Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Mai3, daca o sa spot-uiesc 3 luni o sa innebunesc, mai ales ca dr. mi-a recomandat sa iau Cezarette 4 luni cu totul...

Puiuta, mai am 5 pastile din prima folie. Nu mai stiu exact cand a inceput sangerarea, dar nu mult dupa ce am inceput folia.

Mihaelka, in club? F tareeee! Nu am mai fost in club dinainte de a pleca din tara, adica d evreun an! Ce pofta mi s-a facut de nebunia din Deja Vu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Fetelor nu ma invidiati pentru iesirea in club. Eu toata sarcina am stat mai mult in pat sau la plimbari usoare. Am fost doar in luna a 7-a la nunta prietenei mele si am dansat un pic. In rest doar acasa... Dar sambata.... a meritat asteptarea

Pitica mea a dormit aproape toata ziua azi (inca doarme) iar cum eu nu am avut chef de nimic... am lenevit. Super senzatie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

am fetele si bebicii

hmmm de diversificare se zice ca e bine sa incepi de la 6 luni..parerile sunt impartite, noi probabil ca vom incepe in jur de 4-5 luni...

-club?....ce este asta?pffuuuu poi de cand n-am mai calcat prin asa cevaaaaaaa
ma bag sa ma uit la noile pozici si pun si eu cateva

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

mihaela, am inteles partea cu clubul... dar si club si lenvit toata ziua? acum nu pot sa nu te invidiez!
dragelor, ce pot sa mai zic... o seara linistita va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didadi spune:

buna seara...
ce parere aveti de micsorarea indemnizatiei de crestere copil de la 2 ani la 1 an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

mai3, tare simpatici.si m-ai omorat cu salopetele lui bogdan.deci eu sunt innebunita dupa cele in dungi(mari, mici, colorate)si in culori puternice.de unde le-ai luat?net ceva?

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

de pe bebeshopp.ro is mothercare. mie imi plac ca is culori vesele

diversificarea se incepe acum conform OMS la 6 luni pt toti copiii indiferent de tipul de alimentatie folosit. pana acum era regula 6 luni pt cel hranit la san si 4 luni LP.

a stat mama cu piticii dupa ce i-am culcat si am iesit si noi la o ciocolata calda in 2 acum la nani asa ca noapte buna tuturor

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit fetelor !

Eu nu am intrat demult, din pacate a trebuit sa incep fortat munca, asa ca sunt cam haos, cand ajung acasa nu vreau decat sa stau cu Muffy a mea, nu prea-mi mai arde de forum. Desi taaare interesante sunt subiectele aici !

Am vazut ca discutati de diversificare: cum decideti cand o incepeti ? Adica am inteles ca la alimentatie LP mai devreme dar cum stiti daca la 4 sau la 5 luni ? eu eram decisa sa incep la 5 dar vad ca unele dintre voi incepeti la 4. E chestie de cum face kk ? ...

Nu stiu daca ati mai discutat dar preocuparea mea acum este legata de ...imunizare. Am tot auzit de tratamente naturiste / homeopate de imunizare si as vrea si eu, am sunat la Naturalia dar nu raspunde nimeni. A facut careva asa ceva bebelusului ? Eu de Rev merg la munte cu gasca si toti au copilasi, in general in jur de 1 an (dar si unul care merge la gradi) si unii din ei sunt bolnaviciosi si au mereu tot felul de bronsiolite si mi-e tare teama sa nu ia si fetita mea....

Fetelor, cele care aveti cont de Facebook ,este acum un concurs in desfasurare pe pagine Orly iar premiul cel mare e o sedinta foto profi (poate va amintiti ca am facut eu pt fetita mea si eram f incantata) chiar de cei care mi-au facut mie (ei mi-au spus) si nu trebuie decat sa pui poza cu bebelusul tau.

O rugaminte: dati-mi si mie inca o data mailul si parola de la adresa comuna ca iar nu o mai stiu si vreau si eu sa vaaad !

Anna Sofia [ 18 august 2010]
http://picasaweb.google.com/babySofiaA/Primele3Luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning,
ma lasa petru sa scriu..., chiar daca o fac numai cu o mana ca e mufat la san
diversificarea ...cred ca dupa 5 luni incepem ca ii merge bine la san
azi facem vaccinul
aseara an reusit sa-l decalotez aproape total ma taiase transpiratia

saptamana asta termin dosarul pt CIC, pana pe 287 sunt in CM
scriu mai tarziu ca mi=a amortit manaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

morning,
ma lasa petru sa scriu..., chiar daca o fac numai cu o mana ca e mufat la san
diversificarea ...cred ca dupa 5 luni incepem ca ii merge bine la san
azi facem vaccinul
aseara an reusit sa-l decalotez aproape total ma taiase transpiratia

saptamana asta termin dosarul pt CIC, pana pe 287 sunt in CM
scriu mai tarziu ca mi=a amortit manaaaa

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

de ce sa-l decalotez?eu am avut fetita si nu prea ma pricep la treaba asta cu baietii cu igiena genitala.e necesar ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

ce nepoliticoasa am fost...
trebuie mai intai sa va spun buna dimineata si pentru prima data de cnd sunt alaturi de voi o sa va servesc eu micul dejun azi (sa imi spuneti dupa aia daca a fost bun).
Deci : incepem cu o cafea cu lapte, un iaurt activia cu fibre , un sandwich cu sunca de pui , cascaval si salata , niste painica cu dulceata de caise si pentru cine mai poate o banana la sfarsit.
Va doresc pofta buna si o zi minunata!!!

Mergi la inceput