"Buburuze de 2009 in actiune(34)"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Hei da' unde-mi e semnatura?!

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

si tea bubuit bine samburelu???? ca nu ai schimbat semnatura
piky b ca ati fost la cumparaturii.
de ziua lu ary facem friptura acritura si cartofii prajitii si tort care sper sa am bani s ail fac in forma de buburuza sa vedem acu cum stam cu bani..
pentru craciun inca nu m-am ganit dar si gur dau eu carnatii

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

bai frate,dar voi ati scris nu gluma ..eu am avut musafiri azi,pe ex-prietena fratelul meu care acum sta in Belgiasi apoi m-am bucatarit o varza calita din aia care deja s-a murat.si ca desert am facuta gogosi cu gem de piersici si caise si cu ciocolata fineti
ema vezi ca nu uit..ma roade tare rochia aia portocaliece bine ca ati scapat de chinul maselutelor
lavi
ana noi pentru noapte folosim no 6 si pentru zi no 5 ca sa facem fata inundatiei pishercioase..da,pai toata lumea era la camasute si bluzite suntiri sau maieute
lavi zi-ne si noua ce marca de pampersi folositi ca poate ne reprofilam si noi daca sunt mai bunivazui semnatura si imi place tare
getik a mea zica ca s-a nascut in epaoca inundatiilor,ca bea la apa de ma sparge
simina
picky moamaaaaaaaa ce de daruri o sa aduca Mosul pentru puca..aaaa,nu..nici nu ma gandesc sa-i cumpar asa ceva ca am dat de belea sigur,lasa sa am ce sa-i cumpar si mai incolo cand s-o plictisi de astea de acumaustensilele la bucatarioara asta sunt mari,ca cele pe care le folosim noi,asa ca nu-mi fac problemefaceti si voi un test de viteza si vedeti cum stati la capitolul asta..iti trimit pe PM cand vine al meu o adresa unde sa incerci sa faci testul ,pe viitor sigur o sa iau de schimb la mine si dresuri la domnisoara,dar acuma nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa se pishulesca in halul astaDe abea stept sa vad ce vesti ne aduci de la eco la capitolul papaica la sectorici,am cam dat-o pe mancarea noastra..sau mai bine spus,noi pe a eisi pentru ca e o dinstoasa si poate sa pape bine,nu imi fac probleme de ce-i dau sa manancede Craciun a zis finul " sate pregatesti nasa ca nu o sa manaca toata saptamana" asa ca o sa fac un aperitiv cu salam,cascaval,castraveti,rosii cherry umplute cu icre,sunca presata,masline negre si verzi si sushi,sarmalute cu mamaliguta,friptura la cuptor de porc si pui,carnati si garnitura de cartofi,iar la desert niste fursecute facute in casa si tort facut de mine ca sa poata papa si kinderii.uitam de salata de beouf si cea de telina
getik cum ai petrecut azi??

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare,

Ne-am intors de la eco si cat se fierb cartofi ptr piureu am zis sa intru sa va scriu ..aa uitasem si de Stefi care papa jumari(jumeri)ca l-a vazut pe tacsu

Vesti nu prea avem, doar ca bebe e ok, foarte zburdalnic si secretos..si daca o tine tot asa surpriza de la semnatura mea ramane asa pana la nastere ..doctorul o tot da inainte ca o sa se vada sexul cand se va intoarce bebe..dar slabe sanse zic eu ...acum era procupat cu manutele intre picioruse asa ca sa ne faca in ciuda si sa nu ne arate sexul..doctorul avea o banuiala dar nu era sigur si nu a vrut sa ne zica...asa ca pana la urmatorul contol tot surpriza ramane ...e, sanatos(a) sa fie, e cel mai important

Getik astept carnatii..sunt de casa?!
Cris mama da cate bunatati ai facut azi ..mi-ai facut cu gogosile acelea...Ai si meniul plin de sarbatori vad..e bine ca ai casa plina e foarte frumos...La noi nu o sa vina nimeni si nici noi nu mergem la nimeni..prieteni nostri sunt de sarbatori in Italia iar Ema e in Ro iar copii vin doar o zi...o sa fac o salata de beouf, poate ciorba de burta daca i se pune pata lu' al meu si i se face pofta ca el o face, cateva sarmale, friptura si dulciuri...iar de anul nou eu vreau "tigaite" sa stau la masa sa le pregatesc atunci si sa le manac..ca de iesit in oras cu copil asa mic nu se merita si daca mai e si frig..at clar ca e de stat acasa...

Gata s-au fiert cartofi, merg sa fac piureul

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

azi am petrecut asa de dineata pana la 3 cu ary zi normala a venit cez la 3 am papat el a iesit in gradina sa adune toate gunoaiele ca maine este la noi in sat cu gunoiu, apoi a venit rebegit de frig in casa pe la 5 si sa culcat pana la 6,30 apoi am facut placinta cu branza si a venit un vecin la noi care este nelipsit e la noi ,asta a fost ziua de azi urata ca toate zilele mele ca nu mai avem bani, familia a venit aseara am baut ceva niste prajiturii si gata
cris da te bucataresti de craciun nu gluma
piky si eu stau acasa e craciun si anu nou nu vreau sa plec daca e sa vina cineva este asteptat cu drag

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata mamici cu pici terorici

haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat ,trabuce si vougue

LA MULTI ANI celor care azi sarbatoresc onomastica

picky e mult prea tare..am zis eu ca s-ar putea sa stam pe baricade cand vei naste si sa facem pe aicea pariuri ce o sa fie..pare foarte interesant "tigaite" cum se face?
ahhh,uitasem de ciorba de burta ca si aia e pe lista
getik lasa fata,important e ca voi sa fiti sanatosi ca orice alta zi din an e buna sa sarbatorit

brotacul tero-sectoristMIRUNICA TERORICA

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am venit la !
tuturor Andreelor si Andreilor!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Picky-chiar surpriza bebelul tau.Oricum important e sa fie sanatos.
Cris-da ce de bunatati gatesti-sa stii ca ma inspir si eu de la tine ca sa le pregatesc finilor.Partea cu ciorba de burta o sar si cred ca o rog pe mama sa faca din adidasi de porc(tot cu usturoi si smantana).
Getik-mi-a parut rau sa citesc ca a fost o zi urata ziua ta...da-i incolo de bani ca nu de ei tine totul.Tort in forma de buburuza i-am luat si eu lu Anducu la ziua lui(ciocolata speciala cu cirese si martipan) dar am dat o groaza de bani pe el-a fost super bun

Hai ca in dimineata asta mai mult imi fac pofta-ba cu ciorba ba cu tortul.....
Lavi-azi scapati de injectii .Cum mai e Raresel?
Ema-vezi ca nu prea mai ai scuze sa nu vii la cafea!
Anna-

Va pup!Va urez o zi frumoasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Intru si eu repede la cafea, caci ne-am trezit.Trebuie sa vina asistenta, este penultima injectie.Doamne ajuta sa treaca odata! Va si revin!

Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF ANDREI!

Revin

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput