Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 21
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 rodika ma tot tin sa te intreb am vazut in pozele lui iza o pernuta e din cea cu gaura ca sa nu i se deformeze capul? ma bate al meu la cap sa le cumpar si eu motanilor de unde ai luat o? |
e excelenta, sa stii... din pacate, nu pot sa-ti dau un loc anume, am luat-o de aici dintr-un magazin no name... dar mai era cineva printre delfinasi care avea, poate-mi amintesc sau vad prin poze...

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad Rodi mi-ai dat idei... |
anca, in ce domeniu?!
_
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
anca, in ce domeniu?! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
...nu al caciulitelor!
Anca fericita mamica de
MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui crispro hai ca am filmat si io puiul, o gangureala, apoi ne arata dintii si apoi liniste- face kk Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
scumpu de el
deja aveti dintisori

baiat mare ce mai

+31 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)
rodyka spune:
tu fete, Isabela mea inca doarme, m-am pus langa ea de vreo jumate de ora si a papat o titi, asta inseamna ca o sa mai doarma inca ha-haaa... deci, noul program de somn e de la 22-12, cu 2 pauze de masa (la 7 si la 11)... boierieeee!!! e deja 12, dar nu s-a trezit!!
_
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui rodyka fetelor, zilele trecute tot vb de caciulite... noi nu am prea avut nevoie, ca nu e frig, dar cum bate de-acuma vantul, le-am scos la suprafata. mai grosute, mai subtirele, cordelute, plus palarioarele de la rochite, ne descurcam pana la anul... si ne-am luat si ne-am luat deja "sortulet" ptr diversificare!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
mai, ce arsenal aiiiiiiiii....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
michelle1981 spune:
Capitol nou 
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! 
baby78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
Si din partea noastra ![]() ![]() COTEASCA,ANCA_VLAD cu intarziere va spun si eu CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!!!!!!!!!!! Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |

si de la noi 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 buna fetelor aveti niste mandreti de fete ![]() ![]() ![]() au baietii mei de unde alege si delfinasii sunt frumusei ![]() rodika ma tot tin sa te intreb am vazut in pozele lui iza o pernuta e din cea cu gaura ca sa nu i se deformeze capul? ma bate al meu la cap sa le cumpar si eu motanilor de unde ai luat o? pupici +31 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
pernite au la babycomfort si au si magazin in bucuresti

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010

(17.07.2010)
Maria Antonia de Giorgia