Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 21
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Ilinca, www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/27259/Prajitura-cu-zahar-caramelizat-si-banane/" target="_blank">praji ![]() |
asta o aveam eu in plan, dar lipseau bananele...
mycya, a iesit super brownie, cu biscuiti cu tot
, gata dieta!!!_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
Am fost si noi azi la Chicco si am luat scaunel Polly 2 in 1. Am vrut Polly cottage (cum si -a luat Racusor) pt ca citisem caracteristicile insa nu aveau in magazin. Mi-a zis vanzatoarea ca este la fel.
Apropo de ce intreba Denisa (de ce ne-am oprit la acest fel de scaun) eu pot spune ca m-a incantat ideea ca nu trebuie sa mai caut pe net ptr a gasi altceva si ca pot merge in magazin sa-l vad exact ca sa stiu daca mi se potriveste. Are 7 pozitii de reglare pe inaltime si 3 la spatar plus 2 huse (ptr pana la un an si peste un an; tavita detasabila ptr ca la un moment dat piciul va manca pe aceeasi masa cu noi. Ca sa nu mai spun ca am gasit in magazin un parinte care il folosea deja ptr bebele lui si era tare multumit de functionalitate. Pretul intr-adevar nu-i mic dar avand in vedere ca e de folosinta indelungata am considerat ca merita banii.
Dupa ce l-a platit, se mai lamenta sotul meu cat la costat fiul luna asta (cu vaccinuri, pediatru si tot tacamul) insa eu l-am consolat spunandu-i ca l-a cat ni l-am dorit nici nu mai conteaza.![]()
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
rodyka spune:
roxana, sa folositi sanatosi scaunul, sper sa aveti mai mult succes ca noi, ca eladea, am cam dat banii de pomana. acuma cel putin stiu in ce vreau sa mai investesc... nu mai risc!!
_
Roxana_Theo spune:
Mycya si Andreea voi spuneati ca nu v-a ajutat Milchzucker. Se pare ca nici la noi nu prea are efect. Insa cum avem doar cateva zile de utilizare, eu mai perseverez vreo saptamana.
Vorbeati de alergii. Si mie mi-e teama ptr Theo ptr ca eu am rinita alergica iar cand eram mica faceam alergie la soare/caldura nu m-am lamurit. In ciuda faptului ca am facut test si n-am iesit alergica la nimic, ani de zile eram plina de bubite pe picioare insa doar vara.
24.06.2010
Roxana_Theo spune:
Dar ce ati patit voi cu acel scaun, Rodyka?
24.06.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Dar ce ati patit voi cu acel scaun, Rodyka? |
pai noi, fiecare in parte, parca si larissa, am avut parte de copii care nu aveau astampar sa manance in scaun, nici macar la masa
PS: nu e vb de acelasi model de scaun, dar nu stiu cat conteaza modelul... zic si eu, ca eu vroiam sa-l folosesc doar sa pape bebe, nu sa doarma sau sa se joace in el...
_