Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Eladea, ce frumos povestesti tu de copilasii tai... se vede ca esti fericita... desi e mai greu pt voi, mamicile cu mai multi copii, sunteti mult mai relaxate, si va bucurati mai mult de clipele astea... io is stresul de pe lume...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Oana, ce te invidiez pentru programul de somn... vreau si eu... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
si stii ca sunt vesnic obosita
si ma plang ca nu am dormit destul 
eu si inainte daca nu dormeam 8 ore nu aveai ce discuta cu mine
...dar de fiecare data ma gandesc la tine
ca esti super-mami...lasa Cris ca imediat vine diversificarea si eu trag sperante ca va fi mai bine!Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
| citat din mesajul lui Mycya Oana wowww da iti doarme printu nu gluma mai fetele io cu noptile pierdute, urlete si ce mai experimentam tot imi fac planuri pt urmatorul bebe, care sper sa fie tot fetita, cuminte ca al Larisei si care sa doarma mult noaptea ca al Oanei , mama ce visuri am ![]() Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
dar sa va zic ca ziua nu doarme decat 30-40 min pana la amiaza si tot asa la plimbare..restul ne jucam pana ameteste mami
si am vrut sa vad cat mananca seara de curiozitate
mai fetelor ce ma fac ca nu vrea bibe cu LM...e culmea culmilor 
am incercat cu lingurita si tot asa

pana la urma l-am pus la san si a mancat apoi a adormit...da ce ne facem mai incolo?
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ochidut
a mea a inceput sa doarma toata noaptea de la 3 luni, cred ca imediat dupa botez, si pe vremea aia era alaptata exclusiv Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
bravo!!!!
....asta visez eu Cris zicea ca i-a zis cineva ca de la inceput ii dormea toata noaptea...ori la 1 saptamana n-as prea crede
08.07.2010Noi 2
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ooana
bravo!!!! ....asta visez eu Cris zicea ca i-a zis cineva ca de la inceput ii dormea toata noaptea...ori la 1 saptamana n-as prea crede Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
nici eu nu cred asta...cred ca daor se lauda mamele alea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
paula_m spune:
Neata
.
O noua saptamana usoara si cu delfinasi cuminti si somnorosi.
Oana, se poate sa doarma toata noaptea la o sapt. Raul a dormit in a 2a noapte cand am venit acasa pana dimineata la 5 cred. Dar a doua zi mi-am pus ceasul sa suna sa-i dau manacare
, si dupa aceea nu s-a mai intamplat minunea pana sapt trecuta.
Adriana, i-am luat si eu cereale de la Humana si ii plac. Dar inca nu ii dau mult, nu vreau sa inlocuiesc o masa, ii dau intre mese 4, 5 lingurite de cereale, si la fel si marut si morcovel. II dau cate un pic doar pt gusturi...A inceput sa manance cate 200 ml lapte la o masa si nu vreau sa-i stric obiceiul. Raul ma omoara cu noul lui obicei de a se rostogoli pe burta...Oare cand ii trece? tb sa fiu tot timpul langa el.
La multi ani pt Nectarie si Luana!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui crispro Eladea, ce frumos povestesti tu de copilasii tai... se vede ca esti fericita... desi e mai greu pt voi, mamicile cu mai multi copii, sunteti mult mai relaxate, si va bucurati mai mult de clipele astea... io is stresul de pe lume... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
neata de la CLuj!
hai ca dau io cafeluta cu laptic...
Cris mami, e greu, toata lumea stie, dar cum ziceam e si frumos...sigur ca acum sunt mai relaxata, ar fi si culmea sa nu fie asa...dar la primul si eu eram stresata, panicata, plina de oboseala si lipsita de energie...deh, au trecut si vremurile alea...sa vezi ce repede va trece si la voi...acusica vom vorbi de gradi, scoala,gagici, insuratoare...

si noi ne trezim noaptea pt papa, cu foielile de rigoare, nici nu mai stau sa socotesc de cate ori...dar nu-i bai...imi dau seama ca va trece periaoda asta si nu voi mai avea parte de ea...asa ca profit si ma bucur de orice clipa...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Prima data vreau sa micii sarbatoriti de azi, sa le urez sanatate si crestere usoara! Frumuselul si cumintelul Nectarie, de larissa_79 ![]() Frumoasa Luana-Maria , de angharad ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 4 |
si de la noi multi pupici

08.07.2010Noi 2
pufescu spune:
neata fetelor :). Am dormit 7 ore :D cu 2 treziri foarte scurte pt suzi....ma simt alt om.Raportez ca raducu de cand a facut 3 luni nu mai mananca noapte,ultima masa la 22-22.30 si dimineata la 6-7(nu i-am impus programul fix fix pe care mi l-a zis pediatra).Ca sa manance bine seara la masa de la 18 nu ii dau mai mult de 180,il plimb,suzi,povesti ca sa ii fie foame seara.
crispro,daca se trezeste des dar mananca putin s-ar putea sa nu ii fie de fapt foame(dar daca ii dai el nu refuza :D ).Asa facea si al meu,dar doctorita mi-a explicat ca daca vreau sa imi usurez viata si vreau sa am energie sa ma bucur de bebe sa nu ii mai dau noaptea papa ci suzi(a zis ca si cu ceai se invata si se trezeste pt el).ea a zis ca in max 3 nopti se invata,la noi a mers din prima.ideal ar fi ca prima noapte sa dea tati suzeta,ca noi mirosim a lapte si le trezim poftele :)). noi am inceput intr-o miercuri,i-am dat eu suzi de n'spe mii de ori,a fost horor.Dar a doua noapte a mai cerut suzi de 3 ori si de atunci nu a mai mancat noaptea.in weekend presteaza tati la suzeta sa recuperez si eu somnic.
bumble,ziceai de pisici.Eu am motan,si cu toata bunavointa mea nu aspiram mai des de o data pe saptamana si nu curatam non stop...i-am dat vitamine dar tot mai zboara floci :). iarna e mai bine ca le cade mai putin parul,la primavara o sa fie distractiv.copii nu pot trage pe nas parul de pisici(nici noi),asta e folclor.presupunand ca il inghit il cacalesc.problemele apar fie in caz de alergie,fie in caz ca pisica are paraziti(dintre care tenie echinococ e cea mai periculoasa,inghiti oole si se fac chisturi in tesuturile moi gen ficat,creier,plamani...de aici mitul cu inghititul parului).Daca matzele soacrei sunt deparazitate si nu sunt violente si teritoriale(siamezele cam au pitici pe creier) eu as zice ca nu-i o problema sa duci copilul acolo.Acum tu sti cat e de curat.
crispro spune:
O sa incerc varianta cu suzeta, cam pana pe la 4 dimineata (ca io il culc la 9, deci ar fi 7 ore), apoi il trezesc bine de tot, il las sa urle, si apoi papa - sa stiu ca mananca sanatos... iar la masa de la 4 jumate la amiaza (penultima) o sa ii dau si io mai putin, ca sa pape mai bine la ultima masa ( de la 8 juma seara). Sa vedem ce iese...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze

Mami de