CINE A RAMAS INSR CU TRAT NAT?
FETELOR CUNOASTETI CAZURI SAU POATE SUNTETI CHIAR VOI FERICITE MAMICI IN URMA TRATAMENTELOR NATURISTE.DATI-NE SI NOUA DETALII.EU SUNT ADEPTA ACESTOR TRATAMENTE SI AM INCEPUT SA IAU BRANCA URSULUI.SE VORBESTE PESTE TOT DE EA.VOI CE PARERE AVETI?
PUPICI PT TOATA ASPIRANTELE.
Raspunsuri
racheel spune:
Ca se ia din z1 pana in ziua ovulatiei si ajuta foliculii sa creasca.Altceva eu nu stiu.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
ankcta spune:
Si eu am luat branca ursului cam 6 luni acum 4-5 ani dar nik. Depinde de fiecare organism
Ancuta , in curand 
monica70 spune:
Eu nu am luat, dar a luat sotul tinctura de branca ursului (impreuna cu laptisor de matca si vit E forte) si in trei luni spermograma i-a ajuns de la 1,8 mil/ml la 52 mil / ml ! Si a continuat tratamentul asta inca vreo 3 luni,iar dupa 8 luni am ramas insarcinata.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
mariana_flo spune:
Eu sunt fericita posesoare a doi copii, obtinuti in urma tratamentelor naturiste. Eu am urmat tratamentul Liviei postat in anul 2003. Pe langa branca ursului am luat si ceai de cretitsoara si inca cateva ingrediente.
Dupa cativa ani buni in care am facut degeaba instilatii si tot felul de tratamente am renuntat la ideea de a avea copii. Cand am dat peste reteta Liviei initial nu i-am dat importanta. Apoi, m-am gandit ca o cura de ceaiuri si tincturi n-are ce sa-mi strice. Cel mult imi regleaza organismul. Si uite-asa s-a intamplat, ca dupa circa o luna de tratament sa raman gravida.
ankcta spune:
Mariana ai urmat intocmai tratamentul Liviei si ai ramas gravi dupa o luna? SUUUUPER
Deci fetelor , pe cai!
Ancuta , in curand 
mariana_flo spune:
Am ramas gravida de doua ori. Am o fetita de 2 ani si una de 4 luni. Am urmat tratamentul fara acele pulberi pe care n-am reusit sa le tin sub limba.
. In cazu meu era nevoie de o reglare a progesteronului.
Karis spune:
Eu vreau sa incep tratamentul cu branca ursului si cu ceaiul de cretisoara si sa ma tin serios de el.
Am mai luat branca ursului ....cand imi aminteam. Normal ca fara rezultat. Stie cineva exact cand trebuie inceput si cat dureaza? In sensul ca il iau neintrerupt pana raman insarcinata sau cum?

dupa cea luat in ultima luna BU.
pe tine si fetite. Deci merita incercat