Sezatoarea canadiana (199)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

alina putin a mai ramas...hai ca aveti bafta de o doamna super la interviu.

Daca mai aveam momente cand ma gandeam daca decizia luata e cea corecta, aseara mi s-au risipit, si vom face tot ce ne sta in putere sa reusim.

Vreau sa va urez o zi frumoasa si sa va ofer o melodie cu un videoclip tare haios
http://www.youtube.com/watch?v=rFqux8jAG84&feature=watch_response

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Alina, mult succes! O sa fie totul bine, sunt convinsa. Sa fiti optimisti si zambitori, ca emotii veti avea oricum! Eu am avut interviul dupa-masa la 3:30, iti dai seama cum am fost pana atunci... Dar si cand am iesit de acolo cu CSQ in mana, cred ca a fost unul din cele mai fericite momente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Zavalita, la orice clinica sans rendez-vous poti cere sa-ti masoare glicemia sau poti cere sa te trimita la analize. Simptomele alea de care zici nu arata foarte bine, ar trebui sa mergi sa vezi care-i treaba

Eu am avut o dimineata palpitanta. Pe primele trepte din fata casei am alunecat si am aterizat direct in pretiosul posterior. Acum experimentez durerile de noada, coloana si spate in general. Dar sunt in stare sa merg. Cu chiu cu vai m-am urcat in masina si, desi nu am decat 10 min de mers pana la gara, am reusit sa intru intr-un santz. Era masina inclinata de am crezut ca ma rastorn, dar m-am dat jos si am evaluat problema si incet-incet am reusit sa o scot. Mare noroc ca e 4X4, ca altfel acolo ramaneam. Am ajuns in parcarea garii si am stat ca o musca vreo 10 minute, asteptand sa-mi treaca frica. Apoi mi-am dat seama ca mai am ceva de asteptat pana la urmatorul tren si m-am linistit ascultand un pic de Ramstein . Acum sunt la munca si relatez pe forum in loc sa muncesc, uffff. Sper ca sunt singura cu incidente de astea. Nu mai zic ca am sunat sotzul in disperare sa-l avertizez ca poate aluneca pe scari, nu a raspuns si a cazut cu fetita in brate . S-a ales doar el cu cateva vanatai, pe ea a protejat-o instinctiv, iarasi ufff

va pupa fata

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Daaaa, o sa fie bine!! Multumesc, dragelor!
Si intradevar, avem bafta de o doamna minunata, dupa cum s-a vazut in cele doua zile de interviu de pana acum. Doamne ajuta!

Intrebare (pentru ca acum, pentru prima data de cand astept interviul, ma gandesc deja la dosarul 2 si la aterizarea propriuzisa acolo): Eu am viza pt SUA valabila inca vreo 8 ani. Avem prieteni la NY si fiind destul de aproape, vom dori sa-i vizitam. In ce conditii vor putea obtine viza si sotul si copiii? Este dificil? Costa mult? Ma avantajeaza faptul ca am eu viza?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Alina, din “folclor” stiu ca ar trebui sa astepti 6 luni pana sa aplicati pentru viza (noi am aplicat dupa un an, parca). In principiu nu vad de ce ati avea probleme, doar ca dureaza atat de mult pana prindeti o programare online! Eu cred ca m-am “chinuit” vreo 2 luni, pana am auzit ca trebuie sa dai refresh de mai multe ori pe site-ul lor si atunci a functionat. Noi am platit pentru doua persoane cam $300 pentru poze si vize.

Oricum, pentru New York as plati oricat, eu sunt in love forever cu NY City!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Eu am avut ieri o zi de kkat si se continua si astazi.O sa spun mai multe cind ma mai linistesc.

Din fericire lucrez de acasa dar am vazut la tv ce nenorocire era de dimineata, scolile sunt inchise (multe dintre ele).

Delia ai fost curajoasa. Bine ca nu te-ai lovit rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

alina multa, multa bafta!
delia, of sorry!
vezi cu noada si te du la doctor! io am suferit ca un caine cand am cazut pe scari in casa, si nici nu mi-am luat conced, ca o tampa ( de fapt nu aveam...asa ca...)
e vineri, fulgi in aer...miroase a iarna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Alina - pai daca va e asa de dor, sa vina NY la Mtl si gata. Si dupa aia mai vedeti voi - eu acum, din unghiul din care privesc, cred ca nu o sa ai chef sa platesti vizele celorlalti prea curand, doar pentru o vizita rapida la NY. Eu gasesc ca e scump tare
Bafta multa la interviu, ce putin mai este! Parca ieri adunai formularele, iar alaltaieri nic nu te hotarasei!

Delia - ce patanie! Si eu am iesit azi cu inima stransa, cu fetele amandoua in masina. Noi avem o panta inclinata tare tare, si mai e si la 90' in curba, fix la iesirea din garaj, si am patinat de numa'. Iar pe trotuare era sticla, norocul meu ca piscoata mica a fost de acord sa mearga pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diana, cum e S.? Sper ca mai bine. Multa santatate.

Delia, mama ce inceput de zi ai avut...si asta dupa ziua de ieri care a fost teribila. Uf!

Simonna, multumesc de lamurirea privitoare la lapte.

Alina, bafta la interviu. Cat despre viza de State, noi am aplicat la un an dupa ce am venit in CA. Ne-au dat-o usor si repede. In principiu, ii intereseaza sa vada ca nu vrei sa ramai la ei. Faptul ca am avut amandoi joburi permanente a ajutat mult. Avem prieteni care erau studenti la momentul respectiv si nu au primit viza. Dar depinde de la caz la caz.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alina, bafta la interviu, mult a fost, putin mai este, .

Delia, ce dimineata palpitanta ai avut, , Slava Domnului ca sunteti bine!

Ankalaura, multam pentru reteta de chec, a iesit perfect, s-a mancat in doi timpi si trei miscari. L-am tras si-n poze, trebuie sa le descarc.

in alta ordine de idei, greuuu cu franceza, pe-o ureche intra si pe alta iese, .

Mergi la inceput