Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna fetelor.
In sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva, pana acum citeam si cand sa scriu se trezea bebelina si nu mai reuseam.
Am avut si noi botezul,Daria s-a purtat exemplar a dormit aproape tot timpul desi cu o zi inainte a fost foarte agitata iar eu si tati am fost foarte obositi la petrecere....dar totul a fost foarte frumos.
Am adaugat si noi poze de la botez in albumul bebelusilor dar si in cel de la semnatura.

_

Ally fericita de Daria Elena (07.10.2010)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Adelena costumul de mos e minunat iar Radu este un scumpic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am revenit de la vaccin, a fost vaccinat in ambele picioruse, dar e voinic si nu a urlat decat un pic, afara a adormit instant
am optat pt vaccinurile de la cabinet, dioiseara punem un supozitor preventiv
Petru are 5,350kg si 58 cm, dr a zis ca e cam mare, o fi, ca m-a rupt la tzatze...norocul lui ca acum nu ma mai doare...vreaus a spun ca abia a incaput pe cantarul de bebelusi
dr a fost multumita de cum arata
o sa fac comanda de ROTARIX pt luna viitoare

va pupam si va dorum o seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

mari_paun, felicitari lui Petru
Noi am fost la plimbare mai devreme deoarece Vlad s-a invatat afara zilnic si acum scartaie de nu il plimb.
Cred ca suntem iar la puseul de crestere, ca cere sa pape din 2 in 2 ore si uneori mai des, doar o data sau de 2 ori pe zi(la 24 ore) face pauza de 3 ore-3 ore jumatate...problema e ca eu am impresia ca nu se satura si de aceea cere asa, ca imi par sanii mai moi decat de obicei...
Nu cred ca mai stau la pc azi, asa ca va urez o noapte buna si linistita.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Buna seara fetelor!

In sfarsit am si eu timp sa stau la calculator...

Incep prin a va multumi pentru urari...

Si acum sa va povestesc pe scurt ce-am mai facut...

In seara zilei de 01.09.2010 l-am nascut pe Alexandru Daniel prin cezariana, la 36 de sapt. avea 3050 g si 50 cm si a luat nota 10...

Recuperarea mea a fost super ok in schimb am avut probleme cu puiutul care la 3 saptamani a fost operat in Ungaria penru a i se taia valva posterioara si a se inlatura cauza refluxului de urina catre rinichi... Tin sa precizez ca medicii de aici zceau sa cautam in afara un medic care sa-l opereze pt ca nici Dl Dr. Lucan nu vrea sa se bage la un puiut atat de mic, astfel am ajuns in Ungaria unde a fost operat. Dupa operatie la cateva ore a facut o hemoragie urata si a avut nevoie de transfuzie de sange...Am trecut prin clipe de cosmar, dar cu ajutorul medicilor de acolo pentru care am toata recunostinta din lume a fost salvat ceea ce nu cred ca se intampla la noi in tara. A stat cusondita urinara timp de 3 sapt. dupa care am mers inapoi in Ungaria sa i-o scoata. Totul a decurs perfect pana a doua zi dupa ce am revenit acasa cand a facut o infectie urinara urata si-am ajuns la noi la Cluj la spital...Un cosmar de-a dreptul...Medicul care l-a luat sub urmarire zicea cu nu va supravietui si sa ne pregatim pentru ce este mai rau...In sfarsit a trecut si peste asta si in ultima seara dinainte de externare a intrat in soc tahicardic datorita perfuziilor date in exces...Inca un hop pe care l-am trecut cu bine insa de data asta cu ajutorul mamei mele care si-a dat seama de cauza si i-a implorat efectiv pe medici sa-i scoata perfuzia pt ca ei ziceau ca are colici...Halal medici in Romania si halal asistente care tot la a doua zi ii spargeau vena si trebuia schimbata branula...de unde in Ungaria a stat o sapt. cu aceeasi branula...
Am ajuns inapoi in |Ungaria pt ca suntem sub urmarire unde i s-a mai facut o transfuzie pt ca aici in spital l-au anemiat complet...
Acum trbuie sa mergem iar maine noapte la control

Alexandru este ok are 5 kg si 62 de cm se dezvolta normal si mananca bine lapte praf pt ca eu mi-am pierdut laptele la 3 saptamani cand a fost prima data rau...

Acum va las ca mi se trezeste puiutul...Mai intru sa va povestesc mai multe cand mai am 5 minute libere...

Felicitari pt puiutii vostri si multa sanatate si sa creasca mari si frumosi!!!

Va pup, Alina

Alina 29+ cu Alexandru Daniel

http://alina-nemes.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica_AIN spune:

Nu anm timp sa modific semnatura, sper sa intelegeti...

Alina 29+ cu Alexandru Daniel

http://alina-nemes.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ursulica, lui bebe. Sa se faca bine si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta impreuna! Sa dea Domnul sa treceti cat mai repede peste problemele acestea! pentru tine, multa putere si credinta!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ursulica, insanatosire grabnica pt puiutul tau si sa va ajute Dumnezeu sa treceti peste aceste incercari.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna seara si de la noi!
nu am avut toata ziua net si de abia acum am reusit sa intru

Ionela parca intreba de Protectis.Azi se face o sapt de cand inceput sa i-l dau Alexandrei. Primele zile de administrare mi s-a parut ca ii era mai rau si chiar am fost la un pas de a relua Sab Simplex. De cateva zile, insa, nu mai plange asa de mult si parca nu se mai chinuie asa tare.
Doar seara parca o mai chinuie, dar nu se compara cu ce era inainte. Acum nu stiu daca este sau nu datorita lui Protectis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Salutam si noi mamicile si bebicii
Ursulica....offf prin cate ati trecut puiutul, insanatosire grabnica
Despre spitalele si doctorii de la noi din romania no comment

Mari_paun felicitari pt grasunelul de bebe Petru..off 2 vaccine in aceeasi zi..pupam viteazul
Mari_mariuk si la noi la fel este daca nu il scot putin afara toata ziua este agitat.....noi oricum nu suntem ca ceilalti bebei, stam in jur de 2 ore afara si doarme doar 20-30 minute in rest e cu ochii cat cepele sa vada el tot
Asaaaaa am facut si noi un prim pas pt botez.....am ales nasii.
Noi avem controlul de 2 lunite luni, vom face si a2a doza de vaccin
am gasca

Vanesa, mamica fericita de Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput