Prietene la bine si la greu - 80

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

n-a mai scris nimeni de la 5.30?! sau e ceva in neregula la mine?

did i say something wrong ?!(vb cantecului..)

hai ca fug ca vorbesc tot singura pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.
Am asa o stare mai de kko, nu am chef sa coc o placintica.

Azi m-am dus la Baby Expo...cand colo, iok BE. Se minuna sotul ca e parcarea goala. Ce zapaciti organizatorii...eu aveam invitatie si scria pe ea 25-26-27-28.11.
Asta e . Mai fac drumul inca o data.

Daca tot nu am fost la BE, ne-am oprit in parc , unde ne-am intalnit intamplator cu Cory si Andreiu' grasunelu. Nu am stat mult ca Ema era imbracata cam subtire.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Miany, si eu sunt prin zona, gugalesc sa vad niste retete, ca nu mai stiu ce sa gatesc.

Felicitari pt cra-cra. Chiar e vorbaret David.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

eu sunt f suparata. Cineva - varicela poate - mi-a furat copilul meu drag si prietenos si mancacios si mi-a lasat in loc unul care scanceste mereu, de la orice nu-i convine, dar orice maruntis, urla si-i tasnesc lacrimile siroaie si nu mananca nimic. A mancat mai putin, dar multumitor in zilele de boala, insa a mers spre tot mai putin, iar azi tinde spre deloc . Dimineata n-a vrut nici branzica, nici perle cu smantana, nici cereale de ale lui, nici de ale mele. Singurul lucru, putina paine cu unt si cu cascaval. La pranz, desi ii era foame si plescaia, dupa primele 3 lingurite de borcanel (la macare gatita nici nu-mi sta gandul acum) a inceput sa planga si sa scuture capul. A mancat apoi cateva lingurite de iaurt, vreo 80-100 ml. Pe seara n-a vrut nici papa de la pranz, nici mai mult decat restul de iaurt (vreo 70 ml), nici mai mult de 2 guri de banana. In schimb, de cand cu boala, suge cum n-a mai facut-o de mult timp. Chiar am sarit intr-o zi peste alaptatul de dinainte de somnul de la pranz si m-am pomenit prin oras ca in primele 3-4 luni, cu sanii tari .

Cine a avut copilasul cu rosu in gat, imi poate spune si mie daca a observat asa debut, numai cu plans dupa 3 lingurite de mancare? SI mai apoi cum a evoluat? (mi-e sila sa ma duc la cabinet la doctor, cand copilul e inca slabit dupa viroza, sa nu ia naibii ceva de pe acolo...). A si evident ca a slabit .

gata, am fugit ca sunt singura cu el, taica-su e la bere (asta e bine ca inseamna ca macar el mai are prieteni ).

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis si tu ai multe prietene , despre mancare nu pot sa ma pronunt, Vlad cred ca are 10 zile de cand nu mananca. Nu imi da nici macar sansa sa vada ce am gatit, de cum ma vede cu lingurita, pune mana la gurita si inchide ochii, sunt cu nervii intinsi la max.

Pupam Santi suparici

P.S Daca vrei te scot eu la o bere

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

eu sunt f suparata. Cineva - varicela poate - mi-a furat copilul meu drag si prietenos si mancacios si mi-a lasat in loc unul care scanceste mereu, de la orice nu-i convine, dar orice maruntis, urla si-i tasnesc lacrimile siroaie si nu mananca nimic. A mancat mai putin, dar multumitor in zilele de boala, insa a mers spre tot mai putin, iar azi tinde spre deloc . Dimineata n-a vrut nici branzica, nici perle cu smantana, nici cereale de ale lui, nici de ale mele. Singurul lucru, putina paine cu unt si cu cascaval. La pranz, desi ii era foame si plescaia, dupa primele 3 lingurite de borcanel (la macare gatita nici nu-mi sta gandul acum) a inceput sa planga si sa scuture capul. A mancat apoi cateva lingurite de iaurt, vreo 80-100 ml. Pe seara n-a vrut nici papa de la pranz, nici mai mult decat restul de iaurt (vreo 70 ml), nici mai mult de 2 guri de banana. In schimb, de cand cu boala, suge cum n-a mai facut-o de mult timp. Chiar am sarit intr-o zi peste alaptatul de dinainte de somnul de la pranz si m-am pomenit prin oras ca in primele 3-4 luni, cu sanii tari .

Cine a avut copilasul cu rosu in gat, imi poate spune si mie daca a observat asa debut, numai cu plans dupa 3 lingurite de mancare? SI mai apoi cum a evoluat? (mi-e sila sa ma duc la cabinet la doctor, cand copilul e inca slabit dupa viroza, sa nu ia naibii ceva de pe acolo...). A si evident ca a slabit .

gata, am fugit ca sunt singura cu el, taica-su e la bere (asta e bine ca inseamna ca macar el mai are prieteni ).

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

imi pare rau ca Santi e mofturos...david ,cand a facut rosu in gat,a avut "manifestari" din astea,dupa care a facut febra;cand a fost mai mic imi amintesc ca de vreo doua ori mi-a vomat tot lapticul care il papase...scz ca sunt asa laconica...dar trebuie sa culc un pui mic si obosit...sper sa revin...mamica suparata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna noaptea de la mine..imi pare rau ca iulianul este marait ..sper sa-si revina. u monis
vroiam sa va intreb daca vreun fulgusor de-al vostru a avut bubite pe fata in rimele saptamani..a mea maysaa din a 2a saptmana are niste bubite ca un fel de cosuri..mi-a spus azi doctorul sa o dau cu sudocrem si pe fata ..daca a mai fost cineva in situatia asta plz help..in rest este bine..azi ,la 3 saptmanai si 5 zile avea 54 de cm(avea 50 la nastere) si 4.500kg(avea 3.100 la nastere)..am fost pe afara..a dormit fara probleme in masina si in carut ..e o dulce..ma duc sa va mai citesc din urma..
u all

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lylyana,ai fost fenomenala cu placinta ai!!! Imi place sa cred ca nu ai lasat starea aia sa se cuibareasca bine,si ma bucur

Miany,felicitari pt David,e senior la vorbit,ce mai!!!

Monis,imi imaginez ca ti-e foarte greu,dar e bine ca macar baga tzitzi.... Stiu cat de greu este cand refuza mancarea,dar sigur il deranjeaza ceva,ca o fi rosu in gat,dintisori sau alte cauze...sper sa descoperiti repede cauza,oricare ar fi ea,si sa-i treaca repede.
Nu stiu daca asta te va face sa te simti mai bine,dar ne ai pe noi...

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna noaptea de la mine..imi pare rau ca iulianul este marait ..sper sa-si revina. u monis
vroiam sa va intreb daca vreun fulgusor de-al vostru a avut bubite pe fata in rimele saptamani..a mea maysaa din a 2a saptmana are niste bubite ca un fel de cosuri..mi-a spus azi doctorul sa o dau cu sudocrem si pe fata ..daca a mai fost cineva in situatia asta plz help..in rest este bine..azi ,la 3 saptmanai si 5 zile avea 54 de cm(avea 50 la nastere) si 4.500kg(avea 3.100 la nastere)..am fost pe afara..a dormit fara probleme in masina si in carut ..e o dulce..ma duc sa va mai citesc din urma..
u all

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa

Ce grasunica ai tu acolo.
Si Vald a avut pe fata niste chestii, ca punctele albe de grasime, ne-a fost recomandata crema de la Avene pediatril,fata si corp, a uscat repede si acum il mai dau, dar mai rar

Sudocremul eu cred ca usuca pielea prea mult, parerea mea

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Monis te inteleg foarte bine cand zici ca ai impresia ca ti- a fost inlocuit. Andra a avut si rosu in gat si afte dar ce povesteti tu ma duce cu gandul la afte.Cand a avut rosu in gat imi manca mai putin cam 80% din normal dar cand a avut afte sak ajungeam la 40% din normal. Uita-te in gurita lui si vezi dak observi ceva schimbat.Am fost si noi azi la locul de joaca.
A trecut asa repede timpul... Anabelle e deja familarizata cu jucariile, are si o casuta a ei . Andra a fost atrasa de piscina cu bile si e speriata de topogan. Spet data viitoare sa ne intalnim mai multe mamici.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput