sotul cere divortul si eu abia am nascut !!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Amino vezi ca ai gresit subiectul,ca eu nu vad nici un Aurelian pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurelian

Ocupa-te si de sot, nu doar de copil, altfel vei ramane doar cu fetita si altuia nu ii va pasa de ea.Eu am doi copii si stiu ce vorbesc, m-am ocupat si de sotul meu, copiii mai stateau si in patut, nu i-am tinut in brate decat cand era necesar.Trebuie sa te ocupi de sot, de casa si de copil in egala masura.

Era, pe la pagina5-6. Dar eu stiu daca trebuie sa bagati asa in seama postarile gen aurelian sau Monica_8(1 singura postare???- si-a facut cont doar sa comenteze la subiectul asta?)

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Eu zic ca noi ne putem da doar cu parerea. Cea care trebuie sa ia o hotarare este moonsin. Daca isi cunoaste barbatul, stie daca era asa si inainte sau s-a schimbat dupa venirea bebelului.
Daca s-a schimbat dupa nastere, poate trece si el prin depresia post-partum. Si barbatii sunt ingroziti de schimbarile din viata lor, de noile responsabilitati, si ei sunt coplesiti. Unii se redreseaza mai repede, altii mai greu. Si cand e asa, cred ca e foarte importanta comunicarea. Amandoi trec mai usor peste probleme daca sunt constienti care sunt problemele.
Daca insa era asa si inainte, atunci si-a asumat o mare responsabilitate cand a facut copilul. Urmarile erau previzibile. Daca si-a dorit copilul mai mult decat orice si e instare sa suporte consecintele, atunci poate ii e mai bine fara el. Dar repet, doar ea poate decide.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea

Ma intreb din ce patura sociala esti si ce varsta ai...pentru ca lasati de dorit amandoi.

Am trei ipoteze. Ori nu esti reala, ori esti foarte tanara si nu stii cu ce se mananca viata asta, ori faci parte dintre oameni foarte saraci si ignoranti. Numai asa se poate explica mentalitatea care razbate.

Nu stii niste chestiuni de baza pe care le stie tot omul.

Cum dumnezeu sa nu-ti pierzi laptele cand tu stai sa te gandesti toata noaptea la barbat.

Incearca sa-ti revi, baga-ti mintile in cap,

Nu zic doamne fereste ca esti mama denaturata, ce ti-am scris este pentru a preintampina asta.

Daca cumva sotul tau a sesizat ca esti de dus la psihiatru, ia-o in calcul, nu ca esti nebuna, ci ca e posibil

Mda... ce sa zic, tu, din patura sociala de sus, persoana de o varsta respectabila (apropos, macar moonsin isi arata varsta la profil, tu nu) si reala, la fel cum suntem toti care butonam, nu ai invatat pana acum ca nu este nicidecum permis sa arunci cu atata venin. In nimeni, real sau nu! Niciodata! Pe forum sau pe strada!
Ca nimeni, nu iti da dreptul sa cataloghezi pe cineva daca este naiv sau sarac si sa ii spui aceste lucruri la nesfarsit!

Urat...
Si te rog, nu te obosi sa imi raspunzi, pentru ca eu, care fac parte dintr-o anumita patura sociala, am niste principii sanatoase, peste care nu trec. In plus, veninul imi cade greu la stomac.

Mergi la inceput