Copilul in clasa a 5-a ajutor!!!

Copilul in clasa a 5-a ajutor!!! | Autor: Sivota

Link direct la acest mesaj

buna seara, sunt noua pe forum, l-am tot rasfoit sa vad daca gasesc cate ceva la intrebarile mele, cum vi se pare clasa a 5-a? Eu o gasesc destul de incarcata si programul de dupa-masa f aiurea.
Clasa a 5a mi-a mancat deja sufletul, eu stiu ca el nu prea e constiincios, inafara de lectii nu ar mai face nimic, dar eu tocmai asta gasesc, ca acum nu mai e suficient doar lectiile, trebuie sa citesti si sa lucrezi la mate din toate culegerile alea interminabile. Parca nu-mi aduc aminte de asa bazaconii la mate, erau mai mult calcule, cate ceva mai simplu si gata. Ce au astia in mod frecvent in culegeri noi le faceam la cerul de mate, 1 data/saptamana, unele nu le-am stiut niciodata, le-am invatat abia acum pt el.
Vi se pare normal cu Atata materie si asemenea asteptari?
Eu le gasesc exagerate, nesimtite chiar. Eu sunt ingrozita, copilul meu nu mai are timp sa se joace deloc, pt joaca avem program: sambata dimineata de la 9 pana in jur de 3 dupa masa, ca apoi la 4 incepe baschetul, apoi eventual cate ceva usor din lectii, pt meditatii ceva. E normal?
Astept pareri cu nerabdare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna

te asteptam la subiectul celor din clasa a V a

da copy si paste la mesajul tau aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155377&whichpage=20
si discutam pe larg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sivota spune:

buna,
Ce clasa e fetita ta? Paulicu are 10 ani si jumatate si e clasa a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Subiect mutat la linkul de mai sus.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput