Prietene la bine si la greu - 79

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Lumi, stai linistita ca pe masura ce Annabelle va interactiona din ce in ce mai mult cu copii si va creste, se va schimba. Este normal acum sa reactioneze asa, a fost ceva instinctiv, s-a trezit deodata cu 2 intrusi si nu era obisnuita cu asta. Nu-ti face griji

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

azi am facut si eu www.facebook.com/pages/ORLY-Romania/138958249459306?ref=ts&v=wall" target="_blank">pozici noi la bubulaci

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!!!
Andra s-a trezit plangand ... mai bine zis a inceput sa planga inca din somn si cum n-am linistit-o cu apa ne-am plimbat prin casa... cred ca urmeaza inca un dinte. Finally Andra a adormit dar mie mi-a sarit somnul si dak tot sunt treaza am facut un ibrec mare mare de sa ajunga la toata lumea.
Lumi ce rau imi pare ca n-am stiut ca va gasim la Moldova ca azi ne-am plimbat doar ca sane plimbam.. fara directie si fara scop
Ancutza eu ma tot uit la Andra in gura in partea de sus ca acolo a iesit al 5 lea dinte si cred ca acolo o sa iasa si al 6 lea dar la masele nu mi-a trecut prin cap sa ma uit. Ziceam ca e devreme sper sa nu am maine vreo surpriza
M-as uita pe poze ca n-am mai facut-o de ceva vreme dar de pe tel e aiurea tare. Las asta pe mai tarziu. Mai stau cuminte in pat sa mai doarma Andra si cine stie poate mai adorm si eu un pic.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata tuturor

am citit tot ,sunt la zi,dar zau ca nu apuc sa zic si eu 2 vorbe

sambata ii serbam in avans pe mucosi si am cam fost plecata dupa cumparaturi,comanda tort,cadouri,etc

acum scriu cu dragos in brate...se aude si eva

sigur intru mai tarziu

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata..sunt cheauna iar, treziri in urlete, maraieli si incordeli fara numarO iau razna cat de curand. Aseara a refuzat iar tatzi, deci clar mergem spre intarcare..Pe de o parte sunt ft usurata ca ea refuza si nu i-am refuzat eu alintul la tatzi , pe de alta parte e clar ca tre sa vad cum o pacalesc sa bea laptic si de care..
va pupez , fugim la vaccin

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata!

sunt nerecuperata, m-a traznit si pe mine lipsa de chef de nimic si implicit si de forum. tot analizez daca sa merg sau nu cu frichinitu la munte de pe 1 dec cateva zile.

plusez ua de la Strumfy si Gabitza si ma retrag la ale mele.

pupaciuni fara exceptiuni!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

NeataRevin dupa ce culc grasu. Dar intreb repede : IOR,anybody?? Pe la 12.30...13.00 ??Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata,

Ai mei sunt treji de la 6.10...asta e ora noastra de trezire in fiecare dimineata...si nu e chip sa-i adorm la loc, daca e unul treaz, repede se trezeste si celalalt. Am trecut bine de vaccin-uri, fara agitatie, fara febra. Cica de la priorix peste 5-7 zile apar reactiile... sper sa nu fie cazul.

Legat de interdictii, Smara si Monis au explicat f bine, cel mai bine e sa inlaturam pericolele si lucrurile de care nu vrem sa se atinga, astfel evitam NU-urile inutile. La prize putem pune protectii sau incercam sa le "ascundem" daca se poate. In dulapuri eu am pus sus tot ce nu avea voie, in rest l-am lasat sa exploreze in voie. Cand era Riana mica, majoritatea prietenilor imi spuneau ca o prea las sa faca ce vrea si ca ei nu ar accepta asemenea deranj. Iar eu le explicam ca nu vreau sa-i ingradesc libertatea si cum ar fi corect sa o las sa joace doar cu jucariile sa o tin inchisa doar intr-o camera?!.

Lili merci de raspuns si ... solidaritate. Cu condusul nu am probleme, problema e ca avem doar o masina pe care ne batem amandoi. Si cum sotzul e plecat in alte interese decat cele ale distractiei, evident castiga.

Lumi multumesc pentru incurajare. Bine ca nu are viermisori pisicoasa. Legat de isterii, cred ca apar cel mai mult atunci cand sunt obositi sau le este foame. Nici nu stiu cum e mai bine sa tratezi astfel de iesiri, la unii e mai bine sa-i iei in brate sa le spui ca le intelegi frustrarea, la altii functioneaza mai bine cu ignoranta.

Diana spor la impachetat. Ca specializare ti-ar place?

Krelia noi am trecut pe Nestle 1+ de la 11 luni. Ma enerva consistenta Nan 3. Vizita la oftalmolog intr-adevar asa cum zicea si Floricika se face dupa 2 ani, ma refer la controlul de rutina, doar daca nu suspectezi ceva probleme. La dintzolog nu stiu...noi avem o prietena care e medic stomatolog, avem parte de "control in permanenta"

Dankutza ma bucur pentru progresele lui Pinki.. Iti tin pumnii vineri

Ancutza exact la fel am descoperit si eu maselutele lui Dragos, printr-o joaca. Atunci mi-am explicat toata agitatia din ultimele zile. So fetele, luati la gadilit copiii

Mesajul l-am inceput de la ora 7.
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Buna seara mamici,

Intru si eu pe fuga cu o mare rugaminte,sa-mi dati dc va anmintiti site-ul unde ati comandat cana pt babycook. Am ratat atunci momentul si acum e musai sa o schimb.

Scuzeca nu mai apuc sa zic nimic,dar va pup.

http://www. 13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home scoate spatiul.
si ai si PM

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Buna dimineata!
LumiR dintre cate stiu eu analiza la kk se repeta de 3 ori. Prietena mea a facut acum recent copro fetei si nu a iesit la prima, dar la a 2 a proba au aparut rare chisturi giardia.

Laurairina si la mine refuz tzatzi la nani de 2 nopti, iar dimineata un pic de sete, cred ca si noi ne indreptam spre independenta..... Eu ii dau si LP de multa vreme

Mergi la inceput