Linie de credit

Linie de credit | Autor: goldi

Link direct la acest mesaj

Am o linie de credit persoana juridica cu o dobanda f mare (18.5%) desi am un depozit colateral de garantare, la valoare. Nu stiu daca pot sa scriu si banca, asa ca ma abtin . Creditul este de 100.000 ron, il pot prelungi fara probleme la banca actuala insa caut ceva mai ieftinut .
As dori daca imi puteti da sugestii pentru banci mai "prietenoase", pe forum sau pe PM, pentru ca pe internet nu gasesc datele cele mai importante, adica dobanda si comisioanele iar la discutiile directe bineinteles ca imi cer o mie de acte, balante, cu cine mai am credite, in fine o serie de detalii pe care nu consider ca trebuie sa le insir la enspe mii de banci pentru ca la final sa obtin un raspuns care sa nu ma satisfaca. Inteleg ca dobanda poate varia in functie de client, dar din experienta atator ani de contact cu bancile, stiu ca variatia este totusi mica.
Societatea este pe profit, nu are restante la platile catre stat,are activitate de vreo 10 ani, nu are probleme majore decat altele generate de blocajul de pe piata generat de celebra criza .

In concluzie doresc macar sa imi fac o idee ce alte dobanzi se mai "poarta" in ultimul timp.

Daca am postat gresit, cer scuze dar nu gasesc alt loc mai potrivit .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Dobanda pentru lei e mare, in momentul de fata exista multe banci cu o medie a dobanzii pentru linii de credit de 10-12% (si mai mici). Acum depinde si de firma daca are sau nu activitate, ce fel de activitate, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Va rog sa scrieti fara nume de banci fara initiale sau orice alta informatie de acest gen. Daca doriti puteti utiliza PM in acest sens.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Tu poti face diferenta - voteaza-o pe Ioana - mar-2 - Fii tu un Mos Craciun! Multumesc!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Va rog pt sugestii sa imi dati PM .

Myckyyy, firma este solvabila, insa linia este mai veche, are 3 ani si de la bun inceput am avut o dobanda mare dar atunci am acceptat fortata de imprejurari, in ideea ca o lichidez dupa un an . Bineinteles ca nu s-a intamplat

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput