Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Bumblebee, pai nici la tine nu e foarte bine... ca un somn de la 11 la 5-6 nu e chiar boierie... io as vrea sa doarma al meu de la 9 la 9... este cand doarme si al meu de la 9 la 3-4 legat (deci tot ar fi vreo 6-7 ore legate), dar apoi foiala la greu pana dimi.... nu pot sa il culc mai tarziu, la 11, ca imi pica ochii in gura... io tot visez la un program ca Matei al Oanei.. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
in seara asta am facut un experiment...la 18:30 mancare...la 19 baie si...la ora 20 l-am pus in patut si a adormit singur

si eu care il adormeam in brate in fiecare seara

poate a fost o coincidenta, asa ca nu ma bucur inca foarte tare
ieri am avut urmatorul program somn de la ora 20 la 10,30 dimineata cu mancare la orele 23 si 4,30
cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred

cu lapte praf in schimb se poate!
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Oana, ce te invidiez pentru programul de somn... vreau si eu...
Io seara is stresata cu mancatul, daca mananca, sper sa manance ca sa doarma... si ma simte asta micu... nu papa mai mult de 100-130 seara... acum dupa 100 s-a oprit(70LM si 30 LP), nu mai vrea, urla, a scos gazele... L-am lasat la respiro 10 min, si acum ii da tati papa... se pare ca are mai mult succes.
Roxana si tu cu probleme cu somnul... de parca nu era destula problema lui Teo cu mancatul...
Of, sper sa trecem repede peste... Bravo sotului tau ca poate fi mai relaxat, Ca si al meu, ca noi tare ne stresam...
Mycya... care mai de care... suntem de rasu-plansu...
Va pup, fetele, merg la somn, sa profit de 2 ore legate...
Doamne da sa fie cat mai multe...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Roxana_Theo spune:
Bebelusii vostri isi arata preferinta pentru unul dintre parinti? ![]()
Matul meu se arata vizibil deranjat daca atunci cand vine acasa tati nu vine sa-l ia in brate imediat. Iar el vrea sa-si spele mainile intai, sa-si schimbe hainele si apoi sa puna mana pe el.
Astazi am venit impreuna acasa. Theo statea cu bunica. A zambit la mine. Eu am mers sa-mi spal mainile. Intre timp a aparut tati si a plecat sa se schimbe. Matul a inceput sa maraie cu ochii lipiti de usa pe care intrase tati si parca-i venea sa se duca acolo si sa vada de ce nu vine sa-l ia in brate.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Cristina, poate datorita acestei relaxari il prefera bebele meu uneori pe tati. Probabil ca mami il streseaza prea tare avand in vedere ca petrecem cea mai mare parte a timpului impreuna.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Mycya spune:
Btz_ovi La multi ani si din partea noastra pt Paul si sot 
Rodyk 
am cumparat espumisan si am inceput sa ii dau, sa vedem daca la noapte e mai bine. vad ca acu isi incarca bateriile iar
azi a dormit de la 12 la 3 in carut sa trezit de foame ca trecuse 4 ore jumate, apoi a adormit la 4 jumate pana la 6 jumate acu iar
io cred ca fata mea isi face program de disco pt cand va fi mare
va dati seama ca nu voi mai apuca sa ma odihnesc nici cand va fi mare 
Oana wowww da iti doarme printu nu gluma
al tau isi incarca bateriile si zi si noapte pt cand va fi mare nu ca a mea numa ziua ![]()
mai fetele io cu noptile pierdute, urlete si ce mai experimentam tot imi fac planuri pt urmatorul bebe, care sper sa fie tot fetita, cuminte ca al Larisei si care sa doarma mult noaptea ca al Oanei , mama ce visuri am 
![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
ochidut spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
in seara asta am facut un experiment...la 18:30 mancare...la 19 baie si...la ora 20 l-am pus in patut si a adormit singur ![]() si eu care il adormeam in brate in fiecare seara ![]() poate a fost o coincidenta, asa ca nu ma bucur inca foarte tare ieri am avut urmatorul program somn de la ora 20 la 10,30 dimineata cu mancare la orele 23 si 4,30 cu copil alaptat la san care sa doarma toata noaptea nu cred ![]() cu lapte praf in schimb se poate! Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
a mea a inceput sa doarma toata noaptea de la 3 luni, cred ca imediat dupa botez, si pe vremea aia era alaptata exclusiv
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Bebelusii vostri isi arata preferinta pentru unul dintre parinti? Matul meu se arata vizibil deranjat daca atunci cand vine acasa tati nu vine sa-l ia in brate imediat. Iar el vrea sa-si spele mainile intai, sa-si schimbe hainele si apoi sa puna mana pe el. Astazi am venit impreuna acasa. Theo statea cu bunica. A zambit la mine. Eu am mers sa-mi spal mainile. Intre timp a aparut tati si a plecat sa se schimbe. Matul a inceput sa maraie cu ochii lipiti de usa pe care intrase tati si parca-i venea sa se duca acolo si sa vada de ce nu vine sa-l ia in brate. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
nu, nu isi manifesta preferinte, cred ca e prea mica acum, dar oricum la un moment dat orice copil prinde o afinitatate
mie cateodata mi se pare ca rade mai mult la Paul decat la mine, dar pe mine ma vede toata ziua, pe taica-su doar seara si in w/end si atunci el normal ca ii face numai giugiuleli.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Mycya spune:
Roxana la noi tot pe mine ma prefera
sotu da e mai relaxat , mai calm dar cum a mea e f energica ii termina si lui calmul repede si tot mie mio da. cand ii e somn imediat ma cauta cu privirea pe mine si cum o iau isi baga nasucul in tzitzi si asa adoarme. mereu ma vrea pe mine si asta e un dezavantaj ca nici o baie nu pot face in liniste ca si apare sotul cu ea plangand ca nu o poate linisti deloc si de cum ma vede incepe sa rada
Crispro de ce ne-a fost noua frica de aia nu am scapat.cate griji ne-am facut din timpul sarcinii si ganduri... parca stiam ce ne asteapta
dar aveam si o picatura de speranta ca va fi ca in filme
mananca, adoarme si se joaca singur asa cum visez io urmatoru´bebe ![]()
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
asa..si ca sa va incurajez acum...ca viata e frumoasa totusi...
cu toate greutatile, cu faptul ca Eric e un mofturos si jumatate, de imi scoate peri albi zilnic, cu faptul ca nu doarme toata noaptea legat, de seara pana dimi, ii multumesc lui DD ca mi-a dat acesti copii si nu altii si sunt convinsa ca au venit special pentru noi sa ne intregeasca familia... Eric e f empatic, f sensibil, mai ales la suferinta altora, sfios ca o fetita,(ii mai zic fetita lu' mami...
) are un zambet angelic si ma topesc cand vine si mi se arunca in brate si ma straage tare...ca sa nu mai zic ca atunci cand imi declara iubirea...
Filip il soarbe din priviri, cand ii aude glasul se intoarce 360 grade numai sa-l vada...si simt eu ca se vor intelege foarte bine, inca de pe acum Eric il iubeste si isi manifesta afectiunea asa cum stie el mai bine...asa ca peste vreo 2 ani, cand ei doi se vor juca impreuna, o sa stau si io linsitita si o sa ma plcitisesc...ce vise am...![]()
anyway, ce pot sa spun e ca sunt f fericita ca-i am...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Giorgia, faina sedinta foto ;)
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4