Prietene la bine si la greu - 79
Raspunsuri - Pagina 9
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_san Buna seara, fete dragi! Si acum sa zic si eu ceva la capitolul pam-pam. 400 gr la o masa nu mi se pare mult la un copil activ. Ma indoiesc ca la varsta asta copiii mananca aiurea si ca nu cer in functie de nevoile lor de crestere (aka pusee). Dar, asa cum spuneam, este parerea mea Sa zicem si noi meniul de azi: mar+banana+mandarina spanac cu galbenus, unt si lapte iaurt cu cereale Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009) |
mai, nici mie nu mi se pare mult cantitatea! copilul mananca cat vrea, nu-l indop, daca el consuma mult, de ce sa-l restrictionez la mancare? si apoi, cum e Dragos al meu categoria fulg, chiar ar fi culmea sa-l opresc din mancat cand am ajuns la un anumit gramaj...
cum ii dai mandarina? blenduita?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
monis5 spune:
citat din mesajul lui lili_a Mop d-ala cu talpica cred ca am eu, e misto |
si cum il storci? (te intreb ca ma intereseaza nu ca sa te fac utila )
Unde pleaca Lila?
Clar a fost vina bunicii, cu mine a mancat si a dormit si n-a plans . In plus imi vine sa vomit de la cat NU aud + alte tampenii (de genul "numai prostioare faci" si alte asemenea). Parca pe timpuri parintii erau mai restrictivi si bunicii permisivi. S-a intors nene totul cu susu'n jos .
Pupam Liloasa mancatoare de chestii curgatoare
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
ariadna33 spune:
citat din mesajul lui dana n. Lumi, stiu ca am dreptate Eu am mai patit-o si cu mouse-ul(si era din ala cu bluetooth )...era disperat dupa el. L-a prins de cateva ori in maini si pana la urma a reusit sa mi-l strice. Dupa, i l-am dat sa se joace cu el...crezi ca il mai intereseza...nuuuuu, tot pe cel pe care il folosesc acum il vrea. si sa vezi nervi pe el: dai, dai, dai, dai, dai, dai...sa ii dau lui. ------------------------ www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2 Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
daaaa, am observat si eu la ai mei ce nervisori au cand le iau ceva din mana! Emi se tavaleste pe jos mai nou! sau daca a furat ceva, un mobil a prins experienta cu frate-sau care vine ca un vulturas sa i-l ia, si daca vrei sa i-l iei din mana, se intoarce fulgerator!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
ariadna33 spune:
Lumi, pai atunci cand e dragostea mare, atunci e palpitant! vad ca la voi focul e aprins si arde in valvataie!
ariadna33 spune:
fetelor imi cer mii de scuze ca nu pot sa fac placinta, dar unora dintre voi v-am raspuns deja in gand si sper prin telepatie sa ajunga gandurile mele bune la voi
Lumi_Richard spune:
Am uitat sa intreb(pe net nu am cautat inca)
Daca isi freaca(scarpina) nasucul foarte mult,e posibil sa aiba viermisori?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
ariadna33 spune:
da' viermisorii astia nu ii fac mai tarziu, cand intra in colectivitate? zic si io... help, cine stie? ca si ai mei se freaca la nas!
Lumi_Richard spune:
Ariadna,a mea tipa si isi baga mana in gura,si "se musca"...nu stiu sa descriu cum face. E foarte amuzant,deocamdata....
Arde flacara,arde
O sa duc maine o proba de scaun la laborator,si iti spun si tie. Sper sa nu fie nimic.
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
monis5 spune:
Smara merci si multa sanatate lui Timi-soricelul-de-biblioteca . Eu abia astept sa aiba si Iulian rabdare sa-i citesc!
Angi merci si tie . www.bestreclama ilegala - avertizare/p-5755-carucior-sport-liteway.aspx" target="_blank">asta sa fie oare cel de care zici?
Ionela da, macar un mop-master ceva
citat din mesajul lui dana n. Legat de olita...sunt singura care nu si-a pus inca copilul la olita? David face cate putin si des...nici nu stiu cand ar trebui sa il pun. Atunci cand observ ca vrea sa faca ceva mi se pare prea tarziu sa mai fac ceva. ------------------------ www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2 Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
eu am incercat de vreo... 5 ori , dar nu sta si nu am chef sa i-o fac antipatica . Plus ca face kk in timpul mesei, de zici ca-i dau cafea sau alt laxativ (in 90 % dintre mese). So... eu mai astept.
Licurici am mai cosleep-uit in cateva randuri, cate cateva nopti. In seara asta e in patutul lui, sa vedem ce va urma. Eu ma dau dupa el.
Bafta cu sau fara, sa fie cum vreti voi .
Lumi acu pe tine cata lume te invidiaza pt flacara voastra....
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
coquelicot spune:
Buna dimineatza,
Muulta va doresc si scuzati ora indecenta (5.30- ora reala)
Mai, eu tot zic ca raspund puctual, sa mai sar cu o info ceva, cu un gand bun, cu o atentie, o maslina, apoi se tot aduna si reusesc prin a arunca cate un mesaj in creierii dimi-noptii. Sunteti in gandul meu si deseori culeg cuvinte pentru mesaje cand plimb copilul care doarme sau cand nu pot sa dorm cum .Pup piticii bolnaviori si rog pe aceasta cale ca TOATE mamele din butoaie, din umbre sau penumbre sa iasa la iveala ca sa le sorcovesc, asa, in avans.
EU nu prea am nimic a va spune, nimic intelept, constructiv, inaltator.
Doar ca am vazut io azi pe un panou Nestle la policlinica: copilul intre 1 an si 2 ani (zic ca in primele luni ale primului an, totusi) are capacitatea stomacului de 250 de ml. Bine, noi facem parte din categoria aia neprietenoasa cu mancarea, sustin stomacul mic, ma-ntelegeti.
Daca si Nestle, care declara ca un copil in prima saptamana are un stomac de 50 ml (stiam ca in primele zile are o capacitate de 5-7 ml, asa ca acele picaturi de colostru ii sunt de ajuns), zice de cantitatea asta, am demontat toate ingrijorarile familiei care imi dadea exemplu cum mancam noi 250 pe la 6-8 luni. Parerea mea, pam pam, este ca eram supraalimentati si normal ca stomacul se mareste fortat.
Al meu Capisonel mananca seara mult: chiar daca ii dau dimineata iaurt cu cereale, nu vrea, pentru ca toata noaptea suge, normal.
Insa aseara a bagat: vreo 75 ml cereale cu apa, 3 sferturi de borcanel de iaurt, niste paine de la taica-su si cateva lingurite din piureul de la pranz cu legume.
Eu declar ca e multumitor, mai ales ca nu se intampla mereu asa, Capisonel este cam moody, trebuie sa ne amuzam la masa, sa ne hlizim, sa ii arat toooate ustensilele din bucatarie si sa inventez noi ustensile mereu.... Are la inceputul mesei o stare nihilista- nu vrea nimic, da din cap a nu, asa ca la inceput lucram la dispozitie.
Ieri i-am facut un fel de ciorba a al grec, cu smantana si bors, delicioasa, s-a uitat la mine si la lingura chioras, ii mai dau o sansa ciorbei si azi. Asa ca intelegeti de ce am fost fericita ca am citit ce-a zis Nestle.
Intrebare: de unde procurati carnea de vita? Din ce stiu eu , pe piata gasim cel mai des carne de vitel, care e foarte hormonat, si nu era recomandat(hormonat ca e puber vitelul, nu stiu dac ahormonat ca asa-s crescuti ). Probabil ca acum nu se mai aplica regula asta, ca-s maricei.
Eu i-am dat o singura data carne de vita, as vrea sa trec pe carne de vita, nu stiu o sursa buna, insa.
Stiti cumva daca pot gasi pe undeva ceva surse bio?
AM citit chestii interesante si as fi vrut sa spun doo vorbe dar am uitat:Tinei, Lilei, lui Monis, Ancutzei, Many, Angi, Magda,Rmona, Ancutza, Lumi, Smara, Raluci, Stephy, Di, Floricik, Simina, Strumphy, Ionela, Lyl,Licuirix, Ava, Gabitza, Dankutza, Dana, Laura, Alinush, Alinus(acu'sper sa nu gafez ca enumerarea de mai sus se dorea a cuprinde toate fetele scriitoare din ultimele capitole )
Licurix,, am uitat sa zic, eu nu prea ma omor dupa chestiile crosetate, mie imi plac mult decoratiunile si brosele alea pufoase din fetru, DAAAR, dupa ce am vazut www.etsy.com/shop/skymagenta?section_id=6295992" target="_blank">astea, reconsider problema. Vreau si io ceva globuletze, coronite si ma gandesc sa-ti trimit un link pt o brosa.
Vaaa puup, am inceput sa ma uit la Mad men, ma duc sa vad ce mai face Don.
Soorcooova, veeeesela.
Aaaa, Despre mos: EU tot incerc cu Capisonel sa ne jucam si noi costructiv, ca sa creasca IQ-ul. Asadar, ma gandesc la jucarii de imbinat, labirinturi, puzzle. Este prea curand, cred. Matei tot masinute sau alte jucarii dinamice prefera. Rareori are intentia de a baga fome sau de a arunca inapoi mingea sau sa trimit masina inapoi. N-are rabdare. Si sta sa ii aratam diverse din carti, insa da paginile nervos si rapid daca zabovim prea mult pe o pagina.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)