti numai bucurii parintilor!!!
Dankutza
Sa ai parte numai de impliniri alaturi de cei dragi!
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
grigore_tina spune:
Fetele a-ti vazut in comert lp Milupa bio?Eu am gasit pe babypoint.
Dankutza acolo au si Hipp bio.Transportul pentru Buc e gratuit.Preturile parca sunt mai mari ca in comert.Cel putin asa mi se par mie.
floricik spune:
LA MULTI ANI CHIARA!
LA MULTI ANI ARIANA!
LA MULTI ANI MAYA!
LA MULTI ANI PT MAMI DE PINKY!!!
M-a dat gata tortul facut de Andre. Nici in 100 de ani nu as putea face asa ceva. Sa-ti traiasca minunea mami.
Shtephy, imi pare rau ca sunteti bolnaviori. Esti o super mamica, te descurci cu 2 pui.
Lyly, sanatate multa sotului.
Ancutz, bravo pt Sabinuta care asculta de mami, si refuza berea.
Lumi, multa sanatate pisicioasei.
Ema refuza fructele. Nu mai mananca nici un fruct, baga in gura si apoi scuipa. La vizita de 11 luni, avea 10kg si un pic, la fel ca la 10 luni. Nu mai inteleg nimic. Chiar nu a luat deloc in greutate intr-o luna? Ma apuca acu' paranoia.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3