Regasiri (51)
Raspunsuri - Pagina 18
dastefa spune:
poftiti la o
am reusit sa recuperez
am citit de fete harnicutze rau,de copilasi bolnavi(bine ca ati trecut cu bine Angi),de vaccinul de 4 ani(uitasem de el ,trebuie sa intreb br) si de serbari
ieri am vazut-o pe Ana,azi si pe Iulia
fete frumoase si destepte,noi sa fim sanatoase sa ne bucuram de ele
am avut si noi serbarea marti si apoi am zis pas gradinitei
poate reusesc azisa va zic cum a fost,ca poze nu stiu cand reusesc sa pun
o saptamana usoara cu spor la trebaluit si alrgatura cat mai putina
ank999 spune:
La multi ani Maya! Sa fi sanatoasa, fericita, sa ai parte de multe impliniri si sa te bucuri de frumoasele tale. Am vazut pozicile si ai niste fete superbe!
Dastefa multumim pentru cafea si pt urari
Bambo si Dbunny mari bucatarese sunteti!
Aelita da copchhi ce fac. Sa sti ca-mi era dor de tine.
Restul fetelor?
Mai treceti si pe aici!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Multumesc pentru urari!! Va ofer o felie de tort si un pahar de sampanie, diseara imi astept rudele in vizita. Ana nu era prea fericita ca pleaca la gradi de ziua mea, vroia si ea acasa, gura casca.
bamboletta spune:
Neata
Maya la multi ani fericiti alaturi de cei dragi !!!
Dbunny-ince nu le-am facut...vreau sa le fac de craciun...sper sa reusesc ce de bunatati ai facut
faine cizmele
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
angi_m spune:
Salut fetelor,
La multi ani, Maya! Multa sanatate tie si micutelor. Sa te bucuri de familia ta frumoasa in fiecare clipa.
Mai, dar aia a fost serbare adevarata, adica au avut si microfon... super. Ana este o frumoasa, iar in ultima poza este mortala, radiaza atat fericire...
Bambo, arata tare bine bicuitii aia vitralii. Buna ideea, multumim. Astea or sa fie in meniul tau de Craciun?
Dbunny, dar ce-ai mai bucatarit si tu... Mmmm, delicios!!! Imi plac mult cizmele
Dastefa, nu noi am facut vaccinnul de 4 ani. Eu doar am zis ca n-are decat sa ma sune dra ca tot nu ma duc sa-i fac vaccinul. Pana nu isi revine complet, nu ne bagam. Te asteptam cu poze
Eu sunt foarte foarte racita, ma doare gatul ingrozitor, de-abia reusesc sa vorbesc. Bine ca reusesc sa mai dau din degete. As zace la caldura, as dormi non-stop.
Inca nu sunt foarte hotarata ce prajituri sa fac de Craciun. Cred ca o sa fac un tort de ciocolata, de-ala simplu de se baga la cuptor si atat. Mai ramane sa ma hotarasc pentru ce-a de-a 2-a prajitura.
Numai raceala sa ma lase sa gatesc.
Iulia a primit de la tati o pereche de patine de gheata si ieri au fost sa le probeze. I-a placut, iar mie mi-a placut mult cat de imbujorata a venit acasa. Iulia s-a exprimat ca mai vrea
De maine este si Mircea in concediu si o sa mearga la patinoar.
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
dastefa spune:
Maya la multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa
sa va zic acu si de srbare
era prima la care participam ca parinti
emotii mari ,mai ales ca o stiam pe Daria emotiva si zic-sa vezi ca pe scena nu mai zice nimic
ei bine gresit-a spus poezia tare,frumos,a cantat a dansat
fetele trebuiau sa aiba rochie alba ,baietii camasi rosii si pantaloni negri
noi aveam o rochita alba cu usoara tenta rozie,scurtuta destul de frumusica si care Dariei ii placea destul de mult
si ma gandeam ca toate fetele vor fi imbracate cu rochitele din dotare .Deci oricum chestii normale
credeti???
aveau gacicile rochii clar facute la comanda
sau poate inchiriate
multe aratau ca niste mici mirese
am avut asa o strangere de inima
abia daca mai erau 2-3 fetite cu rochite "normale"
si cica suntem in criza
pt urmatoare serbare facem imprumut la banca si imbracam copilul cum trebuie
din fericirea "problema" a fost a mea si nu a Dariei
ea se simtea minunat in rochita ei
si evident am glumit cand am zic ca voi face o mare investitie in viitoarele toalete de serbare.As vrea sa stie ce se poate si ce nu-chiar daca e dureros
nu stiu insa sincer cum voi reactiona daca la un moment dat o sa zica ca celelalte sunt mult mai ...si ea nu e.Tre sa pregatesc discursul
am si ceva poze de la serbare,le pun cand descarc
ank999 spune:
Dastefa la noi la serbare a fost la fel. sa vezi rochite cu cercuri, jupoane, pelerine. Norocul nostru a fost ca am fost la o nunta acum un an si am marit un pic rochia. O sa vedti si voi cand voi pune poze. Daca gasesti formula ideala de discurs sa mi-o pasezi si mie ca eu incep deja sa am probleme cu cutare are, vreau si eu, de ce nu...
Angi multa sanatate. Patine zici? Noi nu reusim nici cu rolele, da mosu aduce sanie (cea veche s-a rupt), da am inteles ca o sa ploua de Craciun
Bambo copiii?
La multe lunisoare pt sambarta
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
La multi ani maya!! un chef, un tortulet, ceva?
angi dar tratament pt gat iei ceva? tort 'de se baga la cuptor si-atat' cum e? te referi la chec de ciocolata sau blat+ crema? nu te ispiteste sa acoperi cu fondant nika?
dastefa mi s-a strans inima cand am citit de rochitele impopotonate, dar cum zici tu, ei inca nu tin cont de asta(probabil la anul...sa vedeti voi fitze la imbracari). Eu am mai 'suferit' asa cand am vazut ca pt Dani acasa la soacra mea, nu mai este Actimel, si i-au dat un simplu iaurt lichid, si cand colo el era super incantat de iaurtul lui MODEL NOU!
Sau copiii vostrii stiu deja de MARCA??
cel putin lui Dani ii e totuna daca adidasii-s de marca sau nu, daca iaurtul e de marca sau nu, jucariile-s de marca sau nu, la voi??
ank abia astept sa vaz poze!! te-oi bate la cap pana la anu!
cu iulia stefy ce-i de nu mai intra??
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
bamboletta spune:
Eu poze de la serbare nu va pun ca nu-mi plac sau pregatit cu 1 ora inainte pt serbare...dar au gasit un film pe hbo era de gheata 3 si au stat lipiti de tv apoi au plecat cu capul in sac...au uitat pantofiorii acasa...cand au ajuns la gradinita sau intors inapoi nu putea sa apara la gradi cu rochita alba si cizme visinii si uite asa au intarziat la serbare asa ce m-am suparat pe ei...sotu dadea vina pe mine ca eu nu i-am dat
A spus poezia bine....pana a sunat un celular si s-a oprit sa se uite...apoi a reluat pana la urma totul s-a terminat cu bine
Antonia inca nu stie ce e de firma si ce nu...asta e pt parinti
Angi-vreau sa fac cornuletele si biscuitii vitralii...sper sa reusesc daca ii fac de joi mai sunt buni pana sambata-duminica?
mersi pt e-mailul cu retete multa sanatate
Ank-copii imi scot peri albi...mai bine zis Antonia David e un cumitel nici nu prea stie sa planga
Dastefa-asa e peste tot..sa vezi cand o sa mearga la scoala..
bravo pt Daria ca a spus poezia bine
fug si eu la somn...n buna
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
ank999 spune:
Poftiti la o si va doresc o zi super.
Erica nu stie de marca da daca ii placeceva vrea. Acum e nebunie cu jucariile din reclame si cu o rochie tot de prin reclame. Dc observa ceva ce-i place la altii e jale.
Dbuuny cred ca voi reusi anul asta sa pun poze
Bambo las ca asa va amintiti de serbare ca a fost cu peripetii. Pe mine Erica pur si simplu ma ameteste