Aspirante optimiste !!!> 20 ani (608)
Raspunsuri - Pagina 11
neliaCris spune:
Neatza si de la mine
Mai sunteti pe aici?Care din voi ma poate directiona spre un subiect de discutie despre cancerul mamar?Astept raspuns.pup
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
deeva73 spune:
Ziua buna fete dragi
Ma primiti inapoi? Am lipsit cam mult ce-i drept.
Pentru ca am pierdut sirul felicit acum toate proaspetele gravidute, sa aveti copii faini si sanatosi!
nelia incearca la Clinica Virtuala Desprecopii acolo au discutii si despre cancerul mamar.
Fetelor mie mi-i asa de dor de Lia.
Va pup si promit sa mai intru.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deeva73 Ziua buna fete dragi Ma primiti inapoi? Am lipsit cam mult ce-i drept. Pentru ca am pierdut sirul felicit acum toate proaspetele gravidute, sa aveti copii faini si sanatosi! nelia incearca la Clinica Virtuala Desprecopii acolo au discutii si despre cancerul mamar. Fetelor mie mi-i asa de dor de Lia. Va pup si promit sa mai intru. Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui. |
Asa sc scurt?Ai facut FIV-ul?Nu ne spui nimika nou?ceva ,o veste buna?
Si mie mi dor de LIa,am intrebat intr-o zi de ea,apoi nu am mai gasit raspunsul,sper ca e bine,cine ne poate da vesti?
pup
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
nerama spune:
pupici la fete 

simona
multumesc frumos
la fel va doresc si eu voua
sa va tineti cat mai curand copilasii in brate
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
gabyv spune:
hello 
sunt si eu pe aici...nimic nou la mine, vreau sa-mi fac programare la dr sa vad ce imi zice, sper ca nu e in concediu![]()
cand ar fi cel mai bine? eu as ovula in jur de 3-4 dec... dupa 15 e prea devreme? Sau mai bine astept ianuarie?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Katy82 spune:
Buna fetele! Am intrat si eu sa va salut. Despre mine nimic nou. Am citit din urma dar nu prea am retinut mare lucru.
neronul asta
. Eu imi mai caut ceva de lucru part-time. Tin pumnii fetelor cu inseminarea, sa vina
cu
. De asemenea aspirantelor tin pumnii sa vina bebita cat mai repede. Pupaturi!
http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
ca in 2011 sa devin
!
camcris spune:
nerama notat 
fetelor ce este cu absenteismul asta pe unde umblati 
cosmiiiiiiiiii, bebelu chiar ne-ati parasit 

fetelor ce mai stiti de lia 
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC