Regasiri (51)
Raspunsuri - Pagina 13
ank999 spune:
Dodo la 13 zici ca e serbarea. Pai la ora aia pot sa mearga parintii? Bodo stie poezia?
Maya fugi la dentist. Felicitari Anei pt poezii. Ieri Erica zicea ca nu stie nimic, da aseara s-a scapat. Daca scapam de cele 2 greseli saptamana asta, pana joi la serbare iese bine
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
de aceea v-am scris si voua ora ...caci d-na a tinut cont de clov nu de parinti...vor veni cu bunici sau cate un parinte .
Bogdi stie poezia(o recita stalcit...dar se intelege) ii place dar sunt curioasa daca se va auzi ce spune cand va vedea si ceilalti parinti
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mayaione spune:
Am stat 2 ore aproape pe scaun, sunt leguma, ma dor toate. Sper maine sa fiu ok si sa nu mai am dureri. In noaptea asta mi-a zis ca sigur vor continua, apoi stop.
dastefa spune:
Daria are serbarea marti
stie bine poezia
dar tare ma tem ca nu va avea curajul sa o spuna
s-a apucat ticasu zilele trecute la baie sa ii tunda"un pic" bretonul.Si daca tot a luat din breton a scurtat si din perciuni
acu nu ma pot uita la ea fara sa ma apuce nervii
maya sa scapi mai repede de dureri
si felicitari Anei pt memoria ei
fug ca pic de somn
dastefa spune:
mai am una ce trebuie sa o zic
Dodo la voi e serbarea la 13 si macar exista pretextul clvnului.La nepoata mea la scoala au avut sedinta cu parintii la 12
ca atunci termina doamna si sa nu mai stea ea sau sa revina la scoala
iulia-stefy spune:
La multi ani, Porumbita!
La multi ani, Alexia!
La multi ani, Alessia!
La multi ani, Matei!
Va ofer o fierbinte
Va multumesc mult pentru urari. E tare bine sa vezi ca cineva s-a gandit la tine.
Maya, sper s atreci si peste astea.
La noi serbarea e la ora 10.... joi pe 16.....
Dodo-pui spune:
Buna dimineata si
La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua!
las si eu o cafa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ank999 spune:
Buna dimineta!
Lacramioara multam pt cafea. La 10 zici ca e serbarea. Mi se pare de kk, nu as putea merge in veci la o serbare la ora asta. Cum ai petrecut de ziua ta?
Dastefa sedinta la 12 au fost doar educatoarele? Las ca-i creste parul Dariei, da la serbare ii pui tu niste beteala pe cap
Maya a durut azi noapte, dar acum?
Dodo buna cafeaua ta
Mai fetelor la voi cu cati insotitori pot sa vina picii la serbare. La mine in afara de noi vor sa vina si mama si sora mea si nu am intrebat dc pot
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Am scapat in sfarsit de dureri, azi noapte a fost ok, numai daca apasam sau ma atingeam acolo durea, asa nu.
Azi am fost la cumparaturi de jucarii. I-am luat Anei pt luni la gradinita papusa Sbrodolina, aia care face balonase la gurita. Ea vroia incredibila Alice, dar mai era doar una si nu mergea, plus ca nu mi s-a parut prea stralucita ca look. Iar pt acasa, de craciun, Alice cu mimica realista. Si le-am lasat in portbagaj deocamdata sa nu le vada. Am mai cumparat pt nepotei si uite asa s-au dus o gramada de banuti. Numai pe bb am lasat-o pe mai tarziu, o sa ma gandesc ce-i iau, chiar daca avem doar 2 luni nu ma lasa inima sa o ignore mosul. De cand a scapat de colici e cel mai cuminte bebelus, unde o las acolo sta, gongane, se joaca, zambeste. F rar mai plange, doar cand ii e f foame si nu ma prind eu sau cine stie ce nu-o convine dar rar.
bamboletta spune:
Noi avem serbarea vineri tot dim pe la 10-11ca de obicei....macar suntem la program scurt..tot venea cineva dupa ei...
A invatat Antonia poeziain unele locuri mai baga cuvinte de la ea
Ieri am fost sa-i fac vaccinul lui David si cand colo surpriza vaccinul de 4 ani si pt Antonia m-am cam blocat ca eram fara sot..deja ma gandeam cum o tin sa il faca a stat de buna voie in brate la mine...ii era asa frica a cam plans dupa..dar i-a trecut..cand a primit bomboane de la d-na asistenta
David nici nu si-a dat seama cand l-a intepat..a dat sa planga l-am luat repede in brate si i-a trecut si lui
sunt bine amandoi nu au facut febra
Maya-bine ca ai scapat
Si mie tot cu pumnul imi cade parul...si l-a Antonia mi-a cazut dar nu chiar asa...vitamine iau alea din sarcina nu le-am oprit deloc...iau si Fier ..i-am scris lui Mos Craciun sa-mi aduca tratamentul fiole de la Vichy..a dat roade acum 4 ani sper sa fie bun si acum
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!