Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA FETELOR
SPER CA NE MAI TINETI MINTE SI PE NOI
CU GREU REUSESC SI EU SA INTRU PE AICI DAR PROMIT SOLEMN CA O SA VA SCRIU MAI DES
MERG SI EU SA CITESC DIN URMA SI REVIN CU NISTE INTREBARI DACA VRETI SA IMI RASPUNDETI

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI
VA PUP PE TOATE SI REVIN IMD

CAMY mami de ALEXIA 27.01.2006 si de CARINA-MARIA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ionela, eu am probleme cu asa ceva. Fa ceai cu galbenele, scumpie si pelin pentru spalaturi loca, apoi da cu unguent de galbenele. ajuta foarte mult. Am auzit de un lea neconventional: scrum de la o tigara amestecat cu untura de porc proaspata si dat cu amestecul asta la locul cu pricina. Asa mi-au spus 2 mamici ca au scapat de problema definitiv. O sa incerc si daca merge, fac reclama

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Camy81, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata !
Sper ca va fi o zi buna de iesit afara ca de 2 zile suntem consemnate in casa.
Ieri am fost la controlul de 6 saptamani (de fapt de 3 luni) si uterul e ok cica pot sa fac al doilea copil cand vreau iar operatia se vindeca frumos... La naiba cu calul balan si ecografie vaginala

LUMY27 multumesc frumos pentru raspuns eram un pic ingrijorata de cum vor decurge lucrurile. Sun si eu sa programez printesa.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Ionela, imi pare rau, nu stiu, dar parca ziceau fetele tot de o crema. Tre sa apara cineva care stie
Mari, ma bucur ca Vladut e bine si puternic. Si noi trebuie sa mergem joi la control, dar pe noi ne cheama nu doar pt ca a fost prematur, eu am inteles ca mai ales pt ca a avut detresa respiratorie. Ai reusit sa ii faci toate exercitiile? Ca eu pt ca Ioan a fost asa racit nu i-am facut aproape deloc dezbracat, cum mi-a spus. L-am mai masat eu prin hainute, chiar sunt curioasa daca se cunoaste ca nu le-am facut ca la carte. Oricum, Ioan e dezvoltat normal pt varsta lui, chiar daca dr la care merg la control ii socoteste o luna in minus. Si tot ea a spus ca exercitii si masaj ar trebui sa faca toti bebelusii

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Ionela, eu am probleme cu asa ceva. Fa ceai cu galbenele, scumpie si pelin pentru spalaturi loca, apoi da cu unguent de galbenele. ajuta foarte mult. Am auzit de un lea neconventional: scrum de la o tigara amestecat cu untura de porc proaspata si dat cu amestecul asta la locul cu pricina. Asa mi-au spus 2 mamici ca au scapat de problema definitiv. O sa incerc si daca merge, fac reclama

Da, am uitat sa spun ca ma spal cu ceai de galbenele.
Desi am mare grija ce mananc, parca tot sunt si puti constipata.Nici nu stiu cum sa mai stau pe pat, ca ma doare oricum as sta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Am pus pozici noi de la sedinta foto cu mami

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de Sf Andrei!!!
Fistiq ma bucur ca Tudor e bine!
Nu mai pot s-o pun pe Maia la san,ca am niste crapaturi care mai si sangereaza cateodata cand ma mulg. Dupa doua luni de pompa nu mai suport nici hainele pe mine,dar mai sa ma mai si suga!
Am luat acum de dimineata prima pastila pt oprirea lactatiei. Imi pare rau sa fac asta pt ca aveam mult laptic. Chiar azi noapte m-am muls de doua ori,o data am scos aproape 300 ml,si o data 200 ml!Dar chiar nu mai pot!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetele,vin si eu cu o intrebare!
Pana se opreste lactatia de tot,laptele muls mai e bun?? Ca acum sunt plina si au inceput sa curga sanii. Trebuie sa-i golesc,ca ma dor. Daca am luat dimineata pastila aia,afecteaza laptele ce-l mai am?? Sa-l arunc?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Oana, mie mi-a spus la controlul de la o luna sa ii fac gimnastica, dar nu mi-a spus vreun exercitiu anume, asa ca am facut ce m-a dus mintea si am crezut ca nu ii face rau lui Vlad. Masaj ii fac mereu, chiar cu hainutele pe el. Si eu tot din cauza detresei respiratorii merg, ca la nastere al meu copil a avut nota 7 in primul minut, 8 la 5 minute. Plus icterul pronuntat si prezent timp de o luna.

Mergi la inceput