sa-i dau sau nu supliment?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Didi, da...a inceput acum sa aiba si aceste simptome, plus plans noaptea si trezit din ora in ora. Joi mergem la un control si vedem ce zice medicul, insa de data aceasta la un alt medic..ca al nostru nu este prea bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ma scuzati, dar nu pot sa nu critic medicul care ti-a recomandat sa ii dai supliment bebelusului tau din moment ce acesta are la 4 luni 7.400 grame! Cum DOAMNE IARTA_MA n-a luat suficient in greutate? doctorul ala a avut copii? a mai vazut copii? cat trebuia sa aibe copilul asta? 10 kile? sau cat?

Angie, si eu te sustin sa continui DOAR cu alaptarea naturala, de la sanul tau, ca faci foarte bine! Si ai grija la diversificare ce sfaturi iti mai da doctorul daca tot la asta vei merge.

Din propriul nostru grafic de crestere iti spun ca Adeluta avea 7 kg. la 7 luni! (s-a nascut cu 3.270 gr. si 51 cm) si la 1 an avea 9-10 kilograme. Pe la 2 ani avea 12 kilograme. Acum la 3 ani jumatate are 14,5 kilograme. Asa cum se si stie, in jur de 6 luni trebuie sa aibe dublul greutatii de la nastere si la 1 an triplul greutatii de la nastere. Mai departe nu mai stiu care e "regula" dar eu ti-am zis cum suntem noi. Voi deja ati atins dublul de la nastere si inca n-aveti 6 luni, deci nu-ti fa probleme nici ca e prea putin, nici ca e prea mult! Felicitari ca alaptezi exclusiv! TINE-O TOT ASA! asta in primul rand!

Apoi, vis-a-vis de problema cu scaunele mai moi din ultima perioada, nu stiu ce sa te sfatuiesc decat poate sa mai urmaresti putin si daca ti se pare ca totusi e ceva in neregula cu asta, mergi la medic, dar la un altul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Kalrigutza, eu m-am opus suplimetului din momentul in care mi-a zis medicul. Ce-i drept eu nu am incredere in el, desi culmea, e pediatru..insa e unul prost. Asa cum i-am zis si lui Didi, joi mergem la alt medic, pentru ca nici dupa smecta, ceai de menta si mucilagiu de orez, scaunele lui nu-s bune. El a mai avut cam pe la 3 luni aceeasi problema si atunci i-am facut analize care au iesit bine.
Sper totusi si de aceasta data sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_helena spune:

Supliment in nici un caz!!! Copilul a luat bine in greutate si laptele de mama este cel mai bun. De scaune ce sa zic... e adevarat ca la copiii alaptati la san se mai intampla sa fie spumoase si moi. Revizuieste un pic si alimentatia ta. Poate ca te ajuta. Oricum 4 scaune n e chiar grav. Fiul meu si acum la 18 luni are si 3 scaune pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Angie, fetele mele au avut scaun apos si de toate culorile, neori si cu putin mucus prin el, insa au fost ok, pentru mine indicatorul principal era starea lor. De multe ori bebelusii fac si pipi si caca si atunci ese firesc sa se inmoaie caca. Daca el este vioi, atunci ma indoiesc ca este bolnav. Insa, intr-adevar, nu strica ceva analize, o coprocultura poate...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 26+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput