Sezatoarea canadiana (199)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Fetele, Pere Noel portable s-a intors.
PNP 2010 : www.perenoelportable.ca
Anca a fost fascinata de el anul trecut, abia astept sa vad ce zice si anul asta.
Sanatate multa bolnaviorilor !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
delia79 spune:
Dana, n-ai mai intrat ieri, sper ca au trecut zilele kk-cioase .
Ana, si sotz dezerteaza pe la libraria romaneasca, e aproape de clinica lui si daca are vreo fereastra se repede pana la librarie. Asa ma tot trezesc cu diverse dvd-uri &co .Ce-as mai merge si eu, dar abia gasesc timp sa ma pieptan zilnic, ce librarie.....candva.
Nu mai spun ce geloasa sunt cund vorbiti de mers la teatru, film, expozitii.... nu mai spun.
Am reusit sa fac si eu niste cartofi la broil, fara sa dau impresia ca folosesc cuptorul prima data in viata , au iesit mi-nu-nati! Maru, merci de idee
Am ''facut'' si o supa de ceapa, de aia congelata, tot la cuptor...o nebunie
Acusi se trezeste Soimita si inca nu-s hotarata daca sa-mi adun curajul sa ies cu masina prin vecini sau sa merg frumusel in parc, pe jos.
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
oanagabriela spune:
Pentru cinefili:
FESTIVALUL FILMULUI ROMANESC LA MONTREAL, editia a 4-a
· 29 – 30 noiembrie 2010, EspaceCinéma / CinemaSpace, Segal Centre
(5170 Côte-Sainte-Catherine, tél.: 514-739-7944)
· 1 - 5 decembrie 2010, CinéRobothèque de l'ONF
(1564, rue Saint-Denis, tél.: 514-496-6887)
Filmele vor fi prezentate si vor fi urmate de Q & A, moderator fiind
criticul de film si jurnalistul IRINA-MARGARETA NISTOR, curator al FFRM
· Luni, 29 noiembrie 2010 SEARA SPECIALA MAIA MORGENSTERN si TUDOR AARON ISTODOR
§ 19h00
Tertium non datur (regia Lucian Pintilie / Romania, 2006, 40 min.) – mediu metraj
§ 19h30
Balanta (regia Lucian Pintilie / Romania, 1992, 105 min.), primul film romanesc de dupa `90 prezent in selectia Cannes (1992)
· Marti, 30 noiembrie 2010
§ 19h00
Luna verde (regia Alexa Visarion / Romania, 2010, 78 min.) – premiera mondiala, film in care apar MAIA MORGENSTERN si TUDOR AARON ISTODOR MAIA MORGENSTERN si TUDOR AARON ISTODOR
Produc#355;ia Luna Verde este un road-movie despre genera#355;ia tân#259;r#259; #351;i problemele ei. Este o poveste contemporan#259; cu tineri afla#355;i în c#259;utarea fericirii pe care #351;i-o închipuie venind din întâlniri pe nev#259;zute cu persoane "ag#259;#355;ate" pe Internet, din achizi#355;ionarea de obiecte de art#259;, din conducerea unei ma#351;ini de lux, din muzici psihedelice, din teatru, din bani, din dragoste.
· Miercuri, 1 decembrie 2010
§ 18h00
Amfiteatre si inchisori (regia Nicolae Margineanu / Romania, 2010, 50 min.) - documentar premiera absoluta
19h00 - 20h00 GALA DE DESCHIDERE - cocktail si mesaje oficiale
§ 20h00 (pret bilet 15 $)
Nunta in Basarabia (regia Nap Toader / Romania, 2010, 90 min.)
· Joi, 2 decembrie 2010
§ 18h00
Europolis (regia Corneliu Gheorghita / 100 min / 2010)
§ 20h00
Tiger Danny (regia Radu Potcoava / Romania, 2009, 27 min.) - scurt-metraj artistic
Amintiri din Epoca de Aur (regia Constantin Popescu Jr., R#259;zvan M#259;rculescu, Ioana Uricaru, Hanno Höfer, Cristian Mungiu / Romania, 2009, 75 min.)
· Vineri, 3 decembrie 2010
§ 18h00
The End (regia Daniel Bucur / Canada, 2010, 29 min.) - scurt-metraj artistic premiera absoluta
Nu te supara, dar... (regia Adina Pintilie / Romania, 2007, 50 min. ) documentar
§ 19h30
Francesca (regia Bobby Paunescu / Romania, 2009, 94 min.)
· Sambata, 4 decembrie 2010
§ 15h00
Razboi pe calea undelor: Europa libera (Alexandru Solomon / Romania, 2008, 100 min.)
§ 16h45
Cealalta Irina (regia Andrei Gruzsniczki / Romania, 2009, 90 min.)
§ 18h30
Nunta muta (regia Horatiu Malaele / Romania, 2008, 84 min.)
§ 20h00
Eu cand vreau sa fluier, fluier (regia Florin Serban / Romania, 2010, 94 min.)
· Duminica, 5 decembrie 2010 cel din titlu, pe tab;l
§ 15h00
Cele ce plutesc (regia Mircea Daneliuc / Romania, 2009, 90 min.)
§ 16h40
Caravana cinematografica (regia Titus Muntean / Romania, 2009, 100 min.)
18h30 - 19h00 GALA DE INCHIDERE - cocktail si mesaje oficiale
§ 19h15 (pret bilet 15 $)
Medalia de Onoare (regia Peter Calin Netzer / Romania, 2009, 104 min.)
Pretul biletelor este de 10 $ pentru o proiectie, 8 $ pentru studenti si pensionari.
Pretul la filmele din seara speciala Maia Morgenstern de la Centre Segal si gala de deschidere si de inchidere de la ONF este de 15 $ (cocktailul inclus).
Abonamentul de 5 proiectii (mai putin filmele din gala de deschidere si de inchidere) costa 40 $.
Abonamentul pentru intreg festivalul, mai exact cele 13 proiectii de la CinéRobothèque (inclusiv filmele din gala de deschidere si de inchidere) costa 100 $.
Biletele sunt puse in vanzare la Segal Centre (5170 Côte-Sainte-Catherine, tél.: 514-739-7944) si la CinéRobothèque de l'ONF (1564, rue Saint-Denis, Montréal H2X 3K2, tél.: 514-496-6887). Info: www.eurofest.ca, www.segalcentre.net si www.onf-nfb.gc.ca/fra/cinerobotheque/
oanagabriela spune:
Am vazut abia acum mesajul de la Roxana, deci vin si eu cu urari:
Delphin si mikiion La multi ani! multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi
nelia spune:
Ce de-a sarbatoriti in aceeasi zi!
La multi ani, Delphin!
La multi ani, Mikiion!
La multi ani, Lisandru, baietelul meu scump si drag!
Oana, multumim, sint filme pe care nu le-am vazut.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mikiion spune:
La Multi Ani!!! Lisandru
PS. Nu suntem in aceeasi zi, ne-ai ratat cu vreo ora.... Noi suntem pe 26...
Si pentru ca am uitat, La Multi ani!! Ana Julia( e parca pe 23 noiembrie). Ktrinel ce mai faci?
Multumesc pentru urari, de aici si de pe FB.....
Eu am primit un ipod...Ca sa nu mai fiu suparata ca nu pot intra la servici pe net.... Asa poate devin mai mobila..... Acum sa invat sa si lucrez cu el Ca atunci cand am inceput am avut senzatia ca sunt tare batrana...... Sunt din alta generatie..... Parca am pierdut trenul.
nelia spune:
Da, Lisandru e nascut pe 27, la 12.07 noaptea, deci v-am ratat cu vreo 7 minute!
Sa-l folosesti sanatoasa si sa-mi dai si mie un link sa vad de care este. Eu nu stiu nimic despre aceasta scula, copiii mai maricei care au asa ceva, ceva mai simplu, nu cu toate facilitatile... de care e?
Mikiion, si eu ma simt la fel cind vine vorba de toate aceste scule.
Acum, intreb pentru ca in seara asta am aflat ca Agata vrea sa-i aduca mosu' asa ceva, ca niciodata nu a facut lista lunga, vrea doar un Ipod. Intrebata de ce, mi-a spus ca vrea sa aculte muzica cind citeste, ca sa nu fie deranjata (una din putinele chestii bune si pe care il trec la capitolul 'reusite' si la mine si la ea, este ca s-a apucat serios de citit... cum are un pic de timp liber, isi ia o carte si tup in pat cu ea, cind pleaca isi ia tot timpul o carte, citeste peste tot, a ajuns sa citeasca si trei cartulii pe saptamina.)
DS nu i-am luat pentru ca nu i-am vazut rostul, am avut argumente... Are calculatorul ei in camera, fara internet, i-am pus tot ce are nevoie din punct de vedere informatic si al jocurilor, al desenatului pe calculator, inca nu alearga pe net... desi stie sa intre, sa caute pe Google ce are nevoie, dar sub supravegherea noastra discreta.
La ce i-ar folosi un Ipod unui copil de nici 10 ani, in mod constructiv vreau sa spu, nu ca moft? Ea imi spune ca au multi copii la scoala... in clasa.
Nu sint sigura ca i-l aduce, dar as vrea sa stiu ce argumente ii aduc daca nu i-l aduce. Si sa-l informez totusi pe mos, ca cine stie... unul mic si simplu, sa asculte doar muzica, ca sa bucuram copilul, mai ales daca vrea sa citeasca, poate ca nu e chiar o idee rea.
Muzica ar fi una, ar invata-o sa asculte muzica buna... M-am gindit la povesti in romaneste, inainte de culcare. Ea face cursuri extrascolare de engleza si de spaniola si vad ca-i deschisa spre invatat limbi straine, pot sa-i pun povestioare sau cintecele si in aceste limbi sau chiar cursuri scurte?
Nu i l-as da la scoala, ma mir de parintii care dau copiilor, regulamentul spune clar ca nu trebuie sa aiba asa ceva. Deci nu ar sta prea mult cu castile in urechi, seara, cind mai asteptam pe la activitati sau in autobuz, dar totusi... ar exista vreun impediment in ceea ce priveste sanatatea, auzul etc.?
Sa nu rideti de intrebarile mele, daca sint prea naive, sint total pe dinafara...
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
mephala30 spune:
La multi ani, Delphin!
La multi ani, Mikiion!
La multi ani, Lisandru!
sa aveti o duminica frumoasa!
zavalita spune:
La multi multi ani Lisandru!
Chiar asa, e adictiv cititul asta prin mijloacele de tranport, dar zau ca eu nu as putea sa citesc ascultand muzica. E bine din cand in cand(asta zice copilul din mine) sa primesti si mofturi, eu i-as lua sa asculte muzica dar nu un ipod, ceva mai ieftin.
eu am o parere super despre tinerii de aici, mi se par f. bine educati, am vazut si ceva exceptii, dar doar cateva. chiar daca din punctul de vedere al parintilor e nasol, ai nevoie sa apartii unui grup. dar fata ta e mica inca, nu e inca cazul sa te alarmezi, la varsta asta inca nu te incolonezi dupa altii.
mikiion spune:
O reducere la Globo http://www.globoshoes.com/frontEndComponents/specificComponents/newsletter/newsletterDisplay.cfm?nID=8689&mID=414717
si Ontario:
http://www.globoshoes.com/frontEndComponents/specificComponents/newsletter/newsletterDisplay.cfm?nID=8691&mID=414717