Aspirante optimiste !!!> 20 ani (609)
Raspunsuri - Pagina 15
bellasamoyed spune:
stiu mai fetelor ca nu ar trb sa ma supar da asa sunt eu mai fraiera
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
lorena_86 spune:
lia 

multa sanatate
neatza fetelor
eu ma pregatesc sa plec la serviciu....mai am azi si maine
bella, poate ii surprinzi si tu pe ei exact acum de sarbatori....sa le zici si tu ironic ca o sa aveti copiii de aceeasi varsta![]()
va pupic pe toate si va doresc o zi cat mai buna

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 lia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() multa sanatate neatza fetelor eu ma pregatesc sa plec la serviciu....mai am azi si maine ![]() bella, poate ii surprinzi si tu pe ei exact acum de sarbatori....sa le zici si tu ironic ca o sa aveti copiii de aceeasi varsta va pupic pe toate si va doresc o zi cat mai buna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
cred ca s-ar zgaria pe ochi
oricum cand o fi sa raman nu zic decat fam pana pe la 3 luni.offf abia astept
aspiranta la bebik
racheel spune:
bella, eu si sotul suntem singurii din toti prietenii nostri care nu avem un copil, si m-am resemnat. Stiu ca mi-e putin ciuda dar asta e...
Nu fi trista, o sa vina si la tine...

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui racheel bella, eu si sotul suntem singurii din toti prietenii nostri care nu avem un copil, si m-am resemnat. Stiu ca mi-e putin ciuda dar asta e... ![]() Nu fi trista, o sa vina si la tine... ![]() ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta! |
pai cred ca si noi suntem la fel
, asta e cand o vrea Dumnezeu o sa avem si noi un bebe. inca ma consoleaza ideea ca am abia 24 de ani si nu incercam de foarte multe luniaspiranta la bebik
RAMONELLA spune:
Lia
m-am gandit mereu la tine!Sa vca dea Dumnezeu multa putere si liniste!Sunt sigura ca va va ajuta!Si 6 luni trec repede,ai sa vezi.Numai vezi ca au si zburat.
Bella nu-i baga in seama pe acei prieteni.Poate ei chiar nu-si dau seama ca pentru voi e o tragedie,sa-i spun asa.Stii cum e,daca nu treci prin asta,nu stii cum e.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
11+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Lia m-am gandit mereu la tine!Sa vca dea Dumnezeu multa putere si liniste!Sunt sigura ca va va ajuta!Si 6 luni trec repede,ai sa vezi.Numai vezi ca au si zburat.![]() Bella nu-i baga in seama pe acei prieteni.Poate ei chiar nu-si dau seama ca pentru voi e o tragedie,sa-i spun asa.Stii cum e,daca nu treci prin asta,nu stii cum e. ![]() Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
daca nu ar fi stiut m-as fi bucurat pt ei...da stiu si ma deranjat tare tonul pe care ne-au anuntat. pe genul noi suntem tari si voi fraieri. asta e nu e bai ne vine si noua randul. imp e sa avem un bebelus sanatos, ca de venit sunt sigura ca o sa vina mai devreme sau mai tarziu. nu ne uita doamne doamne pe noi
aspiranta la bebik
racheel spune:
ma fetelor eu iar stau si ma gandesc....
eu am trompa dreapta cu hidrosalpinx ar fi fost mai bine sa o scot la operatie?Ma impiedica sa raman
?Offff........
eu cand m-am operat nu am stiut ca e trompa hidrosalpinx.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
daca nu ar fi stiut m-as fi bucurat pt ei...da stiu si ma deranjat tare tonul pe care ne-au anuntat. pe genul noi suntem tari si voi fraieri. asta e nu e bai ne vine si noua randul. imp e sa avem un bebelus sanatos, ca de venit sunt sigura ca o sa vina mai devreme sau mai tarziu. nu ne uita doamne doamne pe noi aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Ahaaa,deci au folosit un ton mai urat...mai in ciuda,asa...Io nu stiu de ce sunt chiar asa...Cumnata mea se chinuie de ani buni sa faca copii,a facut 3 FIV-uri si mie mi-a fost groaza sa-i spun de fiecare data cand am ramas insarcinata...
Apoi finei mele,care a avut 2 extrauterine,dintre care una recent,iarasi mi-a fost groaza sa-i spun...pana la urma i-am spus,da asa ca m-a intrebat ca eu ce mai fac si i-am zis ca mi si jena sa-i zic,dupa ce a patit ea.Si chiar si asa s-au bucurat pentru mine...Lasa ca o sa te lauzi si tu in curand,ai sa vezi!Doamne ajuta!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
11+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
annare spune:
buna fetele

.....eu sunt trista...declar ziua1

............offffffffff.......s-a mai dus o luna..si uite asa trec anii si bebe nimic