Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
NelaM spune:
Raluka, te rog sa imi zici ce mai face si Alexutul. Stiu ca si voi sunteti raciti si am vazut ca nici pe blog nu ai mai scris. Sper ca sunteti bine.
N-am vazut pozele cu Andrei, Irina, daca te rog, imi dai si mie un link cu ele? Multumesc frumos!
Uka, te pupescu! Ma bucur din suflet sa sunteti in excursie si mai iesiti din cotidian. Conteaza si pentru Carini! Abia astept pozicile!
Anomis si Crocomom, un mesaj special pentru dvs: sunteti prea tari, din tpate punctele de vedere. Sincer!
Simona, pentru copii mai slabuti n-ai vazut o bicicleta, ceva, trotineta, masinuta? Am pus-o pe Ana in una de la toysrus si cadea mititica din ea, asa era de mica si de slaba... Sau sa ma uit de una cu cureluse?
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dana15 spune:
nu, este mult 24 de ore (dozele se reiau totusi la 6/8/12 ore); antibioticul incepe sa actioneze dupa 2-3 ore...este drept ca pentru efectul maxim este nevoie de mai mult timp.
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
suede spune:
Nela si eu ma bucur sa te vad!
In primele doua zile abia manca orez cu morcov si lapte fara lactoza (ca pe tzitzi am pus-o in cui in sfarsit),ca nu avea pofta de mancare deloc.Oricum,orezul a fost baza.
In a treia zi i-am introdus carnea fiarta separat si inca o radacinoasa (pastarnac sau patrunjel radacina-ce ai)si asa am mers trei zile.Apoi am introdus si ce-a de-a treia radacinoasa si dupa 10 zile am fiert iar carnea cu cele de mai sus.
Apoi,am introdus incet si laptele cu lactoza (30 ml in amestec cu cel fara lactoza in prima zi,seara 60 ml,a doua zi dimineata 90 ml-cresteam cu 30 ml dimineata si seara,pana am ajuns la doza normala).
Intrucat el tot nu vrea sa bea laptele,eu il amestec cu cereale,gris,paste etc.
Acum am reintrodus tot ce manca inainte,dar atentie,in fiecare zi ceva nou,ca sa nu-i faca rau prea multe noutati (ca la diversificare).
O adevarata bataie de cap,dar acum suntem bine,ceea ce uram tuturor dovleceilor bolnaviori!
Never say never!
vik-cj spune:
Dana...gand la gand...asa stiu si eu ca picul maxim de absorbtie este la 2,5-3 h la amoxicilina...asa ca Luci draga trebuie sa il tina un pic mai mult in stomacel ca sa aiba efect! Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun
NelaM spune:
Va las, dragelor, ma duc sa fac ceva constructiv.. nu stiu, sa ma culc, sa fac ceva. Ana e cu mama.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca o am pe mama la noi!
Revin spre seara, sper!
Nela si
![](copilas.gif)
![](advocat.gif)
Dana15 spune:
Nela, draga mea, ma gandesc mereu la voi si ma rog sincer sa va fie mai bine...sa se faca Anuca bine..
asa este! Love is energy...
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
suede spune:
Daca vorbim de amoxicilina injectabil,care se face la 6 ore...
La noi Ceclorul se ia la 12 ore,oral si doctora ne-a zis ca isi face efectul abia dupa 24 ore,ca incepe sa lucreze mai repede,dar ajunge sa-si faca efectul dorit abia dupa o zi...Asta ma dispera pe mine,ca dura atat de mult si eu doream rezultate imediat...
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 nu, este mult 24 de ore (dozele se reiau totusi la 6/8/12 ore); antibioticul incepe sa actioneze dupa 2-3 ore...este drept ca pentru efectul maxim este nevoie de mai mult timp. mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Never say never!
NelaM spune:
Multumesc frumos, Laura!
Da, acelasi sentiment il am si eu dupa un episod vomitacios al Anei... si asa nu eram noi diversificati, insa dupa aia trebuie sa o luam iarasi really slow.
Noi o luna am tinut-o numai pe iaurt. Luna in care eu am fost singura cu Ana, luna de concediu. A fost Ana super bine, grasuta si alte cele... acuma parca nu isi mai revine odata!
Oricum, un lucru e sigur: ne trebuie rabdare, multa, multa rabdare!
Pupam frumosul. Pozici ma gandesc ca nu ati mai facut.. stiu ca atunci cand nu e Ana bine nu-mi arde de nimic. Va astept cu poze noi, cand iti faci vreme.
Te pup!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Nela, draga mea, ma gandesc mereu la voi si ma rog sincer sa va fie mai bine...sa se faca Anuca bine.. asa este! Love is energy... ![]() ![]() ![]() mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
![](ilovey.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Nela si
![](copilas.gif)
![](advocat.gif)
aricelul spune:
Salutare,
off asa cum am mai zis nu-mi place deloc perioada asta cu raceli, sa DD sa treaca repede si toti dovleceii sa fie sanatosi si cu zambetul pe buze !!!
Luto nu stiu ce sfat sa-ti dau pt ca nu ma pricep, dar pot sa-ti transmit multe imbratisari si ganduri bune ca David sa-si revina foarte repede. Multa sanatate !
Elle multa sanatate si micutelor tale. Suntem alaturi de voi.
Nela sa fie bine Anuscka si sa-i revina pofta de mancare.
_ Hi hi
Vine Craciunul !!!