Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

crizele de panica nu imi sunt straine...da sunt singura am vb cu sotul la medic diseara la urgenta sa vina si mama de la brasov sa stea cu pitica!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

oricum sunt praf....psihic vb!
eu nu sunt facuta sa stau...si cica gata cu ski-ul, si ma simt la ski precum rata in apa sau pestele in apa.........ufffffffff

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!!!!!!

CRISPO LA MULTI MULTI ANI IUBITA!!!INCA O DATA ITI UREZ MULTA FERICIRE,IUBIRE SI SANATATE!!!!!

LA MULTE LUNITE SI DELFINASILOR SCUMPI TEODORA SI FILIP.PUPICI SI SANATATE MULTA!!!

Rody foarte frumos filmuletul,pana si mie mi-au dat lacrimile.E superb!!!!

Tina cum ti-ai dat seama ca nu se mai satura Raducu cu lapticul tau???Multi pupici si spor la facut papica

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

lasa, ANCA, nu mai plange , o sa gasesti alte placeri in loc de ski... linisteste-te, poate ca o sa treaca, mai ales daca zici ca ai mai trecut prin asa ceva... draga de tine

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

ma plang si eu...nu criza de panica ma sperie ci genunchiul.......
stiu ca sunt alti mai greu incercati...

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

http://magazin.clopotel.ro/catalog/40272085/lamaze-leu-jucarie-interactiva.html#galerie

noi avem leul asta si e nectarie e incantat de el...
azi m-a capait...de dimineata urla si nu sta linistit decat in brate...nu stiu ce are...la carusel nu e bun, in centrul de activitati sta 5 min, la centrul cu soarele tot atat, in scoica tot 5 min..ne-am ametit pe amandoi..maraie si caraie si nu a dormit decat 40 de min

fetelor care luati spirulina...de care luati...ma gandesc ca nu se satura acum cu mancarea mea de post. desi e ciudat ca eu am lapte dar el nu suge cat trebuie. deci...de care spirulina luati voi si cate pe zi? asta nu da pofta de mancare...eu tot 62 kg am...mananc prostii in ultima per si destul de mult. aseara am bagat vreo 3 felii de cozonac de post...uf...s-a cam dus Monti pe apa sambetei...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

larisa, spirulina de la hofigal, de 1000 mg, iau o pastila dimineata cu jumate de ora inainte de masa si una pe la 4,fara sa mananc jumate de ora .

daca ei asa tocmai ca slabesti, nu te ingrasi la cate prostii mananc eu, sunt convinsa ca spirulina si alaptatul ma ajut sa slabesc, cand termin cu astea, gata si cu prosteala la mancare

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Fetelor astazi la ora 8.30 se face un an de cand am vazut cele mai frumoase liniute din viata mea!!!!

Iar acum am o nazbatie de motan care face tumbe pe pat in timp ce mama-sa baga paine cu gem si sta pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!!!!!!
MULTA FERICIRE SI DE ACUM INAINTE ALATURI DE SOT, VLADUT SI...FRATIOR/SURIOARA!

am fost si noi de ne-am vaccinat..tot la categoria musculita, fata de alti delfinasi, 6,500 kg..66 cm, dar eu nu imi fac griji, e f bine bbelu meu.
N-a zis nimic bb cd l-a intepat tanti dr! super!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetelor astazi la ora 8.30 se face un an de cand am vazut cele mai frumoase liniute din viata mea!!!!

si noi!!! acum un an m-am trezit mai devreme dimineata si m-am inchis in baie cu testul in mana! n-a trecut nici un minut ca am inceput sa strig in baie, de s-a speriat tati de mine si-acuma, da, am trecut de 5 luni, stam in fundulet, ne jucam cu morcovelul...

_

Mergi la inceput

Am pus si poze noi in albumul comun.

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

si noi!!! acum un an m-am trezit mai devreme dimineata si m-am inchis in baie cu testul in mana! n-a trecut nici un minut ca am inceput sa strig in baie, de s-a speriat tati de mine si-acuma, da, am trecut de 5 luni, stam in fundulet, ne jucam cu morcovelul...

_

Ce frumosssssssssss

Mergi la inceput