Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
happy_uka spune:
Neataaa!
Io-s pe drum spre dvs.. Am plecat mai devreme decat planificasem, in fine...
Cu intalnirea, eu as zice maine prin afi? Poate nu e f aglomerat.. Daca va convine si voua un 5 jum-6.. Stam 2 ore si pupici!
Sau vineri, la babyexpo cine vrea, mergem sa cumperam pt micuta nepotica mea din burtica ..
nu prea am citit, sunt agitata, am avut o defectiune tehnica in cap... Sper ca acum sunt mai bine..
va pup, revin pe seara!! Sa faceti lista, si sa gasiti un lic fain pt toata lumea!!! Pup!
Ati auzit? Vine ....fug sa-l astept
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Da, cred ca ajung si eu pana la 5 jumate 6!
As vrea eu... asta e un mare vis al meu sa vin o data in Bucuresti sa stau cateva zile CU VOI
Anomis, Cristina multe multe imbratisari!
Diamar ce vrei sa spui cu mos craciun? Ce dezamagire? Cum adica? Sa nu-mi spui ca si tu crezi povestile alea ca nu exista ! Fii serioasa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
crocodana spune:
hello ladies,
uka, i'll be there...daca ramane afi sau plaza ca locatie maine.sa ajungeti cu bine!
aricelule ma topeste splendoarea ta!
mamideandrei ce atmosfera super la voi acolo! cred ca e super pentru andrei ca e si verisoara lui in preajma..
dia eu am vazut cort cu bile in real 110, dar nu stiu cate bile erau..e si pe lista mea (bine intrebarea e ce nu este pe lista mea?) eu am deja bilele de la piscina...monica tu spuneai ca al tau se strange usor..pot sa te intreb de unde l-ai luat?
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
mimika spune:
Buna seara si de la noi. Eu am vazut in real cort cu 100 de bile, cred ca 130 de lei era. Sau 150? Eu am luat o casuta colorata, fara bile, cu 50 de lei, sper sa le placa.
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
www.facebook.com/album.php?aid=199702&id=828628953&l=148be6c59d" target="_blank">poze cu noi
biaz29 spune:
Buna seara, mamici dragi!
Desi am primit intariri, sunt in continua agitatie si va scriu intr-o mica pauza de la cursuri.
Ce frumos ca va ganditi deja la cadouri de sarbatori! Eu inca n-am prins virusul si deja mi se pare ca suntem inecati in jucarii. Totusi, cred ca Busici va primi cadou in perioada urmatoare un joc de sah. Mosorel are acces la toate jucariile fratiorului lui iar cadoul lui preferat e mai totdeauna langa el asa ca nu stiu.
Despre Mos Craciun, Diamar, (sper sa nu starnesc polemici prea aspre) iti voi povesti pe scurt cum am facut noi, fara a avea pretentia ca e singura optiune valabila. Am incercat de mic sa-l ajutam pe Busici sa-si dezvolte gandirea critica si sa inteleaga diferenta dintre realitate si fictiune, sau basm, fara sa-i rapim bucuria de a asculta o poveste. Asa ca atunci cand a venit vorba de sarbatorile de iarna, i-am povestit si povestile despre Mos Craciun, explicandu-i ca mama si tata ii daruiesc daruri pentru ca il iubesc si ca povestea lui Mos Craciun este o inventie dragalasa care ii ajuta pe copiii sa fie veseli si sa invete despre generozitate si bunatate. In consecinta, nazdravanului inca ii plac desenele sau jocurile si povestile cu Mos Craciun dar stie bine cine il iubeste atat de mult incat sa depune efortul si banii pentru a-i cumpara darurile pe care si le doreste.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Buna seara, mamici dragi! Desi am primit intariri, sunt in continua agitatie si va scriu intr-o mica pauza de la cursuri. Ce frumos ca va ganditi deja la cadouri de sarbatori! Eu inca n-am prins virusul si deja mi se pare ca suntem inecati in jucarii. Totusi, cred ca Busici va primi cadou in perioada urmatoare un joc de sah. Mosorel are acces la toate jucariile fratiorului lui iar cadoul lui preferat e mai totdeauna langa el asa ca nu stiu. Despre Mos Craciun, Diamar, (sper sa nu starnesc polemici prea aspre) iti voi povesti pe scurt cum am facut noi, fara a avea pretentia ca e singura optiune variabila. Am incercat de mic sa-l ajutam pe Busici sa-si dezvolte gandirea critica si sa inteleaga diferenta dintre realitate si fictiune, sau basm, fara sa-i rapim bucuria de a asculta o poveste. Asa ca atunci cand a venit vorba de sarbatorile de iarna, i-am povestit si povestile despre Mos Craciun, explicandu-i ca mama si tata ii daruiesc daruri pentru ca il iubesc si ca povestea lui Mos Craciun este o inventie dragalasa care ii ajuta pe copiii sa fie veseli si sa invete despre generozitate si bunatate. In consecinta, nazdravanului inca ii plac desenele sau jocurile si povestile cu Mos Craciun dar stie bine cine il iubeste atat de mult incat sa depune efortul si banii pentru a-i cumpara darurile pe care si le doreste._ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Dragele mele, va salut!
va prezint www.google.fr/imgres?imgurl=http://www.atbargainshop.com/wp-content/uploads/2009/06/fisher-price-interactive-baby-grand-piano1.jpg&imgrefurl=http://www.atbargainshop.com/toys/fisher-price-interactive-baby-grand-piano/&h=280&w=280&sz=15&tbnid=2YHPskAPH6VImM:&tbnh=114&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3DFisher%2Bprice%2Bpiano&zoom=1&q=Fisher price piano&hl=fr&usg=pfRvqC44HDriMrQLCmrU7BpyNq0=&sa=X&ei=fjbtTIiBPaKShAfD4ezNDQ&ved=0CDIQ9QEwAg" target="_blank">jucaria care de aproape 12 zile se mentine in top! Ana este absolut innebunita dupa acest pian! (Cecilia, stiu ca tu te gandeai la un pian pentru Isa)
Cand se trezeste dimineata, cu ochii carpiti de somn si scutecul atarnand greu, primul gand este pianul! de-ati vedea-o ce scheme face...din alea cu un picior in fata, usor indoit din genunchi si miscari din cap ; mai si cat ne-am foit sa-l luam ...ca noi, parintii, tineam cu dintii de niste jucarii de lemn care acum zac triste in coltul camerei...
Pianul este super smecher, stie multe, "spune" notele muzicale, numara, canta diverse melodii...cititi mai multe despre el pe net..no, la Ana a prins!
PS: acum am vazut si eu cat costa smecheria...scump, domne, scump! noi l-am luat second (nu-i merg 2 taste/clape).
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
crocodana spune:
Dana ! Foarte tare pianul! Uite ceva ce nu era pe lista mea!
Mi-o si imaginez pe Ana alergand catre el! Cred ca e dulce foc foc!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
biaz29 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Dragele mele, va salut! va prezint www.google.fr/imgres?imgurl=http://www.atbargainshop.com/wp-content/uploads/2009/06/fisher-price-interactive-baby-grand-piano1.jpg&imgrefurl=http://www.atbargainshop.com/toys/fisher-price-interactive-baby-grand-piano/&h=280&w=280&sz=15&tbnid=2YHPskAPH6VImM:&tbnh=114&tbnw=114&prev=/images%3Fq%3DFisher%2Bprice%2Bpiano&zoom=1&q=Fisher price piano&hl=fr&usg=pfRvqC44HDriMrQLCmrU7BpyNq0=&sa=X&ei=fjbtTIiBPaKShAfD4ezNDQ&ved=0CDIQ9QEwAg" target="_blank">jucaria care de aproape 12 zile se mentine in top! Ana este absolut innebunita dupa acest pian! (Cecilia, stiu ca tu te gandeai la un pian pentru Isa) Cand se trezeste dimineata, cu ochii carpiti de somn si scutecul atarnand greu, primul gand este pianul! de-ati vedea-o ce scheme face...din alea cu un picior in fata, usor indoit din genunchi si miscari din cap ; mai si cat ne-am foit sa-l luam ...ca noi, parintii, tineam cu dintii de niste jucarii de lemn care acum zac triste in coltul camerei... Pianul este super smecher, stie multe, "spune" notele muzicale, numara, canta diverse melodii...cititi mai multe despre el pe net..no, la Ana a prins! PS: acum am vazut si eu cat costa smecheria...scump, domne, scump! noi l-am luat second (nu-i merg 2 taste/clape). mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Trebuie sa fie taaare scumpica Ana facand scheme la pian. Totusi nu te credem pana nu vedem POZEEEEEE!
Si Mosorel e innebunit dupa pianul (care e de fapt o orga Yamaha) lui Busici. Cand se aseaza si cel mare la exersat, numai ce aude un mic uragan venind din spate: "do-do-do" (cam asta e tot ce a retinut Mosorel din solfegiile lui Busici si a aplicat denumirea la pian, care acum se numeste DOdodo. ). Asa ca trebuie sa ne dam amandoi la o parte ca "maestrul" sa-si faca numarul. Si cand zici ca s-a plictisit si incepe iar Busici sa repete, cheful ii revine instantaneu teroristului sef. Asa ca o luam de la capat. Singura modalitate sa fie liniste e . Chiar si asa lasa din cand in cand sanul si mai trage un do-do-do. Ce sa-i faci, muzica poate chinui rau unele fiinte umane.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
vik-cj spune:
Buna seara fete dragi!
Cu ochii carpiuti de somn am intrat sa va salut...evident ca nu am citit decat ultima pagina...dar oricum eu va pe toate. Noi tot insomniace suntem... dar avem o maseluta iesita! Si pe vine a doua . Si in tot stresul asta m-au pocnit cei de la Universitate cu premiul pentru activitate publicistica din ultimul an asa ca miine cu cearcane si par valvoi trebuie sa ma duc sa fac frumos si sa imi iau premiul (o diploma evident).
Dana noi ne gandeam la pianul de la Chicoo dar deocamdata astept...tati de Isabela mi-a promis de Mos o excursie la Viena (8-11 dec) si voi vedea ce voi gasi la Toys'r'us. Dar cadoul nu e excursia in sine cat bilete la Opera din Viena (de doi ani imi promite asta!!!!).
Va pup si revin cu lectii facute si pagini recuperate!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
diamar78 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Si Mosorel e innebunit dupa pianul (care e de fapt o orga Yamaha) lui Busici. Cand se aseaza si cel mare la exersat, numai ce aude un mic uragan venind din spate: "do-do-do" (cam asta e tot ce a retinut Mosorel din solfegiile lui Busici si a aplicat denumirea la pian, care acum se numeste DOdodo. ). Asa ca trebuie sa ne dam amandoi la o parte ca "maestrul" sa-si faca numarul. Si cand zici ca s-a plictisit si incepe iar Busici sa repete, cheful ii revine instantaneu teroristului sef. Asa ca o luam de la capat. Singura modalitate sa fie liniste e . Chiar si asa lasa din cand in cand sanul si mai trage un do-do-do. Ce sa-i faci, muzica poate chinui rau unele fiinte umane. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ce-mi place cum povestesti. Busici ce spune de situatie ca ma gandesc eu ca nu e incantat ca-l deranjeaza?
Nu-mi dati si mie o reteta de rabdare? Simt ca nu mai fac fata la doi, David nici macar o pereche de sosete nu-l lasa pe sot sa-i dea, toate trebuie sa le faca mama si la astea se mai adauga si crizele de personalitate ale lui David.
Irina, am uitat sa spun ce-mi place de Andrei cum se intelege cu verisoara.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)