Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
vik-cj spune:
Luci...Doamne ajuta sa fiti spre bine!
Dana draga...no comment. Tara lui bula ca altfel nu pot spune. Pe mine nu ma afecteaza direct dar ma gandesc la mamicile care si-au facut niste planuri de a sta cu copilasii acasa. oricum ce ma revolta cel mai tare e ca da, inteleg ca tara nu are nevoie de doctori, de profesori, de intelectuali, de oameni care gandesc in general si nu dau votul oricui dar nu ma asteptam sa vad ca tara asta nu are nevoie de copii! Pai cine naiba o sa le plateasca pensiile alea grase lui Boc si alor lui???? Sau ei au deja pensia bine pusa la banca intr-un paradis fiscal?!?
Whatever...Mary ai semnatura noua! E cool! Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dana15 spune:
Mai, Cecilia, am un gol in stomac de nu-ti inchipui...mi-a trecut mie pe la ureche stirea asta, dar nu am bagat-o in seama; m-am gandit ca nu se aplica retroactiv, ci numai pt mamicile care intra acum in CIC...
Si stau si ma gandesc, ce sa fac? oare ce optiuni am? bag un concediu fara plata? cat pot face asta? offf, Doamne....sun saptamana viitoare la dsp...
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
crocodana spune:
hello ladies,
ma bucur tare ca mami de David simte ca puiul e un pic mai bine. Inseamna ca asa e!
Nela, Elle, Raluk voi ce vesti aveti dragelor?
Asa m-a impresionat atmosfera de ieri de pe forum, schimbul de mesaje intre mamicile de puiuti bolnavi pls ca se simtea ca toate ne gandim la ei....
Despre intalnire...fetele sunt cu adevarat EXTRAODINARE!adica si in realitate...dovleceii si mai si...si eu chiar am fost emotionata pentru ca ii vedeam prima oara in carne si oase si zau daca realizam cum a trecut timpul...si astept cu nerabdare sa mai creasca un pic sa socializeze mai mult intre ei ca si mamicile sa poate schimba doua vorbe...tot ce pot sa va spun e invadasera etajul si zumzaiau care incotro....asa sentiment minunat am avut...in plus mi-am adus aminte cum eram noi cu burtica mare si nu stiu ce mamica ne a aratat niste poze cu bebei de la alta odisee, se intalnisera....atunci mi-am zis Doamnne cand om ajuge si noi asa? si uite ca am ajuns!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
crocodana spune:
altfel vreau sa va dau un www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/collections/" target="_blank">un pont in special mamicilor innebunite dupa hainute....l-am aflat si eu azi tot de la o mamica, e o firma care aduce si vinde engross magazinelor din malluri insa daca faci comnada minim 500 ron le iei la super pret...adica cel afisat pe net..sunt numai hainute de firma:,Baby Grand,Baby Q,Cradle Toys,Absorba,V-Baby,Gymboree,Vitamins,Old Navy,Ice-Bebe,Kids Corner,Sesame Street,Laura Ashley,First Moments,Kidlooks,Carter's si sunt super...adica mie mi-au placut...am facut o comanda prin prietena mea care s-a dus sa le ridice si abia astept sa vad cum sunt..oricum au rochite Laura Ashley criminale si multe altele....
daca va plac si sunteti interesate ne putem si combina sa iasa suma! va tin la curent cum ajung la mine!
in alta ordine de idei trebuie sa merg la dentist si mi-e o teama de mor ca stiu deja ca o sa ma doare..pandesc durerea..o sa fac anestezie dar am ajuns sa mi fie frica si de asta.
mely, vik ce bucurie la voi ca a nins! astept si eu cu nerabdare zapada, avem mijloc de deplasare..cred ca puiutii au fost tare incantati!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
happy_uka spune:
something beautiful Ati auzit?
Vine
....fug sa-l astept
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
vik-cj spune:
Pooooooozzzeeeeee! Uka hai sa te !
Ma duc sa le "savurez"!!!! Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun