Mobil LG nu pot anula o setare

Mobil LG nu pot anula o setare | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

I-am cumparat fi-mii un LG GS290 cu touchscreen - o jucarioara tare draguta!

Are o setare de care nu stiu cumsa scap. Anunta ora exacta.

Adicatealea din ora in ora transmite urmatorul mesaj vocal: It's ten o'clock, it's nine o'clock si tot asa 24/24.

Azi-noapte m-a scos din sarite pentru ca, uitat pe birou in dormitor, m-a avertizat din ora in ora asupra trecerii timpului.
Fiind aburita de somn am visat toata noaptea ba ca il inchideam, ba ca il ascundeam sub perna ba ca il aruncam pe geam...

Eh, de dimineata nu fac altceva decat sa stau cu el in brate si sa caut acea nenonorocita de setare. Pesemne ori e ascunsa bine ori sunt eu mai grea de cap...

Imi si inchipui ora de scoala a fi-mii: intr-o liniste si asa precara duduia incepe sa anunte ora.

Am ghid de utilizare: degeaba

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hihi, viviana, cred ca cel mai simplu ar fi sa-l rogi pe unul dintre colegii fetei tale sa-i dea de cap...pustii astia se pricep de minune la noutatile in domeniu

sau, poti suna la reprezentanta LG, 031-228.35.42 - asistenta telefoane mobile

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daca esti clienti Orange suna la serviciul clienti. Au meniuri detaliate si te ajuta.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Corina, multumesc.
Am sunat de dimineata la LG si mi-au spus ca nu este o setare a telefonului si m-au indrumat catre operatorul Vodafone

Operatorul Vodafone a incercat sa ma ajute indrumandu-ma catre producatorul LG.

Mister total... Pesemne ca e o setare ce tine mai curand de zona crespusculara a telefoniei mobile.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

viviana, dar telefonul asa a avut setarea, de cand l-ai cumparat ?

in meniu, nu exista un sub-meniu denumit "organizator" sau ceva similar ? pe acolo ar trebui sa fie setarile de alarma/reminder.

daca-l dai pe mod silentios, tot se aude mesajul vocal ?

n-ai prin zona vreun magazin de accesorii, reparatii si cartele pentru telefoane mobile ? poate gasesti acolo pe cineva care se pricepe

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Corina, nu se aude pe silentios.

Am intrat in toate meniurile.
Fi-mea zice ca avea setarea asta de la inceput.

Magazine nu mai am in zona, dar probabil ca o sa ajung azi/maine pe la vreunul.

Da, stii, e mai haios sa rezolvi din fotoliu.

vivi

Mergi la inceput

vivi,

mai incearca o varianta : intra pe forumul acela, cu soft si pedia, la sectiunea "professional zone" - "terminale mobile" - "LG", exista un subiect dedicat acestui model de telefon, pune intrebarea acolo si poate reusesti sa rezolvi problema "din fotoliu", fara sa te mai deplasezi la magazin/reprezentanta.
succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am scos din functie un Lg destul de frumos doar pentru ca ma cuc-aia la ore fixe.Toata noapte cucu-cucu.Am incercat tot ce mi-a trecut prin minte si am reusit sa renunt la aparat,asa ca,de afli fa o pomana si anunta-ma.Momentan folosesc un Sagem de o seama cu fiu-meu, monocrom ,nici macar nu vibreaza insa nu cuc-aie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

stiu eu, dar sa culc copii ca nu ma lasa deloc! e din setarile telefonului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matilda33 spune:

so... neata in primul rand, o cafeluta inca nu mi-am facut dar sper sa nu scriu prostii:
- profil / normal / setari avansate / semnal din ora in ora: OFF

Si eu am aceasta setare (altfel nu ma bagam) dar se poate programa sa "cucu-ie" doar pana la ora 22:00 (de exp)

Al meu e gt505, dar basnuiesc ca meniu - prpfil e identic.
Bafta

Mergi la inceput

Matilda33

Tzucute-asde o mie de ori.

AM REUSIT!!!!

Si era asa simplu....

Acu' dau telefon la LG si Vodafone sa le spun si lor.

vivi

Mergi la inceput