Tratament naturist pentru infertilitate
Buna fetelor...Sunt noua pe forum dar am si eu o intrebare: A folosit cineva Branca Ursului pastile pentru a ramane insarcinata?Eu am incercat tinctura dar are un gust super aiurea si
de la ea.As incerca pastilele de BU dar nu stiu cum se iau.Incercam de 1 an jumate sa avem un bebe si nu reusim cu toate tratamentele pe care le-am facut si m-am gandit sa incerc si ceva naturist poate are efect si o sa apara
Astept parerile voastre...
Raspunsuri
anchusa spune:
Poti lua branca ursului si sub forma de capsule.Ar fi de preferat sa le iei in prima parte a ciclului deoarece,daca e sa ramaii
,este contraindicat in sarcina.poti sa incerci sa le iei din ziua 1-15 sau 1-20 in functie de durata CM.
anchusa
anchusa spune:
Intra la Naturiste si Homeopate , poti afla multe informatii despre tratamentul cu plante.Eu de acolo m-am inspirat(desi multe le stiam dar nu le-am aplicat).
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ally80 Buna fetelor...Sunt noua pe forum dar am si eu o intrebare: A folosit cineva Branca Ursului pastile pentru a ramane insarcinata?Eu am incercat tinctura dar are un gust super aiurea si de la ea.As incerca pastilele de BU dar nu stiu cum se iau.Incercam de 1 an jumate sa avem un bebe si nu reusim cu toate tratamentele pe care le-am facut si m-am gandit sa incerc si ceva naturist poate are efect si o sa apara Astept parerile voastre...![]() |
Pentru tine sau sot?
Ce analize ati facut?Si cum v-au iesit?
Cred, ca in functie de acestea trebuie sa iei tratament naturist.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui housepocket480 Unde-i subiectul asta? ca nu l-am gasit! |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124376

Doamne ajuta!
larisa14 spune:
NU STIU EXACT CUM SE IAU PASTILELE DAR AM VAZUT PE ELTE FORUM-URI CA SE IAU INTRE 3 SI 6 PE ZI. EU IAU TICTURA.ASTEPT SI EU O MINUNE.IN URMA CU 8 LUNI AM PIERDUT UN INGERAS.MI-AU SPUS 3 LUNI DE PAUZA SI LA TREABA...NIMIC DEOCAMDATA
.PROBLEMA E CA MI-AU GASIT SI NISTE CHISTURI.2,5 SI 3,2 CM.MI-AU SPUS CA NU SUNT DIMENSIUNI DE SPERIAT.VOI CE CREDETI?V-ATI CONFRUNTAT CU ASA CEVA? ASTEPT RASPUNSURI. DOAMNE AJUTA PENTRU TOATE ASPIRANTELE.
racheel spune:
larisa imi pare rau pentru tine
.
Si eu citind am vazut ca multe fete au luat, mladita de zmeur si tinctura de coacaze negre si chisturile s-au mai redus.
Eu am avut ovare micropolichistice dar, m-am operat.
Multa bafta.
Doamne ajuta!
racheel spune:
larisa imi pare rau pentru tine .
Si eu citind am vazut ca multe fete au luat, mladita de zmeur si tinctura de coacaze negre si chisturile s-au mai redus, dar in functie de analizele hormonale.
Eu am avut ovare micropolichistice dar, m-am operat.
Multa bafta.