Regasiri (51)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Roxana imi pare foarte rau
. Sper sa se rezolve cumva.
Dodo multumim.
Azi am facut 4 ani, n-am fost la tort la gradi, dar sper sa pot merge la serbare unde fiemea e FULGULET.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Scuze ank nu vazui ca azi e ziua capritei!! la multi ani Erica, sa fii sanatoasa si norocoasa-n viata!

Roxana imi pare tare rau, mai ales ca-i si sotul in situatie stramta. Al meu post s-a desfiintat acu 2 doi aproape, am terminat somajul, nu mai am nimic, insa suntem optimisti. Poate nu pe-al tau desfiinteaza, poate gasesti altceva...tu erai la banca?

ank noroc pe tine cu mami tau! trimite-o la mine mancarea romaneasca nu-i deloc dietetica, sau mi se pare mie? sau apuc yo prea cu pofta cand merg in Romania, ca de obicei pun 2-3 kg/vizita! noroc ca stam doar o saptamana si nu mergem in fiecare an.

bambo n-am auzit pana acu de Clinians, am crezut ca-i vb de Clinique, acu' googalesc...e buna?

angi poze cu 'asta micu'?

Sa va spun o faza tare:
Dani: mami eu nu vreau sa cresc mare
Mami: de ce?
dani: Fiindca nu vreau sa-mi creasca par la putza!

Explicatia: face pipi deodata cu tac'su si observa una alta, si-l intreaba pe tac'su: de ce-ti creste barba acolo?

Am primit si prima noastra tema de casa: ni s-a dat conturul unui brad pe care trebuie sa-l coloram si decoram, iar joi trebe predat. ca un doctorat dom'le! Dani vrea sa lipeasca actibilde cu Spiderman pe el

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dbunny-ce tare e Dani

Eu ma impac f bine cu ele...am mai avut... de 1 an numai din asta folosesc...sunt italiene
pima data am primit de la cumnata din italia...in iasi le gasesc doar la 2 farmacii sensiblu...mosul stia de inainte ce vreau

Roxana-e greu tare cand vad ce e in tara asta imi vine sa vand tot si sa fug in lume

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Erika!

Va ofer o

Vineri am programat-o la control oftalmologic. Are sotul impresia ca nu vede la distanta... si deja mi s-a pus si mie piticul. Eu totusi sper sa fie ok. Insa are ochii rosii, de la curent cred.... Ca sambata dimineata au fost toate geamurile deschise.... iar ea nu a stat locului... s-a tot plimbat....

Dbunny, super tare Dani.

Roxana, imi pare rau...

Mosul i-a adus printre altele o enciclopedie pe DVD si au stat cuminti amandoi aseara si s-au uitat iar eu am umblat dupa ornamente de pom pentru bradutul de la gradi.... Si m-am imbolnavit... Vreau sa vina Mosul, sa vina vacanta.... sa vina sarbatorile.....
A primit si o carte si dulciuri.... dar am incercat fara ciocolata.... A fost foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

si

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Multumim mult pentru urari.
Lacramioara, Dodo eu bag 2 cafele
Lacramioara sper sa fie ok cu ochisorii.
Dbunny tare de tot Dani. da mancarea noastra e grea, multa carne, maioneza, da e tare buna

Maya voi?
roxana ai mai aflat ceva?
azi cand s-a trezit Erica era infundata. Mai e un pic pana la serbare, asa ca sper sa nu-mi faca probleme

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

La multi ani cu intarziere pt Erica, sa fie sanatoasa!
Dodo arata beton cafeaua aia, tocmai am baut si eu una, insa fara spuma si model.
Roxana curaj, poate se vor razgandi!
Dbunny tare replica lui Dani, Ana nu vrea sa creasca mare din alte motive, spune ca daca ea creste, eu imbatranesc si nu vrea sa mor. Nu pot sa-i scot asta din cap de cand cu mama. Si mereu ma intreaba "mami dar oricum peste mult mult timp se va intampla asta, nu?". Mi-e asa mila de ea si in acelasi timp sunt asa ingrijorata. Ma inspaimanta gandul sa nu am deja ceva, cancerul de colon e ereditar, se calculeaza la urmatoarea generatie cu 10 ani mai devreme decat la precedenta. Daca mama a murit la 55 ani, cancerul probabil il avea de cel putin 10 ani, nici nu vreau sa ma gandesc de la ce varsta ar putea aparea la mine. Asa ca dupa sarbatori ma inscriu intr-un program de screening, colonoscopie am inteles ca pot face la 6 luni dupa cezariana. E nasol ca e asimptomatic, nici nu ai cum sa-ti dai seama daca e ceva sau nu. Doamne ajuta sa nu am!
Bambo sunt f bune Clinians, la noi cam scumpe, eu nu am testat, dar asa am auzit. Am folosit pana acum de la amway, am fost multumita.
Am testat in schimb cremele Reference France, mi s-au parut magnifice. Era o baza de machiaj de m-a intinerit instant, dar si la alea preturile sunt pe masura.
Iulia nu strica controlul la ochisori, si eu o s-o duc pe Ana. Ank tu ai dus-o la Diaconu pana la urma?

Mergi la inceput

Maya am fost la Suslaneasca pana la urma, ca isi facuse mama programare si multi zic ca e buna. Are cabinetul peste drum de Optinova, da e cam ciudata.
Nu te mai gandi mereu la ce e mai rau.
Erica zicea mereu ca nu vrea sa creasca din multe motive, iar eu ziceam ca e ciudata din cauza asta, da se pare ca sunt si altii si ma bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Octavian!
La multi ani, Tudor!

Va ofer o , o felie de tort, , ,

Multumim pentru incurajari.

Mergi la inceput

La multi ani Lacramioara! Sa fi sanatoasa si fericita, sa ai parte de multe bucurii cu ai tai si alaturi de ai tai! Multumesc mult pentru tratatie.

Mergi la inceput