Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

didi am primit ceva rezultate i-mi prin urechile in ele nu stiu sa le interpretez
cina ma poate ajuta
Ac Anti-Toxoplasma IgG Nonreactive(0.2)
<1.6 UI/ml: Nonreactive
1.6 - 3 UI/ml: Grayzone
>3 UI/ml: Reactive

Ac Anti-virus rubeolos IgG Reactive(15.1)
<4.9 nonreactive
5.0 - 9.9 grayzone
>10.0 reactiv

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

annare,bella sa va ajute DD si sa va trimita cate un bb de ziua voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

camcris mutumesc mult...eu sper sa fie asa...si ce mult mi ar placea sa ne mutam toate la odisee pana la sfarsitul anului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

anare am glumit ...nu conteaza varsta, eu ma simt tanara

deci: Mikado 26.03.1974

camcris, pai eu inteleg ca nu ai avut contact cu toxoplasma iar la valoarea de la rubeola indica infectie în antecedente sau vaccinare, eu zic ca sunt ok. La toxoplasma trebuie sa fii atenta pe viitor.

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

mikado esti in floarea vasrtei..mie intotdeauna sotul mi-a spus k femeile sunt frumoase de la 30 de ani in sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna fete aspirante si optimiste!

Am revenit pe la voi sa va molipsesc si sa va incurajez. V-am citit dar nu am mai putut scrie pentru ca au fost cateva saptamani in care nu vroia sa stea nimic in mine, nu suportam nici macar apa. Dar, se pare ca incet-incet se rezolva lucrurile, mai am greturi numai pe seara (speram sa scapam si de astea).

Didi, tu ce mai faci? Cum merge tratamentul ca sa vedem la ce odisee te duci?
Camcris, analizele spun ca nu ai avut toxoplasmoza, si deci nu ai anticorpi pt ea, dar ai avut rubeola - deci organismul tau e protejat de boala asta.

aspirantelor si hai, ca v-ati inmultit prea tare, mai eliberati zona si, in pas alergator - catre odisee!

12+

Mergi la inceput

anna_i multumesc de informatii, poti sa-mi dai mie starile tale de rau ce as mai vrea eu numai sa am bb la purtator
mikado i-ti multumesc si tie si te trec in listuta cand ajung acasa ca, la birou merge netul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Camcris, este pus undeva, bine, cate un bebe pentru fiecare aspiranta. Doar ca vine atunci cand vrea el, nu cand vrea mamica.
Iar apoi tot ce vrea el face. Iti spun asta pt ca bebela mea, la controlul de rutina, a facut tumbe pt doctor, si, cand dr intoarce monitorul "sa vada si mama bebele", ce crezi ca face? Da de 2 ori din manute, se intoarce cu fundu' la noi, si se culca. La fel si la morfologica, a stat doar 10 secunde cu fata la dr, si asta dupa zgaltairi... in rest, ea vroia sa doarma.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor, gata m-am hotarat, din februarie trec la inseminari,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Fetelor, gata m-am hotarat, din februarie trec la inseminari,

foarte bine cu ce dr.?
si eu te urmez cat de curand acum asteptam sa vedem rezultatele analizelor

mikado sa notat, nu-i bai varsta, eu am o colega la servici are 40 ani si vrea un bb este la a 2 casnicie si nu vrea sa se prinda, dar ea deja are 2 copii

Mergi la inceput