Prietene la bine si la greu - 80
Raspunsuri - Pagina 6
Ancutza_Bro spune:
buna seara , buna seara, am venit cu sanioara
(doar 2 grade sunt afara, brrr)
Monis asa bine te inteleg, si cu faza cu prietenii, ca si ai nostri (ai mei de fapt din copilarie/adolescenta, devenit ulterior ai nostri) au plecat toti, asa singura ma simt cateodata, prietena mea de suflet e in Anglia, una in Italia, unu' prin Florida, iar ultimii si cei mai dragi au plecat in Franta acum un an...

legat de Iuli miorlaicios, nu stiu daca neaparat de la varicela e asa...si Sabina mea, care potopea tot din castronel, e super sclifosita la mancare de vreo doua saptamani, imi impinge cu manuta lingurita, castronul, intoarce capul, nimic nu-i mai place, sta mereu agatata de tzitzi si plange daca o las din brate sau daca nu ma simte noaptea langa ea...poate ii iese pustiului vreo maseluta mai, ai verificat? uite la Sabina se vad mult mai departe de astia 4 dinti din fata, si au iesit pe-o laterala, nu central pe gingiuta, nu stiu daca pot sa ma exprim cum trebuie 
te pup si te imbratisez, trebuie sa fii tare, trece ea si perioada asta si isi revine Santiago mic si cuminte 
Fetele din Iasi ajung joi la Iasi, marti sotul e plecat la Brasov si deci nu am cum, cu ocazia asta o lasam pe cretulina Ramonikai sa se serbeze frumos si poate vin si ele joi la intalnire
si abia astept sa ne vedem
Alexa si Sabina a avut bubite pe fata pe la vreo 2 luni, se trec de la sine, eu zic sa nu dai cu nimic, poate doar cu ser fiziologic...pup printesele
Cuscri hai vino si mai scrie doua vorbe de voi 
multumesc fetelor pt "Like"-uri ![]()

asa, acu' sa va povestesc ce mare afacere am facut eu azi...i-am luat Sabinei laptop, doar o idee fixa aveam de cateva zile...super incantata, cu 50 de activitati, litere, cifre, romana si engleza, muzica, bla bla bla, Sabina il butoneaza deocamdata de numa, are si mouse atasat si ecran LCD ... ei, si vine sotul si ii prezint noua achizitie foarte mandra de mine, la care el ma intreaba: "pt ce varsta e?" ...eu: aaaa, stai sa vad pe cutie... +5 ani 

buna afacere am mai facut ![]()
revin, ma duc sa vad ce este de mancare ![]()
![]()

Anca, mamica fericita de
Sabina Ioana (03 nov 2009)
lylyana.ion spune:
votez pt propunerea lui Raluci
ca de 1 decembrie sa ne scoatem ca fetele in oras 
apoi sa va pove ceva...interesant...
eram in dormi sa-l culc pe Alex, nani-nani-sh-sh-sh cum bine zicea si Lili, si zic sa schimb melodia totusi. incep cu "in padurea cu alune aveau casa 2 pitici" la cre se adauga toate animalele/pasarile pamantului sa dureze melodia cat mai mult. n-apuc sa zic decat de pupaza-pup-pup-puc si soricelul-chit-chit-chit, la care a ras cu hohote, caci in momentul in care am zis de broasca-oac-oac-oac s-a pus pe urlat cu sughituri
ce sa inteleg? ca nu-i place vocea mea sau nu-i plac broastele? 
Miany, ce vorbaret e David, Alex doar tipa ![]()
Ancutzic, sa stapaniti sanatosi laptopul 5+ 
Lili, mami de
Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
dankutza spune:
Krelia Eu i-am dat pana acum doar Topfer Lactana Bio. De la 10 luni, trebuia sa o schimb pe Bio 3. AM intarziat vreo 2 luni, pt ca Bio 3 are gust vag de fructe. Vag, vag, dar il are. Nu l-am gustat, dar mi-a spus cineva care a folosit numai Topfer ca este putin perceptibil gusutul de fructe si ca bebe il accepta. ACum, eu nu stiu daca laptele asta se da si la 1+. Cred ca trebuie sa forez si sa prind o victima pe la BE sa-mi raspunda. Ma tot gandesc s ao schimb pe Hipp 12+. Este bio, dar se gaseste cam greu.
LAura din cate stiu eu, pe piata exista Nestle Junior, Hipp 12+, APtamil 1+ si cred ca mai sunt dar nu le tin minte. Poate au si Humana. Topfer si cu Hipp sunt singurele firme de pe piata noastra care au laptic bio. Topfer se gaseste in Framaciile Dona la 45 lei/cutia/600g. Hipp 12+ l-am vazut in Cora la 35lei/cutia/ 500g. LA restul nu le stiu pretul, pt ca eu vreau sa-i dau laptic bio.
Ideea este ca Nestle e mai popular si se gaseste mai repede decat altele. Se gaseste in toate farmaciile, hiper/supermarketuri. E clar ca ai nevoie de ceva ca sa-i asiguri continuitatea.
Nestle junior este din aceeasi familie cu Nanul. De aceea medicile il recomanda. Eu nu vreau sa-i dau Nestle. Asta din cauza ca am avut un pitic pe creier cu Nanul. ![]()
Eu seara ii dau laptic+cereale cam 150-180ml. Si le fac o zeama lunga. In timp ce le papa, se freaca la ochisori de somn. Deci, cu lingurita nu as reusi nimic. Prefer sa-ii adaug si cereale ca fiind mai gros, tine burtica bine si ne mai deranjeam noaptea sa mufam copilul. Papa un bibe de cereale cu laptic si pana la 6, nu stim ca avem copil cu noi. Asta de o saptamana. Acum este intr-o semigreva cu laptele.
Mie mi-a zis pedi sa o tin pe LP pana la 3 ani. O fi bine, o fi rau? 
Of Monis ce povestesti tu acolo. SI noi am trecut saptamani intregi prin refuzul mancarii. Si eu ma stresam tare. Incearca sa nu te stresezi prea tare ca il stresezi si pe el. Cand a avut rosu in gat, manca la limita subzistentei. Doar cat sa-si ude gatul. O durea la inghitit. A intrat pe Pikovit si antibiotic (ospamox, parca?). Peste 2 zile, a inceput sa mai accepte papa. De ce nu-l chemi pe pedi la tine sau de ce nu-l suni?
Dana, mama lu' Pinky
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion apoi sa va pove ceva...interesant... eram in dormi sa-l culc pe Alex, nani-nani-sh-sh-sh cum bine zicea si Lili, si zic sa schimb melodia totusi. incep cu "in padurea cu alune aveau casa 2 pitici" la cre se adauga toate animalele/pasarile pamantului sa dureze melodia cat mai mult. n-apuc sa zic decat de pupaza-pup-pup-puc si soricelul-chit-chit-chit, la care a ras cu hohote, caci in momentul in care am zis de broasca-oac-oac-oac s-a pus pe urlat cu sughituri ce sa inteleg? ca nu-i place vocea mea sau nu-i plac broastele? ![]() Ancutzic, sa stapaniti sanatosi laptopul 5+ ![]() Lili, mami de Alexandru (18nov'09)poz(n)e |
tot vocea ta era si la soricel si la pupaza, eu cred ca Alex are Ranidafobie 
Anca, mamica fericita de
laurairina13 spune:
Nu ma mai joc, am un net atat de prost incat in ultimele zile mi-a papat vro 4-5 mesaje inainte sa le postez
Lili, dap si io pe alta plantatie, cu sapa pardon crosetu in mana
. Daca tot va plimbati voi prin strainetaturi sa faci un search/research la hello kitty
, nu de alta da din Barca imi lipsea un studiu de marketing.![]()
Cat priveste lp/lv asa inclin si eu sa cred, singura faza e ca noi avem o sursa de laptic de incredere, dar....nu putem sa luam decat de 2 ori pe saptamana lapte de acolo. Si nu mi se pare ok sa manance dintr-un laptic 3/4 zile. O sa merg pe mana pediatrei si incerc sa ii dau lp pana la un an jumate. Dupa lv.
Alexa, ma bucur sa citesc ca printesa ta creste bine si esti tare fericita, cu bubutele nu stiu ce sa iti spun, noi nu am avut. Dar folosesc Sudocrem pt curuletul ei, si mi se pare cam uscacios sa ii dai pe pielicica sensibila de pe fata. Mai bine lasa sa treaca de la sine cum au zis si celelalte fete.
Monis, hai ca ne ai pe noi, eu de altfel nu te mai scot la nici o bere, ca nu vrei sa iti fac cinste
.
Nu stiu sa iti zic de rosu in gat, noi nu, dar pot sa iti spun ca ma bucur tare mult sa aud ca Iulianul suge bine, macar stii ca nu are stomacelul gol.
La capitolul prietene nici eu nu am niciuna aici. Am doua foste colege de munca, dar..nu sunt prietenele mele de suflet de acasa. Tind sa cred ca nu o sa reusesc aici in orasul asta sa imi fac nici o prietena buna
, mai ales cu pustincu de zmau caruia nu ii place sa socializeze delok.
La noi e a 3 seara cand imi refuza tatzi de noapte buna, a pus botisorul pe sanul meu, a mirosit si a intors capul nemultumita. De parca un an de zile nu ar fi mancat deloc de acolo
.
Nu stiu sincer ce as face daca acum s-ar imbolnavi si nici macar tatzi nu mai papa.. Ma apuca asa o stare naspa, parca nu mai sunt mandra deloc ca s-a intarcat singurica. Trag sperante macar la noapte sa mai suga putin..
Deh..inca nu vreau sa constientizez ca am incheiat o etapa.
Macar de as ramane gravi luna asta sa apuc iar peste 9 luni sa pun un bebe mic la tatzi.uff uff..Nici cu , nici fara..tare greu mai sunt de multumit.
Ancutza, cat ai dat pe laptop, sau iar ai prins vreun chilipir moka????
As visa sa ii cumpar si eu Amaliei din banutii castigati de mine, asta daca nu apuc sa ii dau in casa pe rate
Raluci, ma bucur sa aud ca se da Bubu pe brazda, si isi revine. Acus acus va vad iar cu pozici de prin plimbari
Cand vii cu vro veste buna? ati muncit bine luna asta?![]()
Eu ard de nerabdare sa se faca 31 sa vad daca imi intarzie uratii sau nu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)![]()
Firefly's shop
ionelamaria spune:
seara buna
Greu cu intratul pe net. Piciul meu nu ma lasa sa ma asez e scaunul de comp , iar la laptop vrea el... deci....
Dupa somnul de pranz s-a trezit tot marait ( nu stiu de ce) A refuzat mancarea, tzitzi... abia la 22 a mancat tzitzi bine ( de la ora 14). Limpaie 3 linguri de mancare sau 3 inghitituri de lapte de la san si gata.... plange, mofturi... in brate nu bun, jos nu bun.. Banui un dinte ceva(nu se vede nik).
A facut o baie de boier in cada mare cu apa fierbinte si multe jucarii. L-am lasat si l-am tot lasat... pana s-a ridicat singur sa-l scot
nu credeam ca am sa vad asta vreodata. Mereu plangea la iesitul din apa. Acu doarme, moale si cuminte foc... sa vad cat tine minunea
Licurici, pupam fetita . Sper sa gasiti solutia convenabila pentru amandoua.
Miany, super vocabular la David. Pupam fulgusorul scump
Monis, pupam puiul drag sa-i treaca. Sa stii ca si Mihnea e cam plangacios ( si era super vesel mereu) si a papat azi mai putin decat ai spus tu de Santi . Dupa cum spuneam , il banuies de ceva dinti /masele. Eu stiu ca la rosu in gat face febra si vomita, nu doar ca nu papa. Sper sa am dreptare si Iuli sa nu aiba nimic decat o pasa proasta. Pupam mamica obosita
Alexa pupam cel mai tanar fulgusor. Nu ma pricep sa iti raspund la intrebare dar tare ma bucur ca ai un copil asa cumintel.
Bia, Luni cu asa moftoros nu a fost rost sa iesim, speram sa venim cat de curand si noi
Lyly, la noi pastele de orez: nu bun, dar blenduite da. Cred ca are o problema cu "firicelele"
Pentru amuzament: mai nou, Mihnea nu-mi mai impinge lingurita/mana, acum da sa prinda lingurita ca pe muste, incearca de 2-3 ori si pentru ca ma feresc o ia ca pe o joaca si rade cu gura pana la urechi facand asta. Asa, ca sa vedeti ce frumos macam.
Lyly, cred ca protesta ca ai schimbat rutina. Tu poti dormi langa un lac plin de boscute oracaitoare??? 
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ancutza, cat ai dat pe laptop, sau iar ai prins vreun chilipir moka???? ![]() As visa sa ii cumpar si eu Amaliei din banutii castigati de mine, asta daca nu apuc sa ii dau in casa pe rate ![]() |
Licurix din punctul meu de vedere nu prea a fost chilipir, 99,99 ron, oferta la Plus...a primit Sabi 20 de euroi de la un preten venit de prin strainatati si am fugit repede sa-i cheltui

Anca, mamica fericita de
laura - andreea spune:
Buna seara fete dragi. Scrisesem o pagina plina si mi s-a blocat computerul si am pierdut tot
Tb sa mi se intample si mie
Multumesc de urari, jumatatea mea a intinerit cu un an cel putin de la atatea urari frumoase
![]()
O sa reiau din amintiri: si Giulia a refuzat mancarea cand a avut rosu in gat si am lasat-o in pace. De murit de foame nici o sansa, au instinctul de supravietuire mai puternic decat al nostru.
Lapte de capra si vaca consuma a mea si nu vad rostul LP dupa un an sau a laptelui special
un lucru care vroiam sa-l zic de mult timp: gargaritza mananca mult mai bine solidele de cand am schimbat laptele. De exemplu dimineata nu puteai nici apa sa-i dai dupa lapte, refuza tot. Acum mananca un biscuite si un iaurt inainte de fructe (laptele il bea in jur de 5-6).
Ca tot veni vorba de boli, iar are muci, asta e, ne-am obisnuit. ieri a facut vaccinul, a fost ok, mergem mai departe.
sunteti asa multe si veniti cu asa multe info ca eu nu retin decat 20% cand scriu si de-aia nu raspund fiecaruia. Ma bucur ca s-a lamurit asta si ca s-au limpezit apele ca ar fi fost aiurea sa nu se clarifice. Insa....ia sa-mi ziceti si mie cate ceva de aici inainte ca de nu......
mai ales ca eu scriu mult si des
Si ca sa intaresc ce am zis, nu nominalizez pe nimeni in seara asta
si intreb off-topic: voi v-ati verificat tiroida dupa nastere? Daca e cineva interesat sa intrebe ce am facut eu, sa ridice doua degete, ca am avut un soc sa aflu ca ce apare pe net poate induce in eroare maxim.
poze
smaranditza spune:
Ca tot veni vorba de prietene, eu sunt privita aici (in parc, in oras) ca o CIUDATA si o paranoica: pt ca nu ii dau lui Timi mancare de la borcanel - cum e moda
(Timi a mancat in toata viata lui doar 2 borcanele; ca nu ii pun zahar si sare in mancare, ca nu ii dau sa manance ce mancam noi la masa
, ca in parc el rontaie rondele de orez sau biscuiti facuti de mine si nu sticksuri sau pufuleti, ca ii dau cartof dulce, avocado si alte 'exotisme' nemaiauzite
, ca alaptez inca, etc, etc.
Asadar, nu ma supar pe voi daca ma numiti paranoica dupa ce va intreb:
la locurile astea de joaca din mall-uri nu exista un risc foarte mare de a lua copilul diferite boli si microbi?
Ca una e in parc, in aer liber la groapa cu nisip, si alta e intr-o incapere plina cu jucarii care nu stiu cand si daca au fost spalate vreodata
. Jucarii care au fost folosite de copii murdari sau raciti de ex, sau mai stiu eu cu ce boli; iar copilul meu sa se apuce sa linga bilele alea, sau te miri ce jucarii de pe-acolo.
Eu ii spal regulat toate jucariile lui, si desi aspir si spal aproape zilnic pe jos, vad ca tot aduna mizerie si se impune curatarea lor. Cu atat mai mult intr-un loc din asta de joaca public...
Da, stiu ca atunci cand va merge la gradinita imi va veni acasa cu diverse boli si virusi care mai de care. INsa pana atunci mai sper sa isi puna cat de cat sistemul imunitar pe picioare, ca m-a dat gata cu racelile lui din ultimele luni. Totul a inceput de cand am inceput diversificarea.
Pana atunci nu a racit nici macar o data.
Voi ce stiti despre asta? Oare curata/dezinfecteaza cineva toate jucariile alea de pe-acolo? Sau...slabe sanse... 
In alta ordine de idei, am fost azi la control, e aproape pe gata raceala.
Mai tuseste foarte putin. Mucii inca nu au trecut, dar astept cu nerabdare ziua.
M-am socat cand am auzit cat cantareste Timi fara haine (pt ca acasa nu-l mai cantarisem demult..): 10,700 kg!!!
Bineinteles ca a inceput sa ma roada si mai rau paranoia acum
: de ce si cum a pus 700 de grame intr-o luna cand a fost bolnav si nu a mancat mai nimic in afara de lapte? E normal sa puna asa mult???
Cred ca sigur are arderi prastie...ca si ale mele...
si se depune pe el si daca bea o cana de apa. 
Monis, Timi cand are rosu in gat parca tresare putin cand inghite.
Sper sa nu fie nimic altceva la Santi decat o stare de indispozitie trecatoare si o iubire mare pt
.
Ancutz, eu ii zic: "Hai sa ne jucam, vrei?"
Deci, ii cer si lui parerea, nu il invit doar la cooperare. 
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat, ca am scris mesajul tot cu intreruperi de "sh-sh, nani-nani, hai sa dormi, iubitule" si tot din astea 
Noapte buna si linistita! 
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui laura - andreea si intreb off-topic: voi v-ati verificat tiroida dupa nastere? Daca e cineva interesat sa intrebe ce am facut eu, sa ridice doua degete, ca am avut un soc sa aflu ca ce apare pe net poate induce in eroare maxim. |
Baga ceva poveste ca sunt cu antenele pe tine.

Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE