Sezatoarea canadiana (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

daca aveti idei va invit sa mi le impartasiti

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158965

revin, ca trebuie sa plec dupa copilasi si apoi teme......

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

La Multi Ani Andreelor, Andreilor copii, frati, soti,parinti, amici de sezute!!!!!!!!!!!!!!

Dana, esti bine, putem ajuta cu ceva? macar cu o vorba buna

mai, nu mai vine vacanta aia odata..ca nu mai pot

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Si de la mine
La multi ani Andreelor, Andreilor si tuturor ce-si serbeaza azi ziua numelui!

Astazi au primit ai mei, in Rom, pachetul pe care l-am pus la posta pe 4 august. Numai 4 luni, o nimica toata Si am platit pentru "par-avion". Cred ca si daca puneam totul intr-o sticla si-i dadeam drumul in ocean ajungea mai repede. Deci, nu faceti ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Simi dar cu ce ai trimis? Ca mie mi-au trimis parintii un plic, la noua adresa din Montreal.... Cu doua cifre din cod gresite, cu nr cladirii gresit...... Si culmea ca a ajuns.... Cu mentiunea pe plic ca adresa era gresita... Ma intreb cum de au stiut aia de la posta sa ma gaseasca....

La Multi Ani de sf Andrei.....!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

La multi ani! sarbatoritilor de Sf.Andrei!

Pucku, am citit despre fetita ta, eu cred ca este bine ca are un diagnostic, poate asa vei gasi mai multe metode de a o ajuta. Altfel eu ma gindesc ca merita sa incerci si cu medicatia, macar sa vezi ce efecte are...Iti urez multa rabdare si putere ca sa poti sa le duci pe toate si sa te ocupi de cei mici si de cei mai mari

Legat de piesa de teatru, si mie mi-a placut piesa si cum a jucat Maia M, in rest sa stiti ca la primul spectacol organizarea a fost f.buna, cred ca acum sint cumva victimile propriului succes...Dar eu sint mai ingaduitoare, pentru ca in pustietatea asta faptul ca mai se ocupa cineva sa aduca cite un spectaol de teatru mi se pare atit de minunat, ca sint gata sa iert multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

La multi ani! tuturor Andreelor si Andreilor dragi noua
Maru, sa-ti traiasca Andreiul
Dollores (Andreea), La multi ani! si ai grija de voi

Cu scuze de intarziere,La multi ani! si la muuuuulti bani
Mihaela (Mimimete)
Mihaela (Mikiion)
Delphin
Lisandru

Mihaela (Mimimete), daca mai este valabila "oferta" de carti romanesti, ma inscriu si eu.Daca reusim sa ne vedem la petrecere poate reusesti sa aduci 1-2 cu tine?Sar`mana in avans,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ana merci de intrebare , sunt bine. Deja cind ma mai "vars" la voi ma simt mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

multumesc mult de urari!
cred ca nu am zis la multi ani Andreelor noastre dragi si pruncilor si sotilor nostri cu numele de Andrei, Adrian si toate derivatiile!
Pucku, zic si eu ca Oana, sa incerci medicamentele, sa incerci dozajul... Poti sa ceri un numar mai mic? Nu stiu daca tu ai benefituri ori platesti medicamentele din buzunar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Pucku, ce stiu eu de la psihologul copilului, e ca odata inceputa medicatia n-o mai intrerupi sub nici o forma in timpul anului scolar; de obicei incepi atunci cind copilul...nu mai poate duce;
eu am gresit neconsultindu-ma cu el inainte, mergind pe mina dr si i-am dat lui Tudor concerta de la inceputul anului, acum am indoiala daca totusi nu s-ar fi descurcat fara; medicamentul recomandat tie e relativ nou, am inteles ca cu mai putine efecte secundare decit concerta;
orice ai face indoielile ramin, responsabilitatea e mare; tu singura poti sa-ti evaluezi copilul, sa stii ca la noi crizele n-au trecut, a crescut mult anxietatea lui Tudor; in schimb merge mult mai bine la scoala (parca as fi preferat invers, dar nu s-a inventat inca medicatia sa-i faca mai fericiti un pic pe copiii astia );

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Ana, nici nu ma astept sa treaca crizele, pt ca astea tin de spectrul autist- probabil asperger, idea era sa-i captam atentia...am scris dincolo un mesaj, nu-l mai copiez si aici

da, am tot citit de med asta nou, am si asigurare, ca altfel e f scump, undeva la 4$ pastiluta, ce ma nelinistetete e ca ii taie din pofta de mancare, deja nu prea mare, si poate da probleme de somn, deja super existente....noua ni s-a spus ca neavand decat actiune de 13 ore, nu-i trebuie decat in zilele de scoala, weekendurile si vacantele nu are nevoie. Tudor i-a concerta in fiecare zi?fara pauza?si din ce am mai citit rezultate pe termen lung apar la o utilizare de la 6 luni in sus,astept sa vorbesc cu farmacistul....
la noi ce sa zic, rezultatete scolare sunt peste moyenul clasei, si asta cu greselile de neatentie si greselile calculate din cauza scrisului in oglinda, ca ea la test face 24/25 daca nu i-ar scadea punct pt scrisul in oglinda, si grseala care o face e din neatentie, nici decum ca nu stie, deci nicidecum nu cautam sa amelioram asta ca regula generala, ci mai degraba, foiala, continua ei miscare, vorbareala, sa-si poate gasi lucrurile...ca o 'anecdota' este ca dupa sarbatori va fii posesoarea de 2 perechi de luneti, unii care vor fii atasati la banca si unii acasa....pt ca 3 zile din 5 la scoala nu-i gaseste...au devenit tare cautati lunetii ei, toti copii din clasa 1 stiu de ei...si ii gasesc in cele mai nastrusnice locuri....eu il vad pe frate-meo in ea, si el era la fel, si cand se uita la un film si e captivata are aceasi privire.....ca sa nu mai zic imaginatia, si simtul compunerii de texte/ povestiri

Oana asa zic si eu, sa incerc sa vad ce efecte are, noua chiar ne-a zis ca ne da mai intai pe o saptamana sa vedem cu tolereaza, apoi pt o luna sa vedem efectele....am avea 2 saptamani pana la Craciun...apoi pauza si am reincepe in ianuarie....

na mai revin...azi am avut o zi linistita...am facut teme in Ashton, mancand une poutine, prima din viata mea, si cred ca si ultima
si cu Yann care tzinea isunul lui sora-sa si facea teme pe limba lui....a distrat bine clientii

steph a zis ca ea se vede ca un dragon salbatic al tunetului, pt ca atunci cand se enerveaza tuna si fulgera, si ca firea ei e salbatica, nu-si gaseste locul nici unde...dragon ..pt ca mai nou e pasionata de china si dragoni...v-am zis ca face chineza? e capabila sa spuna cel ptin 200 de cuvinte in chineza, si sa cante 2 cantece, asta in 2 cursuri

o sa copiez raspunsul si dincolo ca sa nu mai scriu de 2 ori

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput