Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro ... is ca o buha... (daca stiti ce e aia)... |

draga de tineuite, pana nu pleci iar cu treburi, sa vezi ce am lucrat eu in dimineata asta ptr tine... apropo, cand am terminat si m-am uitat sa vad ce a iesit, m-a luat pe mine plansul... dar de bucurie, ca suntem ce suntem si cum suntem fiecare

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ilinca79 spune:
Daca am aruncat "marul discordiei" cu laptele de vaca
, am cautat pe net niste articole referitoare la consumul de lapte de vaca in alaptare. Am citit o chestie pe care o stiam deja si pe care a zis-o si Denisa, si anume ca nu se recomanda o cantitate mai mare de 500 ml pe zi pentru ca produce colici bebelusului. Daca bb are si iritatii ale pielii (cum a fost cazul lui Victor) se recomanda intreruperea temporara a consumului.
Acuma dupa parerea mea (neavizata
) daca au trecut colicii si copilasii nu au alte semne alergice nu cred sa dauneze in vreun fel consumul de lapte al mamei
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
cum l-ai pus? fiert dar bucati intregi? eu ma gandeam sa il pun gata facut piure... Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
e mai usor pt tine sa-l faci piure acuma..pe urma trebuie scos, dezgehtat, mixat...asa, il mixezi acum, il bagi in pungute/recipiente si gata!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
citat din mesajul lui rodyka
![]() ![]() draga de tineuite, pana nu pleci iar cu treburi, sa vezi ce am lucrat eu in dimineata asta ptr tine... apropo, cand am terminat si m-am uitat sa vad ce a iesit, m-a luat pe mine plansul... dar de bucurie, ca suntem ce suntem si cum suntem fiecare ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
F frumos Rodi!

Si mie mi-au lacrimat ochii!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
paula_m spune:
Vai Rodyka, daca eu am fost impresionata de colajul pe care l-ai facut, imi dau seama cum va fi Cristina! Melodia ma omoara, tot timpul o ascult, am gasit-o si eu in cutiuta muzicala. Daca pe Raul nu-l impresioneaza, mie imi dau lacrimile aproape de fiecare data cand o ascult.
Tina,
. A inceput sa-i creasca parul si tot asa ii sta in toate directiile si acum e si diferite marimi, la cum l-am tuns cu foarfeca. Mai astept 1, 2 sapt sa-i bagam aparatul in cap, sa-l uniformizam si apoi il las iarasi sa creasca.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
ilinca79 spune:
citat din mesajul lui rodyka
![]() ![]() draga de tineuite, pana nu pleci iar cu treburi, sa vezi ce am lucrat eu in dimineata asta ptr tine... apropo, cand am terminat si m-am uitat sa vad ce a iesit, m-a luat pe mine plansul... dar de bucurie, ca suntem ce suntem si cum suntem fiecare ![]() _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
rodyka esti extraordinara, ce frumos montaj ai facut, mi-a venit si mie sa plang...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Rodi, prapadita mica... acum chiar ca ma smiorcai de-a binelea... iti multumesc din suflet, e un cadou minunat... cum ti-ai facut tu timp de mine... esti asa draguta... abia astept sa il arat invitatilor!!! Te pup de o mie de ori!!! 

desi va ziceam ca perioada asta incepand cu ziua mea e una mai trista, acum, cand vad cu ce drag va ganditi la mine, imi dau seama ca am niste prietene "virtuale" minunate, ca nu sunt deloc singura, chiar daca o parte a familiei nu o am alaturi... Va multumesc, fete scumpe!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
rodyka spune:
paula, e si melodia mea preferata de pe cutiuta, dar restul casei nu face caz, eu doar imi sterg lacrimile. e asa frumoasa si merge direct la sufletul oricarei mame...
si ma gandeam zilele trecute la cristina, cat ii e de greu cu Vlad, dar si cat e de frumos... cred ca i se potriveste de minune piesa!
uite www.youtube.com/watch?v=VFaV27iuyVE" target="_blank">aici link-ul de pe youtube
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria(26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Neata si de la noi mamaici
Cristina sa fi sanatoasa si fericita si sa ai armonie mereu!

Laptele de vaca, si mie mi s-a interzis la un moment dat de catre medic cand incercam sa o alaptez pe Letizia, am scos din alimentatie toate produsele lactate inclusiv untul, cand a avut probleme si nu digeta lapticul meu.
Un bebelus, ca si un copil sau un adult nu are voie sa faca sport jumatate de ora dupa ce a mancat, doar mersul pe jos in cazul adultilor si copiilor pentru ca digestia sa se produca corect. Nici piscina sau mai ales piscina, exista riscul sa vomite tot .
In rest suntem bine, am avut socrii o saptamana in vizita, acum ne pregatim sa mergem sa mancam cu tati in oras, am fost la viena sa fac niste cumparaturi pentru Letizia, si cam astea sunt noutatile noastre!
Am citit , ma bucur ca va gasesc bine

tina_80 spune:
Am recuperat tot si la fix s-a trezit si Raducu....dupa 1 ora si 20 min de somn. Azi e mai bine, nu mai e atat de marait!
...imi vine sa-l mananc de fericire!....e cumintel, se joaca in legea lui si scoate numai sunete de bucurie
Sa aveti o zi buna!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010