Humus

Humus | Autor: Mediajust

Link direct la acest mesaj

Doamnelor, dragelor, ajutor - ca sa nu dorm pe scara blocului in seara asta.

Am promis familiei humus pentru asta-seara. Evident, am uitat sa-l pun la inmuiat aseara - abia acum cateva ore am bagat nautul in apa.
Exista vreo metoda de optimizare a acestor proceduri preliminare? Daca nu-l tin in apa destul, mai fierbe el, dragutul?

Va rog, salvati-mi viata, n-o pot lasa pe maine ca i-am mai amanat de vreo doua ori - nu mai tine!

Va multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

cu un varf de lingurita de bicarbonat in apa in care il fierbi, ca la fasole...asta ca e caz de extrema urgenta..., da pica mai greu la stomac. eventual il bagi la oala sub presiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

CUmpara conserve de naut, nici nu se compara cu ala de-l fierbi si e ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Multumesc. Am rezolvat-o intr-un final - am fiert-o ceva mai mult si n-am mai cojit-o (cred ca asta-i scopul inia o pauzarii in apa rece).

Mergi la inceput