Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)
Raspunsuri - Pagina 6
otiliap spune:
carla,
si multa sanatate. a trecut raceala?? cum e sabina cu otita?? din pacate si matei inca foloseste patutul. bebe e fetita sau baietel?? ca eu mai am ceva hainute de la matei, nu chiar pt nou nascuti, dar cred ca le primeste si pe astea, nu??
beca, si la mine durerile de spate erau urate...sa foloseasca sara sanatoasa scaunul cel nou!!
ati facut husele pt canapele?? cum au iesit??
cris, felicitari printesei pt greutate si inaltime!! fotomodel va fi... 
sori, felicitari pt inaltime si kg!!
cred ca e cel mai inalt din stup!! stiu ca s-a nascut prematur, dar ce greutate si inaltime a avut?? ca s-a dezvoltat fff bine..

CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otiliap carla, si multa sanatate. a trecut raceala?? cum e sabina cu otita?? din pacate si matei inca foloseste patutul. bebe e fetita sau baietel?? ca eu mai am ceva hainute de la matei, nu chiar pt nou nascuti, dar cred ca le primeste si pe astea, nu??![]() mami de matei george si arina georgiana |
Offffffffffff... Sabina trebuie sa ia 10 zile antibiotic, fiindca este a 2-a otita perforata intr-o luna, in rest se simte bine, este vioaie, aproape n-a avut simptome. Larisa e tot cu muci si tuse, parca-parca tuseste mai putin, dar febra n-a avut deloc si asta ma incurajeaza sa merg mai departe cu homeopatele.
Bebe este baietel. Am rezolvat cu patutul, mi l-a dat ieri o prietena care il promisese cuiva din provincie, dar a renuntat destinatarul in favoarea prietenei mele. Elena (Nicuratze) imi aduce azi cadita cu reductor si niste hainute, ii multumesc si aici.
Ea traieste din alocatie si din ce o mai ajuta parintii, deci orice ajutor este mai mult decat binevenit si apreciat.

Imi pare rau ca nu te simti bine. Stiu ca va innebunesc cu ideile mele, dar homeopate ai incercat? Pentru tuse sunt vreo 20, ar putea sa functioneze unele din ele...
SoriLea spune:
Otilia saru-mana
. Asa e, s-a nascut prematur la 34sapt cu 46cm si 2420kg. A uimit pe toata lumea care il cunoste de la nastere cu evolutia lui ![]()
Imi pare rau ca nu te simti bn, dar poate acum dupa acest tratament v-a fi mai bn.
si multa sanatate.
Carla si voua va doresc multa sanatate, ca multe ai mai tras in ultima vreme cu fetele (la raceli ma refer)
si sa aud ca nu mai aveti nimik.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
otiliap spune:
flobaby, 
beca, distractie placuta!! 
alynta, multa sanatate!! cum te mai simti?? 
maria, am vazut pozele. au un copil deosebit. 
narcisica, multumim ca ne=ai spus de truc. matei are zile si zile. uneori vrea fructele, alteori i se face greata cand le vede. asa ca acum, dimineata, de multe ori mananca hrana preparata, nu fructe sau cereale. ca doar e viitor barbat... ![]()

beca, serialbastre, ce pregatiti bun pt petreceri?? 
otiliap spune:
sori, nu pot vedea pozele. nu am acces. 
carla, in primul rand multa, multa sanatate fetelor. si matei de duminica seara stranuta si ii curge nasul, mucii sunt fff aposi. febra nu a facut. i-am dat oscillo, vitamina c si ceai de anason. azi nu a mai stranutat decat de vreo 2 ori.
despre hainute - am sa vad exact ce hainute am, le pregatesc si dupa sarbatori promit ca le pun la posta (le pun atunci pt ca oricum hainutele pe care le am sunt pt copiii de peste 10 luni si poate mai adun ceva intre timp).
despre tuse = e adevarat ca nu am incercat niciun homeopat, dar, daca nu vad nicio ameliorare cu acest tratament (pe care l-am inceput deja), am de gand sa incerc. doar ca nu stiu ce homeopate is bune pt situatia mea si nici ce cantitati. 
otiliap spune:
sori, a luat fff bine razvanel si in greutate si in inaltime. felicitari!! tineti-o tot asa!! ce bunatati ii mai prepari?? 
va pup, ma duc la matei, care s=a trezit si vorbeste singur. ![]()

SoriLea spune:
http://picasaweb.google.com/sorilea73/SfarsitDeNoiembrie2010?authkey=Gv1sRgCOWxo6zk_tWfJQ#
uite acum se pot vedea?!?!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
philip spune:
i-am vazut pe darius si pe razvan. deliciosi. multumesc de urari, asemenea tuturor ce-si serbeaza numele azi.
laurraa spune:
buna fetele!
![]()
Am intrat sa urez sarbatoritelor si sarbatoritilor Sf Andrei La Multi Ani, multe bucurii si absolut tot ce va doriti!
va invidiez si va apreciez ca oricat de ocupate ati fi, oricate probleme ati avea, va gasiti cateva minute pe zi sa cititi problemele fetelor de aici sa le sfatuiti sa vorbiti......

desi aici este un spatiu virtual daca as putea spune asa, ma "trezesc" de multe ori gandindu-ma la sfaturile voastre cand ma lovesc de o problema sau pur si simplu gandindu-ma "ce mai fac fetele pe forum".......
sunt ocupata, foarte ocupata, dar nu este o scuza sa nu dau un semn pe aici, voua celor care mi-ati fost alaturi intr-o perioada ffff importanta din viata mea asa ca va rog sa ma iertati
pentru absenta mea!
de cand ne-am mutat la casa fara exagerare week-endurile sunt pline de musafiri, 3 zile pe saptamana cat am bona ma trezesc dimineata si plec pana seara, iar celelate doua zile-luni si marti- fac curatenie, p desenam pe mau-mau (pisica), cantam,dansam, jucam diverse jocuri si sigur una din seri se mai anunta cineva in vizita sau iesim la ora 6 cand vine tati!
nu promit ca am sa intru la fel de des caci nu mi-au placut oamenii care nu au putut sa-si tina promisiunea, insa imi promit mie ca incerc sa va arat macar cat ma gandesc aici, la voi, la minunile din viata voastra....
am o saptamana de cand ma gandesc sa va scriu
, a durat un pic.....
voi trebuie sa stiti ca tin sincer la voi, va iubesc si va ador 

alynta, imi pare rau de boala soacrei si sper sa se vindece, de ce nu?...pot exista minuni cum zicea si didi. cred ca ai super povestit de aventurile "celor trei" dar eu daca am lipsit nu am citit![]()
insa zi-mi te rog cum sunt baietii cu Maria....o iubesc, sunt gelosi, se joaca etc? pupici
carla, sanatate multa fetelor; e urat episodul otitei, am tras-o si eu cu Maya la 8 luni, dar apoi i-am dat o luna macerat din muguri de nuc si slava Dnului nu am mai avut probleme; sanatate multa
alic, fruntea sus si bafta in continuare
criss, cat de frumoasa e printesa ta!!!!! si a slabit!
eu am o problema cu asta caci drita mi-a spus ca e prea grasa! intr-adevar de la laptele praf cred ca i-am dat mult si cica drita de la Aptamil.....i-am dat 4 luni de la intarcare si ar fi trebuit sa o tin direct pe lapte de vaca "dorna 1,5 grasime" a zis drita...si Maya este la regim acum
are 15 kg......
otilia, am s aincerc si eu ceaiul de anason
va pup si va imbratisez

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii