Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, cand povestiti voi de tzatzaiala cu bebeii, mi inchipui pe toti stand la o terasa pe marginea piscinei parca zicand "hei, bab, inca un cockeil, te rog ". Stiu ca pentru voi nu este amuzant, dar parca vor si ei din cand in cand, cate o limodana, ca-i tare reconfortanta.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

esti simpatica tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Ruxita, nici mie nu mi-au venit rushii de cand am nascut

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

mie cam de doua saptamani, dar sincer m-am bucurat , m-am simtit foarte bine dupa, in sensul ca nu mai eram nervoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Apai, ne bucuram de indemnizatii ca nu ni le taie deloc si am inteles eu bine se va reveni la plafonul de dinainte de reducerea cu 15 la suta? Stateam cu sufletul la gura, asteptam o informatie cat de cat clarificatoare, ca ne-am pus mainile/poalele in cap cu toate... Eu aveam planuri mari de casa! ca asa m-am saturat de stat cu chirie intr-un apartament fara nicio imbunatatire pe care le-as fi facut cu mare drag daca ne scadea proprietara din chirie, pe ea o intereseaza doar cash-ul fix si nimic mai mult!

Si inca o parere (daca se poate), cris.d, inteleg ce incearca sa faca taticul vostru si chiar il apreciez (asta pentru ca te vrea ceva mai odihnita si mai putin stresata), explica-i insa ca inca nu-i momentul potrivit pentru asa ceva - copilul trebuie sa-si rezolve anxietatea de separare, tocmai de aceea nu recomand sa dispari din viata ei timp de o zi! Eu n-as putea disparea din viata copilului meu nici 15 min ca dupa aia toti se tin de cap si urechi si dupa ce revin imi mai ia un sfert de ora ca sa se linisteasca si sa nu ma suspine adanc (de-ti rupe inima)... SEPARAREA DE MAMA ESTE O SUFERINTA pentru ei! incercati alte modalitati, dar nu asta! Pe de alta parte, e laudabil ca se implica, asta inseamna ca va face tot ce-i sta in putinta si-ti va sta alaturi, trebuie doar sa-i spui ce anume sa faca astfel incat sa va fie bine la toata lumea.

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Ruxita, nici mie nu mi-au venit rushii de cand am nascut

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

mie cam de doua saptamani, dar sincer m-am bucurat , m-am simtit foarte bine dupa, in sensul ca nu mai eram nervoasa.

pui mic

si eu stiam ca menstruatia e ca un fluid al vitalitatii pentru noi, dn moment ce nu-l mai avem incepe procesul de ofilire! doar ca nu-mi era clar mecanismul stoparii menstruatiei pe perioada sarcinii si a alaptarii, probabil alti hormoni preiau din taskuri... Eu il astept cu interes, nu m-ar deranja prea mult, atat ca ma durea foarte tare in prima zi, dar pot sa tin sindromul sub control facand tratamente preventive. Si pe de alta parte ma bucur (nespus! ca-mi faceam si griji) ca i s-a reglat Elei, o femeie in devenire, ce sa mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele din Bucuresti o intrebare tampa... Spitalul Universitar de urgenta Bucuresti este acelasi cu Spitalul Municipal?>?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

ce rau e cand pierzi urma...nu mai stii ce vroiai sa raspunzi sau nu mai are farmec..

oricum...la multe lunite pufilor pe care nu i-am felicitat...promit sa ma revansez cu felicitarile la marile anversari de 1 an..si la celelalte care vor urma

bobitza inca e maraita, vrea munai in bratze, deja doarme a tria oara pe ziua de azi...petele se retrag..

tot va aud vorbind de poze si eu nu mai apuc sa le vad..

am deschis n-shpe ferestre sa raspund dar...cred ca renuntz..

alicredo, ai mail pe comun..

lillo, esti speciala, stii?

cris.d, eu nu stiu nici eu ce sa comentez...dar stiu ca-ti revii repede
probabil te-a ajuns oboseala...oricum rezisti eroic...cand va aud, ma bucur ca nu mai alaptez...cat o sa mai dureze? incearca sa-i pui LP in papica sa -i prinda gustul si poate n-o sa-l mai refuze..
sau...da-i o masa solida cu jum de ora inainte de culcare si poate te lasa sa dormi macar 0 ora pana la urmatoarea mufare..incearca mai multe metode, cand le-ai epuizat i-ao de la capat, poate intre timp se razgandeste

felicitari miki pt bebica proaspat sosita pe lume. sa fie sanatoasa!

decenuela, mi-am notat reteta ta, o sa o incerc si eu..de ce sa faci rau? am vazut niste retete intr-o carte de te doare capul...ca sa nu mai spun de cele din mama si copilul care clar is de pe tmpul bunicii..huuu..

felicitari pentru MA-MA, alexutzei si miremiei..
cand era bobitza cu febra murmura asa stins ma-ma ca mi se rupea inima..

app, ca veni vorba de catalin a lui myky...bobitza n-a vrut deloc sa bea probiotice si nici saruri de rehidratare...dar macar am pcalit-o cu smecta..noaptea prin somn..

ruxita, tare-i simpatic si frumos Kay! si eu am pus marimea pe seama genelor de la tatal lui

elefantica, tare-i scumpica isabela

MP, ma bucur ca ai iesit din butoi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fetele din Bucuresti o intrebare tampa... Spitalul Universitar de urgenta Bucuresti este acelasi cu Spitalul Municipal?>?

Spitalul Universitar este Municipalul. Probabil este si de urgenta, asta nu stiam.

Mergi la inceput

Am fost la medic pentru o trimitere la gineco si am intrebat-o cand mai vin cu ala micu si mi-a zis ca trebuia sa vine la 9 luni! Trebuia? N-am stiut! V-am auzit pe voi de controlul de 9 luni, dar am dedus ca e vorba de sistemul privat unde sunt bucurosi de tine oricand macar si zilnic... Am intrebat-o cate gradatii are cantarul lor si din pacate numai pana in 11, deci va trebui sa asteptam pana va sta bine in picioare pentru a-l putea cantari cu cantarul mare... Ce probleme are si asta micu! Taica-su tot n-are cantar, trebuie sa mearga undeva la dracu in praznic pentru un cantar care sustine mai mult de 120 de kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
si eu stiam ca menstruatia e ca un fluid al vitalitatii pentru noi, dn moment ce nu-l mai avem incepe procesul de ofilire! doar ca nu-mi era clar mecanismul stoparii menstruatiei pe perioada sarcinii si a alaptarii, probabil alti hormoni preiau din taskuri... Eu il astept cu interes, nu m-ar deranja prea mult, atat ca ma durea foarte tare in prima zi, dar pot sa tin sindromul sub control facand tratamente preventive. Si pe de alta parte ma bucur (nespus! ca-mi faceam si griji) ca i s-a reglat Elei, o femeie in devenire, ce sa mai...

Prolactina - marita f f mult in perioada alaptarii impiedica formarea corpului galben si implicit a menstrei.
O data cu scaderea prolactinei in limite normale, dispare laptele si apare menstra.
Scaderea prolactinei se face cu bromocriptin. Cat m-am mai luptat eu cu hormonul asta....
De aia se da bromocriptin la mamele care vor sa inceteze alaptatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Spitalul Universitar este Municipalul. Probabil este si de urgenta, asta nu stiam.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

multumesc frumos

Mergi la inceput