Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

...plus ca intoleranta la branula,flebita care se poate face e ingrozitoare...vb in cunostinta de cauza,din pacate...in 24 de ore eu fac flebita...e cumplit

mami de Alex si Radu

Aoleu! Cand imi amintesc de perioada "branulata" mi se face pielea de gaina! Cand sa nasc nu mai aveau unde sa imi puna branula, de "gaurite" ce erau vasele mele... Si cea mai de cosmar noapte, cand a mers perfuzia cu gynipral "pe langa", pt ca doamnele asistente bulisera 3 locri si nu am mai rabdat sa ma intepe iar, ca la teste...Doamne ce usturime! Ce roseata! Ce arsuri! Brrr! Si apoi bagau Clexane, ca statul la pat nu priieste 100%.

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Bine v-am regasit pufi dragalasi !

Nu stiu daca va mai amintiti de noi, n-am mai scris de vreo 3 luni.Am vazut ca am fost si exmatriculati, dar, sper sa ne reprimiti.A fost o perioada agitata, plina de schimbari.O sa scriu pe mail-ul comun mai mult.
Dam si noi de baut facem cinste , azi implinim 11 luni
Vladut e bine, am trecut si noi prin viroze, febra, dar le-am invins fara antibiotic pana acum.
Avem 4 dintisori, 9 kg si trebuie sa il masor si in lungime.Zice mama, tata(mai rar) si baba(cel mai des).
Inca papa tzitzi, e indragostit de ele.Nu adoarme altfel, decat la san.Nu accepta bibe sau altceva.Bea apa cu canita cu cioc.Mananca destul de bine, dar nu doarme prea mult.Inca se trezeste noaptea de cateva ori.Eu adorm cu sotul si ma trezesc cu Vladutz. Cred ca s-a cam obisnuit sa doarma cu mine, banditul.Azi noapte mi-a facut o mare surpriza:l-am culcat la 20,30 si s-a trezit la 6 dimineata.S-o fi gandit ca e baiat mare de-acum, ca are 11 luni sau a fost o exceptie?
Pupam pufuletii si mamicile lor ! O sa scriu si pe mail-ul comun, diseara, dupa ce adorm copiii.Pana atunci poate reusesc sa citesc cate ceva din urma.Acum fug sa-mi iau fetita de la gradi.

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

LA multe lunite!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Inca ceva cris.d ... nu mai cauta solutii, mai avem inca un an si gata obisnuieste-te cu ideea .

Eu azi am avut unul din momentele alea cand chiar am zis ca nu mai conteaza nimic. C spune de regula mama cand cauta si gaseste sanul (atunci cpune ceva de genul "ah,mama" sau cand ma cauta disperat prn casa). Ei bine azi s-a trezit din somn, a deschis ochii, mi-a zambit si a spus "mama". Doamne, nu pot sa va descriu in cuvinte dar cu expresia si cu zambetul lui din acel moment a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea .

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

a, uitasem...myky, insanatosire grabnica baiatului mic !!!!! of....trece...macar nu o sa tina minte...

miki-mica, te superi daca ma duc cu poza ta la coafor si ii spun sa ma faca si pe mine asa?! super!!!

mama unui pui...Stefan

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

nikole daca te pricepi sau alte fete care se pricep credeti ca e ok aparatul asta (parca asa avea si dct)http://www.shopspider.ro/omron-nebulizator-c28-comp-air--pret--prod305412--cat1256--dis57.html
va pup si o noapte linistita.
ps am vazut un aparat de aerosoli la 5500 (55 mil). barbatimiu ma intrebat: la banii astia te si f.e?!
edit ca aveam garla de greseli

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

eu am aparat asa, Omron c28, e bun. eu sunt foarte multumita.l-am folosit mult cu fetita, are wheezing recurent.I-am facut si lui Vladut aerosoli cu adrenalina cand a avut laringita.Le fac aerosoli doar cu ser fiziologic cand sunt muciosi.
Nu e foarte zgomotos. Eu ii cant lui Vladut sau ii distrag atentia cu reclame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Myky noi din www.medmag.ro/medmag/eshop/2-1-Aerosoli-Nebulizatoare/0/5/93-Aparat-de-aerosoli-HI-NEB-Norditalia" target="_blank">asta avem si am fost foarte multumita de el, ca pret in jur de 2- 2,5 mil cred ca sunt majoritatea dar e important sa aiba si furtunasul mai lung sa poti manevra usor cu el;
ti-am spus de biotics ca nici eu nu am stiut pana nu a fost bolnava Anastasia si stiu ca sunt si doctori care nu dau ;
sanatate multa lui Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Micki

Sa traisca micuta Marina, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Merci, merci!

Are 3050gr, 48cm, si Apgar 9 si 10 la 2 min. Cum vine asta nu pricep, dar cica e f bine!

Mamica e ok. Mai vedem maine, la dureri . Taticul e agitat nevoie mare

Kiti de Miki

mi s-a facut pielea de gaina gandindu-ma din nou la momentul nasterii, sa cresca mare si sanatoasa!
Apgar-ul e super, de obicei se da la cezariene cand nu dau din prima 10 ca na e cezariana intai 9 si dupa 10, adica la doua minute verifica aceeasi parametri ca si prima data... sper ca ai inteles ce am vrut sa zic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

multumesc fetelor de compasiune..

cica vor sa-i puna nush ce tubuletz dupa ureche care sa-i dreneze cand mai face...daca am inteles bine...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Multa sanatate micutului!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Multumim de reprimire si de urari

Sanatate multa pufisorilor bolnaviori, sa treaca repede

noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Am ramas cu o datorie de vizitat poze. La Tomaca. Dar maine. Acum nu ma tin ochii. Ma doare capul. De la curentul de la metrou.

Kiti tocmai a facut o criza de plans, cand si-a dar seama ca e in patut. Si parca il tot incearca prin somn. Vrem musai ca sa il obisnuim in patut. Acum 1 ora a cazut din pat. Nu rau, dar mi s-a luat de facut pipi in etape. Si asta noaptea. Kk...apuc la cateva zile. E o aventura sa fac dus. Ca o ia razna prin pat.

Nici nu vreau sa il chinui, dar nici pe noi. Cum sa fac? Ce metoda sa aplic? Prietena lui e tzatza. Acu' vine ora 1 si e treaba de iar. Vorba Decenuelei. Regulile din carti se aplica teoretic. Adica la gaini plate aflate in vid...

Eu ma retrag. Iar maraie. si NB!

Kiti de Miki

Mergi la inceput