Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (167)
Raspunsuri - Pagina 10
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micki_mica Moooaaaama! Ce spor aveti! Se vede ca e vreme nashpa! Sa recapitulez si eu din capitoul anterior... Ayanna, nasa lui Kiti tocmai incheiase sapt 37 de sarcina. Din cauza unor probleme de tensiune erau in dubui daca duce pana pe 2 dec, cand era programata cezariana. De pare ca pitica s-a decis. Am inteles ca la ora 10 avea colul moale. Asta ma face sa inteleg ca noaptea incepuse travaliul si pana la 12 cand a nascut incepuse sa se dilate. Nu se punea problema de nastere naturala, ca se pare ca si la asta au fost mici probleme de tensiune. Dar acum sunt amandoua bine. Maine le externeaza. Cat despre operatie...ar fi bine sa ma vezi si nemachiata si sa te decizi dupa aceea. Tomaca am vazut baiat mumos foc si camera draguta mai-mai, dar palmier nu ![]() Cris.d ![]() ![]() ![]() Andre_lina iupiii!!! VB! Patriot! Kiti de |
Cuuuum, n-ai vazut palmierul??? Ia mai uita-te odata...
Lasa vrajeala cu machiajul...sunteti pe aici cateva fete care puteti defila pe podium si sigur ati fi aplaudate la scena deschisa, ca Diana, artista lui Rox_y...
Ma bucur ca nasica si puiul ei sunt bine.
Si nasica Dariei, si a mea de fapt ca tot ea ne-a cununat, e insarcinata in 5 luni...si am si eu emotii mari pentru ea. E la al treilea copil, dar spune ca ii este frica si ca n-a fost asa speriata la primele sarcini cum este acum. Probabil e din cauza hormonilor, dar am mult de furca cu ea s-o linistesc...
danyelana spune:
| citat din mesajul lui micki_mica Moooaaaama! Ce spor aveti! Se vede ca e vreme nashpa! Sa recapitulez si eu din capitoul anterior... Ayanna, nasa lui Kiti tocmai incheiase sapt 37 de sarcina. Din cauza unor probleme de tensiune erau in dubui daca duce pana pe 2 dec, cand era programata cezariana. De pare ca pitica s-a decis. Am inteles ca la ora 10 avea colul moale. Asta ma face sa inteleg ca noaptea incepuse travaliul si pana la 12 cand a nascut incepuse sa se dilate. Nu se punea problema de nastere naturala, ca se pare ca si la asta au fost mici probleme de tensiune. Dar acum sunt amandoua bine. Maine le externeaza. Cat despre operatie...ar fi bine sa ma vezi si nemachiata si sa te decizi dupa aceea. Tomaca am vazut baiat mumos foc si camera draguta mai-mai, dar palmier nu ![]() Cris.d ![]() ![]() ![]() Andre_lina iupiii!!! VB! Patriot! Kiti de |
Felicitari pt Marina, nasica mica si mamicii pt nasterea usoara

Si noi tot asa adormim, cu prietena noastra tzitzi si apoi in patut.
Rabdacol pt toata lumea
sa fie sa se gaseasca 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
miremia spune:
Bnauiesc ca nu mai exista vreun pufulete neadormit.

Nu stiu cum face puiuta asta a mea de ramane treaza pana la ora 12. Cand se culca la 10 cand la 12 jumate.
Acum face spectacol in patut... pt mami.![]()
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
...tot din cap anterior...
La multe lunite Yanis de Al3csa
Patriot wow, ce mare s-a facut! Voinicel, bag de seama!
Lyllika, Luca s-a nascut pe 14.12.2010! Wow ce precoce!
Miremia , Mara este de belea cu mutritzele ei!
M-am amuzat teribil 
Kiti
de
Miki
danyelana spune:
| citat din mesajul lui miremia Bnauiesc ca nu mai exista vreun pufulete neadormit. ![]() ![]() Nu stiu cum face puiuta asta a mea de ramane treaza pana la ora 12. Cand se culca la 10 cand la 12 jumate. ![]() Acum face spectacol in patut... pt mami. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa aplaudam artista?
Sau sa
pt mami ?

delfinitei.Arthur doarme de la 21 si sper sa il mai tina putin pana la prima trezire.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
carmita_baby spune:
In primul rand:
La multi ani Blue Flower!!!
La multe lunite Yannis! Si acum sa-mi incep cuvantarea:
Salutare natiune, stiu ca sunt codasa raaaaaaaaaaaau de tot si va rog sa ma iertati!!! In momentul de fata sunt mama singura si e destul de solicitant sa trebuiasca sa fac totul singura. au fost ai mei aici o saptamana, timp in care am putut sa mai trag un pic pe dreapta in timpul orarului ei de somnic (ca atunci tre sa ii pregatesc papica si nu prea mai apuc sa dorm) si am iesit cu fetele la un karaoke, nu pentru a canta, ci pentru a ma destrabala pe ringul de dans.. Insa nici pe asta nu am facut-o pentru ca desi ii dadusem lapte cu cereale inainte sa plec de acasa si o pusesem la nani, a dormit doar o jumatate de ora, dupa care s-a trezit si s-a pus pe plans :-( a adormit la tata in brate, eu m-am calmat crezand ca doarme, insa m-am inselat, doar o ora a tinut vrajeala, dupa care s-a trezit si a plaaaaaaaaaaaaaaaaaaaans pana am ajuns acasa la 4 dimineata, o voia pe mami. Cum am ajuns acasa s-a pus motata pe un ras, da'de ala cu gura la urechi :-) Rasu' plansu'!
Bilantul nostru la 8 lunite aproximativ: 8300gr, 72,5cm, 45 diametrul capsorului, 2 dintisori in dotare! Pe astia ii avem de la 7 lunite jumate. Ne taram cu drag si spor, pe zi ce trece prinde mai mult elan, curaj, cat despre vitezaaaaaa mama, mama. A inceput sa deschida sertarele, sa-mi pape cizmele
Am vazut poze frumoase de pufuleti, care mai de care mai poznas si mai dulce
Acum trebuie sa fug la nani, pentru ca Lorena in ultimul timp doarme foarte prost, de exemplu ieri m-a trezit la fiecare ora aproape. Nu stiu care e problema cea mai mare: nasucul infundat sau dintisorii care stau sa iasa... In orice caz cert e ca am nevoie de muuuuuuuuuuuuult somn.
Imi sunteti tare dragi si imi pare rau ca nu sunt mai activa. daca nu va suparati pe mine ca nu voi citi tot, voi scrie din cand in cand
Fug la nani, va pup mult pe toate 
P.S. Era cat pe ce sa pierd mesajul. Bine ca-l vizualizasem inainte phewwwwwwwwwww 
micki_mica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tomaca
Super tare! Eu credeam ca tu esti micki, tu credeai ca eu sunt micki, si amandoua postam de pe pufuleti si primeam mesaje cu 60 seconds . ![]() ![]() varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Kiti
de
miremia spune:
Carmita ma bucur ca ne-ai scris.

Sa ai o noapte linistita!
Fug sa adorm pitica, vad ca cere somn.

Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
carmita_baby spune:
LML Alexandru! 
Miremia fiecare copilas isi face programul propriu. Baietelul unei prietene adormea la ora 11 pana la varsta de un an. si apoi in ultimul timp si a mea se trezeste in toiul noptii uneori si are chef de joaca, asa ca e mai bine sa fie activa pana la 12 dar dupa sa doarma bine, decat sa dea spectacolul in miezul noptii.
Daniela mersi ca m-ai tras de urechi ca sa-mi fac curaj sa scriu 
Pleeeeeeeeeeeeec , noapte buna tuturor