Tratament naturist pentru infertilitate

Tratament naturist pentru infertilitate | Autor: ally80

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor...Sunt noua pe forum dar am si eu o intrebare: A folosit cineva Branca Ursului pastile pentru a ramane insarcinata?Eu am incercat tinctura dar are un gust super aiurea si de la ea.As incerca pastilele de BU dar nu stiu cum se iau.Incercam de 1 an jumate sa avem un bebe si nu reusim cu toate tratamentele pe care le-am facut si m-am gandit sa incerc si ceva naturist poate are efect si o sa apara Astept parerile voastre...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Poti lua branca ursului si sub forma de capsule.Ar fi de preferat sa le iei in prima parte a ciclului deoarece,daca e sa ramaii ,este contraindicat in sarcina.poti sa incerci sa le iei din ziua 1-15 sau 1-20 in functie de durata CM.

anchusa

Mergi la inceput

Intra la Naturiste si Homeopate , poti afla multe informatii despre tratamentul cu plante.Eu de acolo m-am inspirat(desi multe le stiam dar nu le-am aplicat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Unde-i subiectul asta? ca nu l-am gasit!

Mergi la inceput

Pe a 2a pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ally80

Buna fetelor...Sunt noua pe forum dar am si eu o intrebare: A folosit cineva Branca Ursului pastile pentru a ramane insarcinata?Eu am incercat tinctura dar are un gust super aiurea si de la ea.As incerca pastilele de BU dar nu stiu cum se iau.Incercam de 1 an jumate sa avem un bebe si nu reusim cu toate tratamentele pe care le-am facut si m-am gandit sa incerc si ceva naturist poate are efect si o sa apara Astept parerile voastre...

Pentru tine sau sot?
Ce analize ati facut?Si cum v-au iesit?

Cred, ca in functie de acestea trebuie sa iei tratament naturist.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui housepocket480

Unde-i subiectul asta? ca nu l-am gasit!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124376

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisa14 spune:

NU STIU EXACT CUM SE IAU PASTILELE DAR AM VAZUT PE ELTE FORUM-URI CA SE IAU INTRE 3 SI 6 PE ZI. EU IAU TICTURA.ASTEPT SI EU O MINUNE.IN URMA CU 8 LUNI AM PIERDUT UN INGERAS.MI-AU SPUS 3 LUNI DE PAUZA SI LA TREABA...NIMIC DEOCAMDATA.PROBLEMA E CA MI-AU GASIT SI NISTE CHISTURI.2,5 SI 3,2 CM.MI-AU SPUS CA NU SUNT DIMENSIUNI DE SPERIAT.VOI CE CREDETI?V-ATI CONFRUNTAT CU ASA CEVA? ASTEPT RASPUNSURI. DOAMNE AJUTA PENTRU TOATE ASPIRANTELE.

Mergi la inceput

larisa imi pare rau pentru tine .

Si eu citind am vazut ca multe fete au luat, mladita de zmeur si tinctura de coacaze negre si chisturile s-au mai redus.

Eu am avut ovare micropolichistice dar, m-am operat.

Multa bafta.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

.

Mergi la inceput

larisa imi pare rau pentru tine .

Si eu citind am vazut ca multe fete au luat, mladita de zmeur si tinctura de coacaze negre si chisturile s-au mai redus, dar in functie de analizele hormonale.

Eu am avut ovare micropolichistice dar, m-am operat.

Multa bafta.

Mergi la inceput